the_valliant Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αγόρασα τα δύο παιχνίδια του θέματος (Commandos: Behind Enemy Lines & Commandos: Beyond the call of duty) σε πακέτο-προσφορά από την Sold-Out (http://www.sold-out.co.uk). Ενώ στα specs του πακέτου γράφει ότι τρέχει στα ΧΡ, έχω τα εξής προβλήματα: α) στο λαπτοπ μου (Fujitsu-Siemens με ATI Radeon Mobility 9000) ακούγεται ο ήχος-σήμα της EIDOS και βίντεο εισαγωγής- αλλά δεν έχω εικόνα. Αν πάω να κάνω skip τα βίντεο, το πρόγραμμα κρασάρει β) στον σταθερό υπολογιστή μου (Quad-core, Asus 8800GT 256MB) έχω και εικόνα εκτός από ήχο, αλλά και πάλι κρασάρει: είτε αν το διακόψω (skip) είτε μόλις τελειώσουν τα βίντεο και πάει να φορτώσει το κυρίως μενού Έχω βρει διάφορα ποστ σε ξένα φόρουμ, με υποτιθέμενες λύσεις. Καμμία δεν δούλεψε Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει: α) αλλαγή της ανάλυσης της οθόνης σε 1024x768 β) Ιδιότητες - Συμβατότητα: compatibility mode-Windows 95 Δεν έχω δοκιμάσει μέσω Virtual PC. ΥΓ. Το Beyond the Call of Duty (το expansion δηλαδή) έτρεξε κανονικά.
alex89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Στο φορητό σου και στο σταθερό σου, έπαιζε με προβλήματα. Δοκίμασε και σε pc φίλου και αν και εκεί έχει πρόβλημα, τότε μάλλον κάτι έχει το cd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.