Προς το περιεχόμενο

Φυμε μεμβράνες για αυτοκίνητο

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλέον πολύ δύσκολα να σε γράψουν για φιμέ τζάμια. Εμένα είναι το πιο απαλό στα μπροστά κ μετά το αμέσως επόμενο νούμερο στο πιο σκούρο κ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το κακό είναι άμα τα έχεις πολύ σκούρα κ είσαι πουθενά βράδυ χωρίς φώτα κ θέλεις να κανεις καμία όπισθεν δεν βλέπεις τπτ..

post-266084-0-09296100-1405262544_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το βράδυ που οδήγησα το punto, δεν μπορούσα να δω από κανέναν καθρέφτη. Πιο πολύ για αυτό σκεφτόμουν να τα βγάλω εγώ.
Βέβαια, μένω Ανθούσα και δεν έχει έτσι κι αλλιώς φώτα ο δρόμος τα βράδια, οπότε μπορεί σε κανονικό δρόμο να βλέπω καλά. Θα το αποφασίσω όταν θα βγω σε φυσιολογικό δρόμο βράδυ. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό να το προσέξεις. Αν κ τα δικά σου δεν φαίνονται τόσο σκούρα! Κ γω ήταν ένας λόγος που τα άλλαξα γτ συνέχεια με τα φώτα της όπισθεν κ με το φως ομίχλης έβλεπα πίσω! :P

Επεξ/σία από Chris_saxo vts
  • Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ανάλογα όσο σε "βολεύει". Αμα αγοράσεις κομμάτι έτοιμο νομίζω είναι όλα το ίδιο μέγεθος, απλά να προσέχεις να μην έχει κάτι κεραμικές "μπιλίτσες" γτ δεν θα κολλήσει η μεμβράνη εκεί πάνω.

• 6 μήνες μετά...

καλησπερα παιδια....

πριν κανα 3 μηνες εβαλα φιμε μεμβρανη

στο πισω τζαμι εκει που ειναι οι αντιστασεις να ξεθολωνει το τζαμι εκαναν κενο

ειναι λογικο?

δηλαδη σε 2 απο τις πολλες γραμμες σαν να ξεκολλησαν κατα μηκος της αντιστασης. ειναι δικο που προβλημα η κυνηγαω αυτον που μου τις περασε?

καλησπερα παιδια....

πριν κανα 3 μηνες εβαλα φιμε μεμβρανη

στο πισω τζαμι εκει που ειναι οι αντιστασεις να ξεθολωνει το τζαμι εκαναν κενο

ειναι λογικο?

δηλαδη σε 2 απο τις πολλες γραμμες σαν να ξεκολλησαν κατα μηκος της αντιστασης. ειναι δικο που προβλημα η κυνηγαω αυτον που μου τις περασε?

.

Κατα 99% φταιει αυτος που τις περασε αλλα παιζουν και αλλα ρολο οπως η ποιοτητα της ζελατινας, κορυφαιες στο ειδος τους ειναι η 3M και η llumar. Τωρα αν σου εβαλε καμια βουλγαρικη δεν ξερω, βεβαια μπορει να φταινε και οι αντιστασεις να δωσαν παραπανω ρευμα και να σουν καναν ζημια στην ζελατινα.Πηγαινε το σε αυτον που στις περασε να το δει.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...