Προς το περιεχόμενο

eprosfora.gr

mcsaro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να τα κερδίσω χωρίς να ξοδέψω πολλά.

τι συμφέρον έχεις να γραφτείς στο forum μονο και μονο για να πεις ότι κέρδισες?????????????

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οτι κερδίζεις...κερδίζεις!

σημασία έχει αυτοί τι κερδίζουν και ΕΣΥ τι χάνεις μέχρι να κερδίσεις

:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

αυτή το βγάζουν το κέρδος του με ένα laptop που θα βάλουν σε δημοπρασία κ γενικά πράγματα μεγάλης αξίας που αν δεις πολλές φορές ξεπερνάνε κ τις 6000 προσφορές για δες σε πόσο αξίζουν αυτα τα χτυπήματα σε λεφτά κ πες μου μετά αν έχουν κέρδος.εγώ πλέον το εχω πιάσει το νόημα κ δεν τα κυνηγάω αυτα γιατι θα βγω χαμένος σίγουρα.παω στα προϊόντα που πάντα δεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον κ με μικρό κόστος μπορείς να τα αποκτήσεις.αυτα προϊόντα αυτή τα έχουν σαν πρόγευμα.το κύριος γεύμα σου είπα που είναι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:40 ----------

τι συμφέρον έχεις να γραφτείς στο forum μονο και μονο για να πεις ότι κέρδισες?????????????

εγώ; κανένα απόλυτος συμφέρον.εσείς ρωτούσατε αν έχει κερδίσει κανείς σε προηγούμενα ποστ κ απλά έστειλα κ εγω.

Δημοσ.
αυτή το βγάζουν το κέρδος του με ένα laptop που θα βάλουν σε δημοπρασία κ γενικά πράγματα μεγάλης αξίας που αν δεις πολλές φορές ξεπερνάνε κ τις 6000 προσφορές για δες σε πόσο αξίζουν αυτα τα χτυπήματα σε λεφτά κ πες μου μετά αν έχουν κέρδος.εγώ πλέον το εχω πιάσει το νόημα κ δεν τα κυνηγάω αυτα γιατι θα βγω χαμένος σίγουρα.παω στα προϊόντα που πάντα δεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον κ με μικρό κόστος μπορείς να τα αποκτήσεις.αυτα προϊόντα αυτή τα έχουν σαν πρόγευμα.το κύριος γεύμα σου είπα που είναι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:40 ----------

εγώ; κανένα απόλυτος συμφέρον.εσείς ρωτούσατε αν έχει κερδίσει κανείς σε προηγούμενα ποστ κ απλά έστειλα κ εγω.

πάντως φάνηκε σαν να το υποστηρίζεις

σκοπός μας είναι να αποτρέψουμε άλλους από το να πέσουν στην παγίδα

διορθώστε με το αν κάνω λάθος

αλλά σίγουρα το οφείλουμε στους άφελείς και άπειρους

Δημοσ.
πάντως φάνηκε σαν να το υποστηρίζεις

σκοπός μας είναι να αποτρέψουμε άλλους από το να πέσουν στην παγίδα

διορθώστε με το αν κάνω λάθος

αλλά σίγουρα το οφείλουμε στους άφελείς και άπειρους

δεν κάνεις λάθος κ εγώ θέλω να πω να μην προσπαθήσει κανένας να κερδίσει δημοπρασίες μεγάλης αξίας.πότε δεν θα το πάρετε φτηνότερα απο την πραγματική του αξία.έτσι πιστεύω δηλαδή γιατι δεν εχω κερδίσει κάτι τέτοιο αν κ εχω προσπάθηση.αλλά μετά το κατάλαβα.εγώ απλά λέω αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί ας ασχοληθεί με προϊόντα μικρής αξίας.εγώ για αυτα τα 3 ξόδεψα περίπου 50 credits σύνολο και τα κέρδισα κ για τα αλλά ξόδεψα πολύ περισσότερα κ πείρα τα ...

Δημοσ.
δεν κάνεις λάθος κ εγώ θέλω να πω να μην προσπαθήσει κανένας να κερδίσει δημοπρασίες μεγάλης αξίας.πότε δεν θα το πάρετε φτηνότερα απο την πραγματική του αξία.έτσι πιστεύω δηλαδή γιατι δεν εχω κερδίσει κάτι τέτοιο αν κ εχω προσπάθηση.αλλά μετά το κατάλαβα.εγώ απλά λέω αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί ας ασχοληθεί με προϊόντα μικρής αξίας.εγώ για αυτα τα 3 ξόδεψα περίπου 50 credits σύνολο και τα κέρδισα κ για τα αλλά ξόδεψα πολύ περισσότερα κ πείρα τα ...

έχεις λεφτά για πέταμα μου φαίνεται...

και τι παράξενο ρε παιδί μου, κανένα παλιό μέλος του forum δεν είπε ποτε ότι έχει κερδίσει όλο καινούργια μέλη με ένα post κερδίζουν ατυχία γαμώτο λες να κανόνω καινούργιο account στο insomnia??:whistle:

Δημοσ.
έχεις λεφτά για πέταμα μου φαίνεται...

και τι παράξενο ρε παιδί μου, κανένα παλιό μέλος του forum δεν είπε ποτε ότι έχει κερδίσει όλο καινούργια μέλη με ένα post κερδίζουν ατυχία γαμώτο λες να κανόνω καινούργιο account στο insomnia??:whistle:

δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.δεν έχεις καταλάβει τίποτα απο όσα εχω πει μέχρι τώρα.

Δημοσ.
δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.δεν έχεις καταλάβει τίποτα απο όσα εχω πει μέχρι τώρα.

παιδιά το bot του eprosfora δεν θα αχοληθεί άλλο μαζί μου πείτε του κάτι και εσείς!!

όχι ρε σι μου το κανεις αυτό...!!!

και είχα μια σκασίλα αν θα αχοληθεί μαζί μου το bot του eprosfora!!

μέχρι και στο insomnia bot ρε? έλεος!!

Δημοσ.

έλα να βρεις το μποτ που λες.για να δεις αν είμαι όντος μποτ.θεσσαλονίκη,στον λαγκαδά μένω.κ αν θες να σου στείλω το κινητό μου σε προσωπικό μήνυμα.

Δημοσ.

γιατί το συνεχίζετε? όλοι στο forum ξέρουν την αλήθεια για αυτο το site ..ότι και να κερδίσει κάποιος δεν μας αλλάζει την άποψη..

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ολα τα παληκαρια απο πανω ειναι ιδιοκτητες του site ekaliteri-prosfora.gr και εχουν σκοπο να βλαψουνε το αγιο αυτο σιτε...δλδ ελεος... μακρια ρεεεεεε μην την πατατε τοσο ευκολα..

Δημοσ.
Δεν ειναι απάτη , κολητός μου κέρδισε usb 16gb και το παρέλαβε κιόλας με απόδειξη που έχει ολα τα στοιχεία της εταιρίας.Δεν ειναι τόσο εύκολο να κερδίσεις θέλει να παρακαλουθείς συνέχεια ..

εγω παιδια εχω κερδισει αυτα

Ημερομηνία Προϊόν Τιμή Πληρωμένος

18.08.2009 23:16 Bvlgari Aqva 50ml 01.78 18.08.2009

17.08.2009 22:26 CASIO Edifice 02.01 17.08.2009

13.08.2009 17:24 HDD external 250 GB 01.56 13.08.2009

ακομα δν τα εχω παρει στα χερια μ αλλα μεσα στην εβδομαδα τα περιμενω....για τα ακριβα προ'ι'ωντα σιγουρα παιζετε κατι αλλα δν ξερω...τι να πω...την αληθεια λεω παντως κ οποιος θελει το mail μου ειναι

[email protected] οπου μπορειτε να με βρειτε κ στο facebook...

μάλιστα...

η μονοι που ισχυρίζονται ότι έχουν κερδίσει είναι αυτοι οι δυο... ο πρώτος έκανε register πόσταρε και μετά ούτε ξανάκανε login... ο δεύτερος έκανε register πόσταρε είδε ότι τους έχουμε πάρει μυρωδιά και ξαναέκανε login, γιατί?? για υπερασπιστεί το site... άμα αυτοί οι δεν είναι bot τότε τι είναι?? μωρέ αει χαθείτε από δω για πολύ μ@λ@κες μα περάσατε!

Δημοσ.

To γελοίον της υπόθεσης. Αν μπείτε στο ρουμάνικο και στο ελληνικό ταυτόχρονα θα δείτε ότι πχ. ένας χρήστης κέρδισε ε΄να άρωμα Bulgari στο ρουμάνικο και στο ελληνικό ένα armani code ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ο χρήστης Pantagruel κέρδισε στις 25.08.2009 14:51 στο ρουμάνικο ένα Νοκια 6500 classic ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή στην Ελλάδα Έληξε: 25.08.2009 14:51 χτύπησε το Νοκια 6500 slide.

Δημοσ.

Και το κερασάκι,μπήκε και εδώ μέσα σαν διαφήμιση...

Λογικό είναι,μιας και ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό,ή αλλοιώς η απάτη επιστημονικοποιήθηκε επαρκώς.

Με τις υγειές μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...