Fugee Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Kαλησπέρα σε όλους, Σχετικά με το Εprosfora, το site αυτό είναι νόμιμο όπως και τα άλλα site του χώρου Bidster, BidBang, Monotoso.gr, Bidders, κλπ! Γνωρίζω ότι είναι νομιμο απο το γεγονός ότι εγω έκανα την συμφωνία με την paysafecard.
Psyx Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 τι σχέση έχει η νομιμότητα με το deal ενός χρηματοπιστωτικού οργανισμού;
isay Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Kαλησπέρα σε όλους,Σχετικά με το Εprosfora, το site αυτό είναι νόμιμο όπως και τα άλλα site του χώρου Bidster, BidBang, Monotoso.gr, Bidders, κλπ! Γνωρίζω ότι είναι νομιμο απο το γεγονός ότι εγω έκανα την συμφωνία με την paysafecard. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην εντιμότητα και τη νομιμότητα. Για παράδειγμα αν έχω ένα ψαράδικο, μπορεί να είμαι νομιμος στα χαρτιά (άδεια, υγειονομικό, κλπ) αλλά δεν είμαι έντιμος άμα πουλάω κατεψυγμένα ως φρέσκα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. "Γενικά μιλάμε πάντα"
PCharon Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ακόμα πάνω είναι αυτός ο e-παπατζής; Ου, χαλαρά (είδα έκανε κι αλλαγές στο site). Ακόμα κι ένας στους δέκα να ήταν real εκεί μέσα, τα λεφτούλια του τα βγάζει μια χαρά. Η ιδέα είναι super...
Ralou1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια.Παρακολουθουσα παρα πολυ καιρο το site και διαβασα ολα αυτα που γραφετε εδω και ειπα να το ρισκαρω να παιξω και εχει εδω και ενα μηνα που παιζω και εχω κερδισε 4 φορες μου εχουν ερθει τα 2 πραγματα και περιμενω αλλα δυο.Στην αρχη το κατηγορουσα κι εγω αλλα κι αυτος την δουλεια του κανει και βγαζει λεφτα και δεν κλεβουν διοτι ολα αναγραφονται στουσ κανονες δεν σου κρυβει τιποτα γιατι πριν παιξω τα διαβασα 1000 φορες.ΑΑΑ και επισης μου εστειλα και αποδειξη για την αγορα Credis και για το λαπτοπ και το ρολοι.Αυτα φιλακιαααα
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια.Παρακολουθουσα παρα πολυ καιρο το site και διαβασα ολα αυτα που γραφετε εδω και ειπα να το ρισκαρω να παιξω και εχει εδω και ενα μηνα που παιζω και εχω κερδισε 4 φορες μου εχουν ερθει τα 2 πραγματα και περιμενω αλλα δυο.Στην αρχη το κατηγορουσα κι εγω αλλα κι αυτος την δουλεια του κανει και βγαζει λεφτα και δεν κλεβουν διοτι ολα αναγραφονται στουσ κανονες δεν σου κρυβει τιποτα γιατι πριν παιξω τα διαβασα 1000 φορες.ΑΑΑ και επισης μου εστειλα και αποδειξη για την αγορα Credis και για το λαπτοπ και το ρολοι.Αυτα φιλακιαααα Θα μπορουσες να ανεβασεις καποια φωτο για τυπικους λογους, για να γινεις πειστικη?
isay Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Και καμία σχετική φωτογραφία που να έχει και καμία ελληνική εφημερίδα στο πλαι ... "μπας" και γίνεις πιο πειστικη
Ralou1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ναι φυσικα και μπορω θελεις τις αποδειξεις η τα προιοντα η και τα δυο?Απλα θα τα ανεβΑσω λιγο πιο μετα γιατι δεν τα εχω μαζι μου εμαι στην δουλεια ---------- Προσθήκη στις 12:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:37 ---------- Γιατι εισαι τοσο αρνητικος?Εχεις παιξει ποτε και δεν εμεινες ικανοποιημενος?Εγω απλα την εμπειρια μου σου λεω γιατι διαβασα το φορουμ τιποτα αλλο.Και γιατι ειχα πειστει με ολα οσα λετε οτι οντως ειναι απατη και επαιξα και μου εκανε πολυ εντυπωση το οτι ολα εγινα πολι τυπικα και μου εστειλαν τα πραγματα ααα και επισης ειχε και εγγιισι μεσα
isay Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φίλη Ralou δεν είμαι αρνητικός αλλά πολύ επιφυλακτικός. Στο θέμα υπάρχουν πολλά παραδείγματα για να είναι κάποιος καχύποπτος και ούτε ένα για το αντίθετο. Επίσης, λες ότι διάβασες τι γράφεται και είπες να δοκιμάσεις κλπ κλπ και κέρδισες κλπ κλπ. Όταν τα δυο σου πρώτα posts (γενικά στο forum) είναι σθεναρή υπεράσπιση αυτού του site δεν πρέπει να είμαι επιφυλακτικός ότι μόνο "τυχαία" δεν είναι η παρουσία σου;
Ralou1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αν θες μπορω να σου δωσω και το mail mou και να σ πω και το προφιλ μου στο fb.Βασικα δεν μπηκα για να υπερασπισω το site απλα το δοκιμασα και σας το ειπα οπως ειπαν αλλοι τοσοι πιο πριν διαφορα αλλα
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αν θες μπορω να σου δωσω και το mail mou και να σ πω και το προφιλ μου στο fb.Βασικα δεν μπηκα για να υπερασπισω το site απλα το δοκιμασα και σας το ειπα οπως ειπαν αλλοι τοσοι πιο πριν διαφορα αλλα Προφανως αυτο δεν θα βοηθουσε πουθενα. Αν θελεις βγαλε μια φωτο λοιπον, βαλε διπλα και μια εφημεριδα και δεν θα εχουμε λογο να αμφιβαλλουμε. Δεν υπαρχει λογος να αμυνεσαι παντως, απλα θα θελαμε καποια χειροπιαστα στοιχεια διοτι αμφιβαλλουμε για την αξιοπιστια της ιστοσελιδας. Τοσο απλα Στοο κατω κατω εσυ δεν ηθελες κατι αναλογο το διαστημα που, οπως ειπες, δεν ηθελες να το ρισκαρεις και να παιξεις?
Ralou1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οκ κανενα προβλημα αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετη πες μου πως να βαλω φωτο και τι ενοεις με την εφημεριδα
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Θα τραβηξεις μια φωτο των συσκευων και των αποδειξεων μαζι (ιδανικοτερο θα ηταν να φαινονται ημερομηνιες στις αποδειξεις) και θα την ανεβασεις εδω. Η εφημεριδα εξυπηρετει στο να φαινεται πως η ημερομηνια ειναι σημερινη. Θα πατησεις επισυναψη αρχειων (στην απαντηση) και θα ανεβει η φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.