matrixgeo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 κλειστε το ενας σας παρακαλω το ολο θεμα.Όλο και νεα ατομα χωρις κανενα ποστ ερχονται και ποσταρουνε κατι τυχαία εδω...
teochris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Όση ώρα διάβαζα το post για αυτό το υποτιθέμενο νόμιμο site μου βγάζει διαφήμιση εδώ λίγο παραπάνω για το http://www.bidbang.com/ πάω να το δω και βλέπω ακριβώς την ίδια σελίδα αντε με άλλα χρώματα και διαφορετικά λογάκια! Άρα αυτοί το πήραν από κάπου αυτό το php πρόγραμμα που τους δίνει την δυνατότητα σαν το http://www.phppennyauction.com/features/! Μπορεί να μου πει κάποιος από που και πόσο το αγόρασαν να το πάρω και εγώ! Ώσπου να με βρουν δεν θα έχω μαζέψει από τα κοροιδάκια αρκετά φράγκα? Θα έχω! Όποτε μετά μην τον είδατε τον παναή! Εντωμεταξύ και τα δύο site στην κατάταξη της alexa είναι περίπου 150000 εγώ ο έρημος ένα μικρούλη πλην τίμιο forumακι με πόλλες λειτουργίες όπως live chat, blogs, μικρές αγγελίες έχω φτιάξει http://www.oso.gr και πασχίζω εδώ και 2 μήνες να ανέβω στην παγκόσμια κατάταξη αλλά μέχρι 400000 φτάνω!!! Και να πεις ότι δεν προσπαθώ καθημερινά, προσπαθώ! Μιας και το έφερε και ο λόγος όποιος θέλει να υποστηρίξει ένα φτωχό πλην τίμιο forum administrator ας κάνει εγγραφή και στο oso.gr και εάν έχει όρεξη τον κάνω moderator με το δικό του forum και βγάζει και φράγκα από διαφημίσεις χάρις στα άλλα μέλη που θα φέρει μαζί του ή ακόμα και από άσχετους εάν το θέμα του έχει επισκεψιμότητα!
drhouse72 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Γειά!Γράφτηκα στο Insomnia με αφορμή αυτό το forum και δεν βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό.Ίσα ισα αυξάνω και το budget του site! Απλώς ήθελα να αναφέρω πως, σαν μελλοντικός πελάτης του eprosfora θα αγοράσω κάτι δοκιμαστικά από το site, κάποιο προιόν σε χαμηλή τιμή για να δω αν είναι μούφα ή όχι, γιατι πολύ απλά δεν εμπιστευόμαι τα όσα έχουν υποθεί μέχρι τώρα. Πάντως γενικά είμαι σύμφωνος με το οτι οι τύποι που έφτιαξαν το site μπόρει να βγάζουν 1.000 ευρώ για κάτι που τους στοιχίζει 100 ευρώ, με γειά τους με χαρά τους, να χαρούν τα κέρδη σε κάποιο τροπικό νησάκι, γιατί είναι και πολύ έξυπνη ιδέα. Εμένα με ενδιαφέρει τα λεφτά που θα φύγουν από την τσέπη μου. Και η τελική γραμμή είναι πως, αν αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή 30-40 ευρώ φτηνότερα απ'ότι σε ένα κατάστημα τότε θα έχω βγει κερδισμένος και ας έχω στοιχηματίσει εναντίον bots ή κάποιου άλλου χρήστη. Αλλά γενικά είναι ψιλοτζόγος, γιατι υπάρχει ρίσκο και να μην το κερδίσεις! Αισθάνομαι τυχερός σήμερα άρα θα ρισκάρω 10 ευρώ μόνο και μόνο για να εκπληρώσω την περιέργεια μου!
Mika Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ας έχω στοιχηματίσει εναντίον bots και θα κερδισεις ε;; sure...
PCharon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πάμε πάλι: Όλα αυτά τα sites βασίζονται σε ένα γνωστό script (ή κλώνους) που κυριολεκτικά ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. Αυτό ΔΕ σημαίνει πως αποκλείεται να πωληθεί όντως κάτι, σημαίνει όμως πως θα πωληθεί ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ και όχι πάντα (μην πω σπάνια) σε πραγματικούς αγοραστές. Είναι ΤΟΣΟ στημένο, όσο θα μπορούσε να είναι για το σκοπό αυτό. Αν δείτε αυτό που βλέπει ο administrator στο πάνελ ελέγχου, θα καταλάβετε τί σημαίνει η λέξη ΘΥΜΑ. Ενδεικτικά μόνο, απλά δείτε μερικά features του script που αναφέρει ξεκάθαρα η εταιρεία που το πουλάει: Τί άλλο δηλαδή? Αν θέλετε τη συμβουλή μου, όσο έξυπνα κι αν θεωρείτε πως θα πράξετε για να καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι φτηνά, παρά την ύπαρξη των bots, σας προτείνω να μην χάσετε το χρόνο και τα χρήματά σας στην προσπάθεια. Μην ξεχάσω να σημειώσω πως πολλά από τα προϊόντα είναι τελείως εικονικά... Υ.Γ. Χμμ, κάποιες φράσεις του #123 είναι πολύ... περίεργες. Anyway...
skiabox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ειναι η καινουρια μοδα φενεται. Εχουν γεμισει και την τηλεοραση και το ραδιοφωνο με διαφημισεις. Ο τριανταφυλοπουλος δεν τους εχει παρει χαμπαρι ακομα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:36 ---------- Επισης τωρα συνειδητοποιω οτι καπως ετσι δουλευουν και αυτοι που πουλανε στα καναλια (αντικες, κοσμηματα κτλ)
isay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ειναι η καινουρια μοδα φενεται.Εχουν γεμισει και την τηλεοραση και το ραδιοφωνο με διαφημισεις. Ο τριανταφυλοπουλος δεν τους εχει παρει χαμπαρι ακομα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:36 ---------- Επισης τωρα συνειδητοποιω οτι καπως ετσι δουλευουν και αυτοι που πουλανε στα καναλια (αντικες, κοσμηματα κτλ) Ο τραινταφυλλόπουλος ασχολείται μόνο με ότι έχει οικονομικό όφελος για αυτόν. Δεν είναι ο ρομπέν των φτωχών.
laptopmaniac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Πάμε πάλι: Όλα αυτά τα sites βασίζονται σε ένα γνωστό script (ή κλώνους) που κυριολεκτικά ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. Αυτό ΔΕ σημαίνει πως αποκλείεται να πωληθεί όντως κάτι, σημαίνει όμως πως θα πωληθεί ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ και όχι πάντα (μην πω σπάνια) σε πραγματικούς αγοραστές. Είναι ΤΟΣΟ στημένο, όσο θα μπορούσε να είναι για το σκοπό αυτό. Αν δείτε αυτό που βλέπει ο administrator στο πάνελ ελέγχου, θα καταλάβετε τί σημαίνει η λέξη ΘΥΜΑ. Ενδεικτικά μόνο, απλά δείτε μερικά features του script που αναφέρει ξεκάθαρα η εταιρεία που το πουλάει: Τί άλλο δηλαδή? Αν θέλετε τη συμβουλή μου, όσο έξυπνα κι αν θεωρείτε πως θα πράξετε για να καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι φτηνά, παρά την ύπαρξη των bots, σας προτείνω να μην χάσετε το χρόνο και τα χρήματά σας στην προσπάθεια. Μην ξεχάσω να σημειώσω πως πολλά από τα προϊόντα είναι τελείως εικονικά... Υ.Γ. Χμμ, κάποιες φράσεις του #123 είναι πολύ... περίεργες. Anyway... Χμμ...ενδιαφέρον αυτό ρε παλίκαρε αλλά μήπως είναι καμμιά εικόνα που έκανες μόνος σου για να δυσφημίσεις? Εγω τουλ. δεν έχω δει πουθενά στο Ιντερνετ τέτοιο πρόγραμμα σαν αυτό που δείχνεις
PCharon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Χμμ...ενδιαφέρον αυτό ρε παλίκαρε αλλά μήπως είναι καμμιά εικόνα που έκανες μόνος σου για να δυσφημίσεις? Εγω τουλ. δεν έχω δει πουθενά στο Ιντερνετ τέτοιο πρόγραμμα σαν αυτό που δείχνεις Το ότι δε βρήκες εσύ δε σημαίνει πως δεν υπάρχει και άρα ώρα για ειρωνείες. Δικό σου πρόβλημα το τί βρήκες. Προσωπικά το έχω δει κι εγκατεστημένο. http://www.phppennyauction.com/features/ Υ.Γ. ...και δεν υπάρχει ένα μόνο.
o_magazatoras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Ακόμα πάνω είναι οι παπατζήδες;Αν πλακωνόμασταν στα μπινελίκια eachother,λέτε να το κλειδώνανε οι mods; Τι άλλο να σκεφτώ;
Dimitris1948 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 θέλω να δω ποσα νέα μέλη ακόμα θα κάνουν εγγραφη για να κάνουν post εδώ... ουστ!!(BOTs)
grigoris_a Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Καλα που εκανα μια αναζητηση στο google και την γλυτωσα γιατι οντως ειναι δελεαστικο ειδικα αν σου αρεσει και ο τζογος.
vooda Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 LOL! Xρόνια και ζαμάνια!!!! Έχω να γράψω εδώ πάρα πολλά χρόνια! Τέλος πάντων στο θέμα μας! Αυτοί που λέτε ότι είναι απάτη το εν λόγω site xωρίς να τεκμηριώνετε την άποψή σας είστε απλά ...... (μη αρχίσω να βρίζω ακόμα δεν μπήκα) Έχετε καταλάβει τι παίζεται ???? Σας αναφέρω τις τελευταίες 5 δημοπρασίες την ώρα που γράφω .... GPS DESTINATOR PRO 3860 Τιμή: 15.76 EUR COD MODERN WARFARE 2 Τιμή: 01.06 EUR APPLE IPOD NANO 8GB Τιμή: 03.24 EUR Nikon Coolpix L20 Τιμή: 02.81 EUR SONY DCR-SR38E Τιμή: 18.01 EUR Κέρδος για το site = 40,88 - (0,99 Χ 5) = 35,93 Χ 100 (λεπτά) = 3593 Gredits ------------------------------------------------------------------------------------------- GPS Τιμή στα περιοδικά: 162 EUR Game Τιμή στα περιοδικά: 60 EUR IPOD Τιμή στα περιοδικά: 166 EUR coolpix Τιμή στα περιοδικά: 120 EUR DCR Τιμή στα περιοδικά: 350 EUR ... που μας κάνει ....: 858,00€ σωστά ??? ------------------------------------------------------------------------------------------- Και τώρα οι σούμες .... Με κάρτα paysafe τα 78 gredits κοστίζουν 50,00 € άρα το κάθε gredit κοστίζει 0,64€ .... Που σημαίνει: 3593 Gredits X 0,64 = 2.303,20€ - 858,00€ = 1.445,20!!!! Πλάκα μου κάνετε???? Η ιδέα είναι πανέξυπνη και οι τύποι κονομάνε γαμώ τα φράγκα!!! Γιατί λοιπόν να μη παίζουν το παιχνίδι νόμιμα??? Σκέφτομαι μήπως αυτοί που γράφουν τα περι παρανομίας του site είναι διαφημιστές του .... Καλό σας βράδυ ...
PCharon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ποιός μίλησε για παρανομία? Τελευταία κάτι λέγαμε για το script στο οποίο είναι βασισμένο το site. Τέλος πάντων, λεπτομέρειες. Άντε λοιπόν, καλές αγορές!
vooda Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Είδε κανείς το συγκεκριμένο script? Γιατί εγώ δεν το είδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.