tsofras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη αλλά αν και δεν ξέρω το συγκεκριμένο site, και επειδή διαφημίζεται και ένα ελληνικό τώρα τελευταία αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι απάτη. Δεν θυμάμαι ακριβώς τον όρο αλλά είναι "Reverse auction" αν δεν κάνω λάθος και είναι μια απο τις μορφές για δημοπρασίες που υπάρχουν στο e-commerce. Ρίξτε και μια ματιά και εδώ : http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_auction Τες πα , και αυτό να μην είναι σίγουρα δεν είναι απάτη, απλά έτσι είναι ο τρόπος που παίζει η συγκεκριμένη δημοπρασία Υ.Γ. Ξέρω ότι δεν κάνω ποστ σε αυτό το φόρουμ, αν και είμαι αρκετό καιρό εγγεγραμμένος, απλά έχει γίνει το τόπικ παράθεση σε κάποιο άλλο φόρουμ και είπα απλά να δώσω και την απάντηση μου και σε αυτό.
o_magazatoras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη αλλά αν και δεν ξέρω το συγκεκριμένο site, και επειδή διαφημίζεται και ένα ελληνικό τώρα τελευταία αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι απάτη.Δεν θυμάμαι ακριβώς τον όρο αλλά είναι "Reverse auction" αν δεν κάνω λάθος και είναι μια απο τις μορφές για δημοπρασίες που υπάρχουν στο e-commerce. Ρίξτε και μια ματιά και εδώ : http://en.wikipedia.org/wiki/Reverse_auction Τες πα , και αυτό να μην είναι σίγουρα δεν είναι απάτη, απλά έτσι είναι ο τρόπος που παίζει η συγκεκριμένη δημοπρασία Υ.Γ. Ξέρω ότι δεν κάνω ποστ σε αυτό το φόρουμ, αν και είμαι αρκετό καιρό εγγεγραμμένος, απλά έχει γίνει το τόπικ παράθεση σε κάποιο άλλο φόρουμ και είπα απλά να δώσω και την απάντηση μου και σε αυτό. Το θέμα είναι ότι έχουν δημιουργηθεί scriptάκια για τη γρήγορη προσφορά.
skiagrafiko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια κ εγω ειμαι νεος(μονο στο ινσομνια!!).παρολα αυτα δεν προκειται να υποστηριξω το επροσφορα αφου απο τιν πρωτη στιγμη π το ειδα καταλαβα οτι ειναι μουφα.μεγαλη μουφα μαλιστα.Να παρουνε τα @@ μου. Σοβαρα τωρα.Κ να ειναι νομιμο,κ να μην εχει μποτσ(λεμε τωρα) δεν 8α σας χαλαγε να ξερατε οτι βοηθεισατε να μασ κλεψουνε.Εβγαλαν κα8αρο κερδος 2500 απο μια τηλεοραση αψιας 500 ευρω.Ελεοσ δλδ!! περαστικα σε οσους επεψαν κ σε ολουσ οσουσ δεν μας πιστεψουν τα λεμε :-) __________________________________________ Make you want to touch it, make you want to taste it
dandrom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα και από εμένα! Ο τύπος έχει ανοίξει έναν "κουμπαρά" και του "έρχονται"! Μπείτε στη σελίδα http://www.alexa.com/siteinfo/eprosfora.gr, πατώντας στο clickstream θα δείτε σε πόσα σάιτ έχει βάλει διαφημίσεις!!! Έχει χώσει πολλά λεφτά ο τύπος! Επίσης στο Traffic Stats φαίνεται η επισκεψιμότητα. Φαίνεται να άνοιξε κατά το Μάιο. Όσο για τα περί εφορίας, μάλλον ο λογιστής του θα τη βρήκε την άκρη. Περί κομπίνας, φαντάζομαι όλο και κάτι θα παίζει. Πχ όταν δουν ότι κάτι ζητείται κάποιος "από μέσα" μπορεί να ξοδεύει credit βγάζοντάς τα από τη μία τσέπη και βάζοντάς τα στην άλλη!!! Αν "αντέχεις" να διεκδικήσεις κάτι αξιόλογο σκέψου ότι δεν παίζεις με την τσέπη ενός, αλλά πολλών. Αυτό και μόνο είναι αποτρεπτικό για να συνεχίσεις...
melontas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Όλοι ποντάρουν στην τράλα μας για γρήγορο κέρδος, για "έξυπνες αγορες" εκ μέρους μας, στο ότι πιστεύουμε πως εμάς κανείς δεν θα μας πιάσει κορόιδο. Είμαστε θύματα η θα γίνουμε σύντομα.
k0stas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Απατεώνες... Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία αλλά και να προσβάλλω τη χρέωση της κάρτας μου, ίσως πειστεί η τράπεζα και ξεκινήσει κάποια έρευνα. Από την άλλη έμπλέκεται και το paypal στο οποίο πηγαίνουν τα χρήματα και αυτό φαίνεται στο statement της κάρτας.. Σ'αυτούς θα με παραπέμψουν μάλλον. Ίσως μια καταγγελία στο paypal; Καλοστημένη απάτη. Εννοείται ότι παίζουν bot. O Pantagruel μοιάζει ένα. Σιγά το ζόρι - βγάζουν μερικές visa prepaid - δεν αναγράφουν όνομα επάνω - κάνουν λογαριασμούς σε υπαρκτά ή και ανύπαρκτα πρόσωπα και παραλαμβάνουν τα μεγάλα δώρα.
Lancerakias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Παιδια εγώ έκανα την βλακεία και γράφτηκα χωρίς να ψάξω σχόλεια για την σελίδα eprosfora!Γράφτηκα για να παίξω για μία LCD 32 τηλεόραση αλλα ευτυχώς εβαλα μονο 15€!!Η δημοπρασία ξεκίνησε εχτες το απόγευμα στις 19.00 και απο εκείνη την στιγμή είναι 2 άτομα που βαράνε συνεχεια!!Εχουν βαρέσει τουλάχιστον 300 φορές ο καθένας!!Και το αστείο ειναι πως οι ιδιοι βαράνε και άλλα προιόντα συγχρώνος!!Μεγάλη απάτη παιδιά!!Τα credits μου δεν τα έχω χρησιμοποιησει ακόμη!!Θα προσπαθήσω να παίξω για κατι μικρό για να δω αν μπορώ να κερδισω οπωσ μας είπε ο Billys89!Θα σας ενημερώσω αν κέρδισα η έχασα!
gradgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Aπο περιεργεια πατησα σε μια διαφημιση για το eprosfora.gr... οπως αρκετοι ( οπως διαβασα αργοτερα ) "ψαρωσαν" ασχημα.. ενω ετοιμαζα τις πιστωτικες για καταθεση ( μου κοψε ) να κανω ενα search στο google για το eprosfora... Το πρωτο πραμα που μου εμφανησε καθω πληκτρολογουσα το ονομα του site ηταν "eprosfora απατη "..... αφου διαβασα οσα εχετε γραψει , εκανα τον σταυρο μου που δεν συμμετειχα... ΟΜΩΣ διαβαζω στο eprosfora το εξης : Σύστημα bonus eProsfora.gr !!! Πρώτη αγορά credits bonus - 5 credits Με την πρώτη αγορά credits. Δώρο 5 credits ! Πες το σε ένα φίλο bonus - 5 credits Προσκάλεσε ένα φίλο σου στο eProsfora.gr. Εάν ο φίλος σου εγγραφεί στο site και αγοράσει credits αυτομάτως προστίθενται στον λογαριασμό σου 5 credits ! Επιδότηση προσφορών bonus - 5/50 credits Δώρο 5 credits κάθε 100 προσφορές και 50 credits για κάθε 1000 προσφορές που θα κάνετε στο eProsfora.gr. Οι συνδεμένοι χρήστες μπορούν να δουν πόσες προσφορές απομένουν για να πάρουν το bonus στην πάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας. Καθημερινό bonus Αρχαρίων - 5 credits Οι χρήστες που δεν έχουν καμία κερδισμένη δημοπρασία στο eProsfora.gr θα πάρουν 5 credits δώρο , εάν κάνουν 5 τουλάχιστον προσφορές σε μια ημέρα και συνδεθούν και την επόμενη ημέρα. * Ισχύει για χρήστες που δεν έχουν καμία νίκη. Όλα τα bonus credits προστίθενται στον λογαριασμό σας αυτόματα ! απλα σκεφτομαι και λεω τωρα..... εαν 1 προσφορα = 1 credit , και δεν εχεις κερδισει και στοχευεις μονο καλα και ακριβα αντικειμενα και μπορεις να κανεις 5 προσφορες σε καθημερινη βαση.... Βαζεις την ελαχιστη καταθεση 7 ευρω για 10 credits και κανεισ 5 προσφορες καθε μερα... μολις κερδισεις κατι κανεις ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ οπου παλι κανεις το ιδιο... ( εννοειται ξοδευεις και απο τον παλιο τα credits ) ΦΥΣΙΚΑ ειναι απλα μια σκεψη... δεν ξερω κατα ποσο ειναι υλοποιησημη και κατα ποσο μπορει οντως να σε φερει στη θεση του νικητη/κερδισμενου ... αυτα για 1ο μηνυμα στο Ινσομνια και καλως σας βρηκα ;-)
Emy90 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ! Έκανα και γω τη βλακεία και δεν έψαξα πριν γίνω μέλος και δώσω τα 7ευρω και πραγματικά αν ύπαρχει μία πιθανότητα να είναι οκ το site , τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Εκατσα λοιπόν αρκετή ώρα για να δω τι παίζει και οι ίδιοι χρήστες κέρδιζαν διάφορα αντικείμενα και συνέχιζαν να κάνουν προσφορές σ άλλα ταυτόχρονα και έστω οτι είναι κανονικοί χρήστες έδωσαν τόσα λεφτά για να πάρουν όλα αυτά τα credits για κάτι αβέβαιο, όσο κολλημένος κι αν είσαι το σκέφτεσαι νομίζω κάλα πριν το κάνεις, μιλάμε για πολλά credits. Εκτός των άλλων επίσης οι ίδιοι χρήστες είναι εκεί μεσα ώρες ατελείωτες δλδ δεν έχουν ζωή? Ένας χρήστης δε κέρδισε 100credits και μετά κέρδισε άλλες 3 φορές άλλα αντικείμενα,τόσο απλά!Ωστόσο, στο site λένε ότι οι δημοπρασίες γίνονται ταυτόχρονα σε Ελλάδα, Βέλγιο,Ρουμανία, Βουλγαρία,οπότε ίσως σ αυτό οφείλονται και τα περίεργα ονόματα.Ίσως βέβαια μια στο τόσο να νικάει και κάποιο πραγματικό πρόσωπο για να μην έχουν οι άλλοι να λένε.Όπως και να χει δε το συστήνω ακόμα και να μην είναι απάτη.Αν νικήσω ποτέ θα το ανακοινώσω ...
trolaios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πάντως αυτό το θέμα φέρνει πολλά νέα μέλοι στο forum..και αμέσως post εδώ!! Περέργα τα πράγματα!!!
sakaflias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια πριν 2-3μερες ειχε στην τηλεοραση καποιον με ονομα και επωνυμο που κερδισε ενα σπιτι με 37ευρω. εδειξε το σπιτι ειπε και την διαδικασια και τα συμβολαιο κλπ. εχει κερδισει και αλλα μικρο αντικειμενα. γιατι λοιπον να ειναι μπαρουφα;
Aias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Εγω να πω οτι οποιος εχει δηλωση αριθμο πιστωτικης (αν εχει τετοια διαδικασια το site ) να κανει τον κοπο αμεσα να ενημερωσει την τραπεζα μην τυχον και δει τιποτα παραξενες χρεωσεις στο μελλον. Σιγουρα το site δεν ειναι κοινοφελες ιδρυμα και δεν το κανει επειδη θελει να λυση το προβλημα του καθενος.
Dimitris1948 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια πριν 2-3μερες ειχε στην τηλεοραση καποιον με ονομα και επωνυμο που κερδισε ενα σπιτι με 37ευρω. εδειξε το σπιτι ειπε και την διαδικασια και τα συμβολαιο κλπ. εχει κερδισει και αλλα μικρο αντικειμενα. γιατι λοιπον να ειναι μπαρουφα; lol αυτό που κολλά? το eprosfora δεν κάνει δημοπρασίες με σπίτια!
sakaflias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 lol αυτό που κολλά?το eprosfora δεν κάνει δημοπρασίες με σπίτια! Μαλλον εχεις δικιο θα εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι ειναι αυτο γιατι εχει την ιδια ακριβως λογικη. Το σπιτι σε ποιο το ειχε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.