Προς το περιεχόμενο

eprosfora.gr

mcsaro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οκ κανενα προβλημα αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετη πες μου πως να βαλω φωτο και τι ενοεις με την εφημεριδα

εκανες συνναλαγες μεσω ιντερνετ με το e-prosfora.gr

συμμετυχες στις δημοπρασιες του στις οποιες καταφερες και κερδισες 4 φορες

και δεν μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια;

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε πάρτε το λογικά είναι θέμα τύχης ένας φίλος μου πήρε με 5 ευρώ κάμερα φωτογραφική π έκανε 170 ευρώ και usb 16 gb αλλα αν δείτε τα ονόματα όλα ξένα είναι ούτε ένα ελληνικό.. δλδ περίεργη κατάσταση... botakia απο τους ίδιους.. για να χάνεις τα λεφτά σου και να ξαναπαίρνει credits εκτός αν είσαι κολόφαρδος

Δημοσ.

Γεια σας σε ευχαριστω για τις οδηγιες θα το κανω σημερα το απογευμα μολις σχολασω για να το δεις.Οσο για σενα που μου λες γιατι δεν ξερω να το κανω συγνωμη κι ολας αλλα δεν εχει τυχει να το ξανακανω.

---------- Προσθήκη στις 11:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:41 ----------

Ααα και οσο για τις συνναλαγες που εκανα ηταν αρκετα ευκολο γιατι ειχε παντου οδηγιες και με βοηθησε και καποιος που ειχε παιξει

• Moderators
Δημοσ.

Τραγικο παντως ε? Ουτε ενα photoshop attempt να κανουν, ετσι για το γμτο δηλαδη.

Πρεπει να εδωσα τρελη ιδεα, wait for it :lol:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω ξαναποστάρει αλλά έχω φτάσει στο αμήν με όλη την απάτεωνιά και την βρωμιά γύρω μας.

Πήρα την πρωτοβουλία και έκανα επώνυμη καταγγελεία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για μία τριάδα από τέτοια Site. (Εδώ νομίζω κλείνει αυτό το κεφάλαιο!)

Νομίζω ότι πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι μας και να συνεχίσουμε σε παρόμοιες κινήσεις για όποια απάτη βλέπουμε ή "μυριζόμαστε" γύρω μας. Καλό θα ήταν αντί να το συζητάμε να κάνουμε όλοι μας καταγγελεία, όχι απαραίτητα για κλείσιμο, τουλάχιστον μία απλή έρευνα. Έχουμε γεμίσει ένα κάρο υπηρεσίες και αρχές για να μας διευκολύνουν, ας τις χρησιμοποιήσουμε, προς όφελος όλων μας.

Τώρα το αν και πότε θα γίνει η έρευνα ή θα διαβάσουν το μήνυμα μου είναι άλλο θέμα. Ελπίζω να κάνουν την δουλειά τους.

Δεν είμαι ούτε πολέμιος του ιστοτόπου, ούτε καρφί, απλώς κατήντησαν αηδία.ΟΛΟΙ τους.

Όσο για το συγκεκριμένο ιστότοπο όπως και τους υπόλοιπους, εύχομαι ολόψυχα να μπείτε φυλακή οι υπεύθυνοι και να μας αδειάζετε την γωνιά, αν πραγματικά είστε αυτό που φαίνεται να είστε. Δηλαδή τυχοδιώκτες, απατεώνες, λαμόγια, κουτοπόνηροι και φιλάργυροι.

Ειδάλλως καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε, που σημειωτέων δεν λέγετε δημοπρασία.

Δημοσ.

Παρακαλείτε όποιος έχει χάσει έστω και 1€ σε αυτό το site, που να διαθέτει όμως το ιστορικό των πληστηριασμών που έχασε, να επικοινωνήσει μαζί μου.

Ευχαριστώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...