xpapias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Απλά ίσως αξίζει τον κόπο να κάνει bid κανείς σε πολύ υψηλές τιμές. Πχ. για ένα προϊόν 150Ε στα 50Ε οπού το μαγαζί έχει βγάλει τα λεφτά του.
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οντως ρε παιδια, εγω αυτο θα κανω. Πχ ενα κινητο θα ξεκινησει κλασσικα απο το ενα ευρω. Μολις παει στα 5-10 ευρω θα κανω bid να δω.
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 φιλε χαμμενα λεφτα και χαμμενος χρονος και χαμμενος κοπος. βρωμαει η απατη απο μακρυα. εγω εχω δει προσφορα που εληξε ο χρονος της κανονια (60 δευτερολεπτα) χωρις να γινει προσφορα και ξαφνικα ξεκινησε το χρονομετρο απο την αρχη,το τονιζω χωρις ενδιαμεσα να κανει καποιος προσφορα.. ενω επρεπε να ειχε κερδισει η τελευταια προσφορα ξαφνικα συνεχισε...
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οντως ρε παιδια, εγω αυτο θα κανω. Πχ ενα κινητο θα ξεκινησει κλασσικα απο το ενα ευρω. Μολις παει στα 5-10 ευρω θα κανω bid να δω. Θα το ξαναπώ. Σταματήστε να παίζετε. Χάνετε λεφτά και χρόνο.
ifestion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Γιατί κάθεστε και παιδεύστε με τόσα πόστ περί νομιμότητας ή όχι της συγκεκριμένης απάτης..?? Κάντε ΟΛΟΙ μια καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1763&Itemid=378&lang Εκεί πιστέψτε με δουλεύουν "γάτοι" της πληροφορικής και θα ανακαλύψουν ότι είναι ποινικά κολάσιμο και θα τους κλείσουν με την μία..!! Η προσωπική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη Δημόσια Υπηρεσία λόγω επαγγέλματος (Δικηγόρος) είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική. Επιπρόσθετα, αγόρασα credits (10 Euro) μόνο και μόνο για να διαπιστώσω στην πράξη το παίγνιο-απάτη και έχω ήδη προβεί σε καταγγελία στην ως άνω Υπηρεσία. Κάντε και εσείς το ίδιο ώστε να προφυλάξουμε μελλοντικά θύματα. Ευχαριστώ
PCharon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Γιατί κάθεστε και παιδεύστε με τόσα πόστ περί νομιμότητας ή όχι της συγκεκριμένης απάτης..??Κάντε ΟΛΟΙ μια καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (...) Αγαπητέ ifestion, όσα ειπώθηκαν εδώ δεν αφορούν κατά κύριο λόγο τη νομιμότητα (πχ δεν εδιαφέρει τους περισσότερους το αν θα πάρουν ποτέ απόδειξη για τα δαπανημένα credits). Δυστυχώς η όποια δίωξη δεν μπορεί να μπει μέσα στο control panel της εφαρμογής που έχει στηθεί για το συγκεκριμένο και να δει ιδίοις όμασι τον τρόπο που λειτουργεί (πχ εικονικά αντικείμενα, κρυφά πλαφόν, εικονικοί χρήστες κτλ). Συνεπώς πέρα από το νόμιμο (πχ η απόδοση του ΦΠΑ στο κράτος), το ζήτημα της πιθανής απάτης είναι κάπως πιο περίπλοκο όσον αφορά τέτοιου είδους εικονικές δραστηριότητες. Όπως είναι στημένα αυτά, δυστυχώς και οι ίδιες οι εφαρμογές στις οποίες βασίζονται επιτρέπουν την απάτη από κατασκευής, αλλά και η ίδια η διαδικασία που ακολουθείται (άγνωστοι νικητές κτλ). Το μόνο συνετό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να μην τσιμπήσει από το φαινόμενο ως εύκολο κέρδος.
pan34 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 πιστευω οτι η διωξη θα εχει καποιο τροπο να δει και να βγαλει την οποια απατη
xpapias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 πιστευω οτι η διωξη θα εχει καποιο τροπο να δει και να βγαλει την οποια απατη +1 Εχουν τον τρόπο τους.
scarface5323 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 +1 Εχουν τον τρόπο τους. Εχω μια υποψία ότι αυτή η δημοπρασία θα σταματήσει όταν φτάσει 07.19Ε τώρα είναι στα 04,36Ε.. edit1: ξέχασα να βάλω λινκ: >http://www.eprosfora.gr/Default.aspx?p=1&id=12537 τώρα είναι στα: 04.50
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εχω μια υποψία ότι αυτή η δημοπρασία θα σταματήσει όταν φτάσει 07.19Ετώρα είναι στα 04,36Ε.. edit1: ξέχασα να βάλω λινκ: >http://www.eprosfora.gr/Default.aspx?p=1&id=12537 τώρα είναι στα: 04.50 Και γιατί 7,19Ε ?
Galio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 6.89 τωρα το παρακολουθω απλα να δω που θα σταματησει
scarface5323 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 6.89 τωρα το παρακολουθω απλα να δω που θα σταματησει λοιπόν, κατα 99% κάνω λάθος,και απλώς στα 7.19 θα μικρύνει απλώς η διάρκεια του κάθε γύρου...αλλά θα δούμε..
Galio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 7.16 λες σε 3 βιδ να σταματησει ? ---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:12 ---------- 7.21 και ανεβαινουμε η διαρκεια γυρου ειναι 30 δευτερολεπτα τωρα
scarface5323 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 τελικά, λάθος μου ήταν, απλώς, όταν άφηνες το ποντίκι πάνω,σου έλεγε 7.19 και ένα 30 απο δίπλα,και έλεγα μήπως ήταν κανένα ξεχασμένο bug και εμφάνιζε την τιμή αλλά τπτ.... δεν πιστεύω να έκαψα κανέναν??? Υ.Γ. μου πέρασε μια ιδέα... καλύτερα θα ήταν να βάζαμε στοιχήματα εδώ για το που θα σταματήσει και όποιος πέσει ποιο κοντά κερδίζει,παρά απο αυτή την απάτη...... εγώ δέχομαι μόνο paypal...
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα στα 7,53Ε αν το μηχάνημα ξεκίνησε από 1Ε το μαγαζί έχει κερδίσει 300,38Ε (με το χαμηλότερο κόστος ανά bid δηλ. 0,46Ε). Το μηχάνημα στο skroutz έχει από 140 εώς 200Ε. Άρα είναι πολύ παραπάνω από την αξία του. Απλά σε όλα αυτά πρέπει μάλλον να υπολογίσεις και τα ψεύτικα bids του καταστήματος που κάνουν το κέρδος πολύ μικρότερο από τα 300 αυτά ευρώ. Τέλος,ακόμα και αυτό να μην συμβαίνει τα 7,53Ε φαντάζουν σε κάποιους πολύ χαμηλή τιμή ιδίως αν πρόκειται για την 1η προσφορά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.