dimitris_sg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οσο θες μπορεις να βαλεις αλλα ψαξτο λιγο underground.... Και φυσικα με δικη σου ευθυνη, μην περιμενεις πιστοποιητικα και τα συναφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κανονικά ο νόμος λέει τα πίσω τζάμια κ του πόρτ παγκαζ αμα θέλεις τα βάφεις κ τελείως μαύρα. Πρέπει να μην έχουν τα μπροστινά κ το παρπρίζ για να φαίνεται ο οδηγός. Στο παρπιζ αμα βάλεις κ σε πιάσουν μέσα σε πανε, να το πω έτσι χοντρά. Κ γω έχω 8 χρόνια στο αμάξι ελάχιστες φορές μ' έχουν πει για τα φιμέ. κ ΚΤΕΟ κ πιστοποιητικά κ κάτι αυτοκόλλητα που έχουν στα τζάμια δεν περνάς, αλλά σε περνάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 στα αυτοκίνητα που έχουν εργοστασιακά φιμέ είναι μόνο τα πίσω και το πίσω τζάμι. Όχι οδηγού - συνοδηγού και όχι το παρμπρίζ. Άρα το νόμιμο πρέπει να είναι αυτό για να μην έχεις κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Άρα να βγάλω οδηγού-συνοδηγού για να είμαι οκ και να κρατήσω τα πίσω όλα; Σίγουρα του πορτ παγκάζ επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Άρα να βγάλω οδηγού-συνοδηγού για να είμαι οκ και να κρατήσω τα πίσω όλα; Σίγουρα του πορτ παγκάζ επιτρέπεται; Εργοστασιακά βάζουν και στο πορτ μπαγκαζ, άρα λογικά επιτρέπεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 να ρωτήσω ξανά αυτό που θάφτηκε σε προηγούμενη σελίδα: το ποσοστό μπορώ να το μάθω κάπως ; επειδή δεν έχω χαρτί για τα φιμέ ούτε γράφει πάνω στα τζάμια τίποτα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Στο πορτ παγκαζ κ στα πίσω είναι νόμιμα. Εγώ που έχω οδηγού συνοδηγού έχω τα πιο ελαφριά, 15%. Μπορείς να βάλεις κ σε διάφανο άσπρο χρώμα ώστε να μην φαίνεται ότι έχεις φιμέ στο παρμπριζ ή κ στου οδηγού συνοδηγού. @Pintsie, να στο πω μπακαλίστικα, άμα είναι λίγο φιμέ λογικά θα είναι 15%. Άμα είναι μέτριο πιθανόν 50% κ άμα είναι πίσσα μπορεί 75%. Καλό θα είναι να πας από ένα μαγαζί που περνάει μεμβράνες, άμα τις δουν αμέσως θα σε πουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Όλα είναι ίδια σε ποσοστό λογικά γιατί φαίνονται τα ίδια πράγματα από μέσα. (ορίστε και φωτογραφία) Λυπάμαι πάρα πολύ να τα βγάλω. Θεωρώ ότι θα χάσει πολλά το αυτοκίνητο. Τώρα μπαίνω μεσημέρι μέσα και είναι σα να έχω μπει απογευματάκι! Καθόλου ζέστη μέσα! Με το που πάρω το δίπλωμα στο χέρι θα πάω στο μαγαζί να μου πουν τι κάνω κτλ. Πάντως μου είπαν 150 για να τα βγάλουν. Πφφφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Όλα είναι ίδια σε ποσοστό λογικά γιατί φαίνονται τα ίδια πράγματα από μέσα. (ορίστε και φωτογραφία) Λυπάμαι πάρα πολύ να τα βγάλω. Θεωρώ ότι θα χάσει πολλά το αυτοκίνητο. Τώρα μπαίνω μεσημέρι μέσα και είναι σα να έχω μπει απογευματάκι! Καθόλου ζέστη μέσα! Με το που πάρω το δίπλωμα στο χέρι θα πάω στο μαγαζί να μου πουν τι κάνω κτλ. Πάντως μου είπαν 150 για να τα βγάλουν. Πφφφ! 150 για να τα βγάλουν; αν δεν κάνω λάθος δεν βγαίνουν και με πιστόλι θερμού αέρα ή ακόμη και πιστολάκι; (μην με βρίσετε ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δεν νομίζω να καταφέρω να κάνω κάτι τέτοιο μόνη μου... Είμαι υπερβολικά ατσούμπαλη όταν έχω τζάμια κοντά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Από την φωτο δεν φαίνεται να είναι κ πολύ σκούρο.. Δεν πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα γτ κ το αυτοκίνητο σου δεν είναι κ κανένα "προκλητικό". Θα έλεγα να τα αφήσεις όπως είναι!Όντως, 150 ευρω για να σου τα βγάλουν είναι πάρα πολλά λεφτά κ κοροϊδίστικα. Όπως είπε κ ο φίλος από πάνω με ένα θερμοπίστολο βγαίνουν για πλάκα. Κ γω το ένα το δικό μου έτσι το είχα βγάλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας πάμε και στο ανάποδο ερώτημα. Ξέρουμε κάπου Αττική που να κάνουν καλη και οικονομική τοποθέτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας πάμε και στο ανάποδο ερώτημα. Ξέρουμε κάπου Αττική που να κάνουν καλη και οικονομική τοποθέτηση; Το σωστό είναι αυτό, έτσι ξεκίνησε το τόπικ νομίζω. Ανάποδα πήγε τώρα τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δηλαδη ενα διπορτο μονο στο πορτ μπαγκαζ βαζεις.... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δηλαδη ενα διπορτο μονο στο πορτ μπαγκαζ βαζεις.... ; Και στα πίσω τζάμια, εφόσον έχει... Βέβαια ανοιχτή απόχρωση βάζεις και στα οδηγού-συνοδηγου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα