god4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ποιο script ρε... όλα γίνονται κανονικά... είναι από τα καλύτερα sites... αγοράστε αβέρτα paysafecards και βάλτε μπρος και τις πιστωτικές σας... είναι ευκαιρία τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα να τα σαρώσετε όλα σε πολύ χαμηλές τιμές και να κάνετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στον εαυτό σας...
o_magazatoras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Άμα δεν είναι απάτη αυτό,εγώ είμαι ο μεγΑλέκος. Στην πραγματική ζωή άμα συμμετέχει κάποιος σε δημοπρασία,δεν σημαίνει ότι κάθε χτύπημά του θα μπαίνει στον κορβανά του ιδιοκτήτη.Αλλά και όπου δει (χρειαστεί) εγγύηση,η κατατιθέμενη μετά το πέρας της δημοπρασίας ο μεν αγοραστής συμψηφίζει οι δε υποδέλοιποι παίρνουν εκτός απ' τ'απαυτά τους και την εγγυητική τους πίσω. Πού ακούστηκε να σου δαγκώνουν τα "χτυπήματα"; Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από κοινωνία που κρατικοποίησε/θεοποίησε το τζόγο;
gemis XTX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ενας παθων μετα απο αυτα που εχω διαβασει εχω πεσει απο τα συννεφα... ξοδεξα 150 ευρω σε credits για ενα κωλοpsp και πειγαν χαμενα.... ευτυχως για καλη μου τυχη τα τελευταια μου credits που με ειχαν μεινει τα επεξα σε ενα κινητο lg και το κερδισα.. δεν το πιστευα οσπου το παρελαβα εχθες απο την acs σφραγισμενο στο κουτι του... πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να κερδισεις δημοπρασια απο εκει μεσα και το site βγαζει παραπολλα λευτα απο τα πονταρισματα αυτος που το σκεφτηκε και το εκανε πρεπει να ηταν πολυ μαγκας.. παρακατω και το link απο το site δεν κανω σε καμια περιπτωση διαφημιση απλα λεω την αληθεια ειμαι χαμενος απο την ολη διαδικασια αλλα η αληθεια να λεγεται... δεν ξερω αν ειναι νομιμο η παρανομο αλλα αυτη τη στιγμη εχω ενα κινητο το οποιο το πειρα με 1.29 αν δεν ετρωγα την πατατα με το psp που εχασα τα τρελα τα λευτα εκει θα ειμουν κερδισμενος κατα πολυ http://www.eprosfora.gr/Default.aspx?p=2&id=11517
PCharon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 κτο παρελαβα εχθες απο την acs σφραγισμενο στο κουτι του Απόδειξη (με επωνυμία/σφραγίδα εταιρείας κτλ κτλ) για το συνολικό ποσό που είχες ξοδέψει στα credits μέχρι εκείνη τη στιγμή σου έστειλαν; ξοδεξα 150 ευρω σε credits για ενα κωλοpsp και πειγαν χαμενα.... πρεπει να εισαι πολυ κωλοφαρδος για να κερδισεις δημοπρασια απο εκει... Άμα ξεκινήσεις και δίνεις νωρίς credits τα χάνεις. Άμα ο άλλος έβαλε επιλογή να μην πωληθεί το αντικείμενο σε πραγματικό χρήστη (διότι πολύ απλά είναι εικονικό) τότε τα χάνεις πάλι. "Price too low? Use the autoextend feature. Not enough bidders? Use the auto-bidding feature. Making a profit has never been so easy."
Tigran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως αν το site καταφέρει και έχει μια μεγάλη μάζα "πελατών", δεν θα έχει κανέναν λόγο να παίζει φούστικα και να διακινδυνεύει ακόμα περισσότερο την φήμη της και την νομική της υπόσταση. Αλλά αυτό εξαρτάται από την ηθικότητα του ιδιοκτήτη.
gemis XTX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Απόδειξη (με επωνυμία/σφραγίδα εταιρείας κτλ κτλ) για το συνολικό ποσό που είχες ξοδέψει στα credits μέχρι εκείνη τη στιγμή σου έστειλαν; Άμα ξεκινήσεις και δίνεις νωρίς credits τα χάνεις. Άμα ο άλλος έβαλε επιλογή να μην πωληθεί το αντικείμενο σε πραγματικό χρήστη (διότι πολύ απλά είναι εικονικό) τότε τα χάνεις πάλι. "Price too low? Use the autoextend feature. Not enough bidders? Use the auto-bidding feature. Making a profit has never been so easy." αποδειξη ειχε κανονικα και με την επωνυμεια του κομπλε οσο για τα εικονικα που λες δε νομιζω να ισχυει γιατι εχω δει να πουλιουνται λαπτποπ και τηλεορασεις με 2 και 3 ευρω.. αλλα και παλι το ξαναλεω τα παιρνει απο αλλες δημοπρασιες με πολυ παραπανω σε κοστος βγαζουν τα τρελα τους οι κουφαλες..
glaza Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 παντως το γεγονός ότι κάθε σου ''χτύπημα'' στην δημοπρασία είναι χρεώσιμο πμορεί να σε οδήγησει στο να μην πάρεις τίποτα και να ξοδέψεις τρελά λεφτά και είναι εντελώς risky, αλλά κάπως πρεπει να βγαλουνε κι αυτοι λεφτα..
o_magazatoras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 παντως το γεγονός ότι κάθε σου ''χτύπημα'' στην δημοπρασία είναι χρεώσιμο πμορεί να σε οδήγησει στο να μην πάρεις τίποτα και να ξοδέψεις τρελά λεφτά και είναι εντελώς risky, αλλά κάπως πρεπει να βγαλουνε κι αυτοι λεφτα.. Σωστά,το ίδιο κι οι παπατζήδες στην Αθηνάς.Με τη διαφορά ότι αυτοί έχουν real botάκια,τους αβανταδόρους.
NKod Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως παίδες, εγώ άνοιξα για πλάκα ένα MIO και κοιτούσα το countdown και τα hits.. ένα περίεργο πράγμα αλλά στα 0:01 secs έκανα quick refresh και ο χρόνος γινότανε πάλι 0:39... ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ URI GELLER!!!!!
xpapias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Γειά χαρά. Έπεσε το μάτι μου σε ένα banner του forum για το eProsfora.gr στο οποίο και μπήκα. Το site στηρίζεται στην ιδέα των δημοπρασιών : αγοράζει κάποιος αρχικά κάποια credits καθένα από τα οποία του δίνει το δικαίωμα να δώσει μια προσφορά για ένα προϊόν. Αν η δημοπρασία λήξει (έχει χρονόμετρο) και η προσφορά είναι η μεγαλύτερη τότε το προϊόν κατοχυρώνεται στο χρήστη. Από μια βιαστική ματιά στο site αφενός μου χτύπησαν άσχημα τα ορθογραφικά λάθη και η προχειρότητα στους όρους συμμετοχής. Επιπλέον διαπίστωσα ότι τα διάφορα προϊόντα ξεκινούν από τιμή 0,99Ε και τελικά πωλούνται περί τα 10-15Ε έπειτα από πολλές προσφορές του +0.01 Ε η καθεμιά. Επομένως γύρω στις 900-1400 προσφορές / credits του 0,46E κατ' ελάχιστο (0,7Ε max) δηλ 414 έως 644 Ε για την εταιρεία + την τιμή της προσφοράς. Μάλιστα κάποια έφτασαν και τα 80Ε δηλ ~3500Ε-5500Ε για την εταιρεία! Θα με ενδιέφερε να ακούσω τις γνώμες σας ή και εμπειρία σε όσους έχουν πάρει μέρος σε κάποια από τις δημοπρασίες του. Edit - είχα δημιουργήσει εκ παραδρομής καινούριο θέμα. Ευχαριστώ για τη μεταφορά.
jimilegolas21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από bidbang; Σήμερα έκανα εγγραφή στο site τους θέλοντας να πάρω ένα wii που έταξα στον μικρό μου αδερφό. Η δημοπρασία άρχισε στις 17:30 και τώρα είναι 02:52 και ακόμα να τελειώσει. Έχω χαλάσει 60 ευρώ σε credits, η τιμή του wii έχει πάει στα 8.35 από 0 που ξεκίνησε. Υπάρχει ένας bider ενονόματη vasilisd7 ο οποίος κάνει 3-5 bids το δεκάλεπτο από την ώρα που ξεκίνησε η δημοπρασία. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Εμφανίζονται συνεχώς νέοι και προηγούμενοι biders, και ποντάρουν ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Πάντως τα nicknames τους μοιάζουν αληθινά αφού έχουν ελληνικά ονόματα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει, είμαι στο pc από την ώρα που άρχισε η δημοπρασία μέχρι τώρα. Τα έχω παίξει τελείως.
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από bidbang; Σήμερα έκανα εγγραφή στο site τους θέλοντας να πάρω ένα wii που έταξα στον μικρό μου αδερφό. Η δημοπρασία άρχισε στις 17:30 και τώρα είναι 02:52 και ακόμα να τελειώσει. Έχω χαλάσει 60 ευρώ σε credits, η τιμή του wii έχει πάει στα 8.35 από 0 που ξεκίνησε. Υπάρχει ένας bider ενονόματη vasilisd7 ο οποίος κάνει 3-5 bids το δεκάλεπτο από την ώρα που ξεκίνησε η δημοπρασία. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Εμφανίζονται συνεχώς νέοι και προηγούμενοι biders, και ποντάρουν ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Πάντως τα nicknames τους μοιάζουν αληθινά αφού έχουν ελληνικά ονόματα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει, είμαι στο pc από την ώρα που άρχισε η δημοπρασία μέχρι τώρα. Τα έχω παίξει τελείως. Σταμάτα να παίζεις. Πρώτα έπρεπε να διαβάσεις και μετά να δοκιμάσεις να παίξεις.
jimilegolas21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 εδώ και κανά 45λεπτο κάπως έτσι είναι η λίστα των τελευταίων biders: Τελευταίοι3:13 AM - TreeHugger 3:12 AM - vasilisd7 3:11 AM - TreeHugger 3:10 AM - vasilisd7 3:09 AM - TreeHugger 3:09 AM - vasilisd7 3:08 AM - TreeHugger 3:07 AM - vasdek 3:06 AM - vasilisd7 3:05 AM - vasdek Αυτά τα τρία άτομα μονοπωλούν. Επίσης, κάθε νέα προσφορά γίνεται ένα δευτερόλεπτο πριν μηδενιστεί ο χρόνος. Πραγματικά μου φαίνεται τελείως κουφό να τελειώνει η δημοπρασία ενός fifa2010 για ps3 στα δύο bids (0.02 ευρώ) και να γίνεται τέτοιος χαμός για το wii βραδιάτικα Υπάρχει μια photo στην αρχική όπου δείχνει έναν τυπά να λέει ότι έχει κερδίσει το ps3 με 8.88 ευρώ! Και το wii τώρα είναι στα €8.67. Μου έχουν μείνει 12 credits. Να τα βάλω auto-bid;
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 έλα να βρεις το μποτ που λες.για να δεις αν είμαι όντος μποτ.θεσσαλονίκη,στον λαγκαδά μένω.κ αν θες να σου στείλω το κινητό μου σε προσωπικό μήνυμα.Ποιος εισαι ρε; Και εγω Λαγκαδα μενω. Μαγκες ακομα και μουφα να μη ειναι, καθως κερδος βγαζουν και μαλιστα τρελο, παλι δε αξιζει γιατι μπορει να μη σταθεις τυχερος και να χασεις πολλα λεφτα. Σιγουρα ο κερδισμενος που εχει κανει 300 προσφορες για να παρει ενα λαπτοπ, εχει συμφερον, αλλα τι λενε οι υπολοιποι που εχασαν απο 299 ευρω; Παντως στημενο δε πρεπει να ειναι καθως οπως ειπα και πιο πανω πρεπει να βγαζουν τρελα λεφτα.. Τοσο εγωϊστες ειναι;
kariolikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Παραθετω ενα απλο εργαλειο που βρισκεται στα χερια των εκαστοτε πωλητων,καθως το θεμα αυτο οδευει στο κλεισιμο του:Όταν ενας πωλητης ψαρεύει αγοραστές ,κάνει καλή τιμή στα μισά προιόντα που πουλάει π.χ., και στη συνεχεια κοπανάει τα άλλα για να βγάλει τη διαφορά από τον πελάτη που κέρδισε.π.χ. χαμένο ή ακριβοπληρωμένο PsP - φτηνό LG.Ο άπειρος αγοραστής και ο καρχαρίας πωλητής,μία σχέση αγάπης - αγάπης, ευχαριστώ - παρακαλώ κτλ.. Πάντως είναι τρομαχτικό και σκριπτ ξεσκριπτ βρεγμένη σανίδα θέλουνε.Να λένε οτι παίζουνε bots ξεκάθαρα και θα σου πω εγώ αν ξαναγοράσει κανένας τίποτα.Και βγαίνει η κυρά Μαρίκα και μας χαιδευει δώρο συσκευή. Αιντε καημενηηηηηηη......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.