Fan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μεθαύριο πάω να βάλω φιμέ μεμβράνες στο αυτοκίνητο μου. Μου είπαν 200 ευρώ και ότι θα μου δώσουν εγγυηση εφ' όρου ζωής. Έχει τοποθετήσει κανένας να μου πει εάν αξίζει τελικά. Τα βάζω κυρίως για να μη ζεματάνε τα καθίσματα όταν μπαίνω μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Θα μας πεις εσύ μεθαύριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εννοειται οτι αξιζει. 1. Δεν θα εχεις προβλημα με τον ηλιο 2. Δεν θα φαινεται τι εχεις μεσα με φοβο να σου το σπασουν για να σε κλεψουν 3. Θα κανεις σεξ με την κοπελα σου οπου θελεις χωρις να σε βλεπουν οι απ'εξω 4. Δειχνει πολυ ομορφο το αυτοκινητο σου 5. Να ζητησεις ενα χαρτι για να εισαι καλλημενος οσων αφορα τους αστυνομικους εξαιτιας τις περιορισμενης ορατοτητας σε αστυνομικο ελεγχο... κ.τ.λ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Άμα δεν βάλεις καμιά μούφα μάρκα κι άμα την δουλειά δεν στην κάνει ο φίλος σου που το έχει ξανακάνει στο Need for Speed Underground τότε ναι αξίζει.Μην φανταστείς ότι θα δείς καμιά τρελή διαφορά όσο αφορά τον ήλιο αλλά κάνει δουλειά.Επίσης αν σε ενδιαφέρει να είσαι νόμιμος πρόσεξε πόσο σκούρα θα τα κάνεις. Για μένα όμως έχει και τα μείον του όπως την μειομένη ορατότητα το βράδυ κι ειδικότερα τα βράδια που βρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εννοειται οτι αξιζει. 1. Δεν θα εχεις προβλημα με τον ηλιο 2. Δεν θα φαινεται τι εχεις μεσα με φοβο να σου το σπασουν για να σε κλεψουν 3. Θα κανεις σεξ με την κοπελα σου οπου θελεις χωρις να σε βλεπουν οι απ'εξω 4. Δειχνει πολυ ομορφο το αυτοκινητο σου 5. Να ζητησεις ενα χαρτι για να εισαι καλλημενος οσων αφορα τους αστυνομικους εξαιτιας τις περιορισμενης ορατοτητας σε αστυνομικο ελεγχο... κ.τ.λ να προσθεσω, οτι: 1. το κλιματιστικο σου θα αποδιδει πολυ καλυτερα σε μικροτερη ενταση (αρα οικονομια καυσιμου). 2. Σε περιπτωση θραυσης τζαμιου, η μεμβρανη κρατα τα θραυσματα (αρα +ασφαλεια). Εννοειται οτι το μπροστα παρμπριζ θα το αφησεις οπως ειναι, χωρις μεμβρανη για πολλους λογους. Και κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να μη βαλεις τερμα μαυρες μεμβρανες, αλλα ενα κλικ παρακατω. Να φαινεται απεξω η σκια σου τουλαχιστον ωστε να μη προκαλει κ τα στρουμφ πολυ. (εννοειται πως αν σε σταματησουν κατεβαζεις παραθυρα να μη φαινονται οι μεμβρανες) Εχε κατα νου, οτι ενδεχεται να αντιμετωπισεις προβλημα στο ΚΤΕΟ. Οποτε θα καταφυγεις και παλι στη λυση "κατεβασμενα παραθυρα". Ελπιζω να μην εχει -10 βαθμους εκεινη τη μερα χεχε. Οπως την επαθε φιλος..Κ τον ρωτησαν γιατι τα χει κατεβασμενα με τοσο κρυο και δεν ειχε τι να απαντησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Θα μου δώσουν και χαρτί για τα ΚΤΕΟ. Μάλλον 40% θα είναι οι μεμβράνες που θα βάλω. Μάρκα Global. Μπροστά γιατί να μην βάλω; Το βράδι περιορίζεται αρκετά η ορατότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Οχι ρε τρελε μη βαλεις μπροστα !!! Δε θα βλεπεις τιποτα trust me!!!! Μονο τη κλασικη λωριδα στο πανω μερος του παρμπριζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Θα μου δώσουν και χαρτί για τα ΚΤΕΟ. Μάλλον 40% θα είναι οι μεμβράνες που θα βάλω. Μάρκα Global. Μπροστά γιατί να μην βάλω; Το βράδι περιορίζεται αρκετά η ορατότητα? Γιατι για μπροστα, γραφουν αβερτα τα στρουμφ. Για τα υπολοιπα χαριζονται συνηθως. Επισης περιοριζει την ορατοτητα σου τη νυχτα, σε εντονη βροχη, ομιχλη κλπ. (ευχομαι να μη πεσεις και στα 3 ταυτοχρονα). Υποψιν οτι αν βαλεις μπροστα, μαλλον δε θα σου δωσουν και το χαρτι για ΚΤΕΟ (το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει). Περιεργο μου φαινεται ενας ιδιωτης να δινει ενα χαρτι-βεβαιωση οτι δε δημιουργει προβλημα η μεμβρανη στην οδηγηση και οι δημοσιες υπηρεσιες να το δεχονται de facto. Φανταζομαι οτι η τιμη των 200 ευρω αναφερεται σε μεμβρανες πλην της μπροστινης, αλλιως παει αρκετα παραπανω το πακετο. Επιπλεον τη μαρκα που βαζεις δε τη γνωριζω, αν και δεν εχω ασχοληθει πολυ. Οι top μαρκες παντως, ειναι η 3M και η Llumar. Πανω κατω στα ιδια λεφτα με οσα σου ζητησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Λοιπον καποιες συμβουλες: α)ξεχνα τις global και τις e-global,βαλε lumar ή 3m. θα βαλεις σε ολα τα παραθυρα εκτος απο το παρμπριζ c)θα βαλεις μεμβρανες με σκουροτητα 2 d)μεταξυ της μεμβρανης και του τζαμιου,σε ΚΑΘΕ τζαμι να σου κολλησουν αυτοκολλητο που λεει τυπο μεμβρανης και ποιος εκανε την τοποθετηση. e)θα σου δωσουν χαρτι για ΚΤΕΟ. αν δεν μπορεις να εξασφαλισεις κατι απο τα παραπανω μην βαλεις γιατι μονο μπλεξιματα θα εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Η σκουρότητα 2 τι ποσοστό είναι? Το μαγαζί μου είπε ότι η σκουρότητα είναι από 10% εώς 50% και καλύτερα να βάλω 40%. Οι Global δεν είναι καλές; Μου είπαν ότι μετά τις lumar είναι οι καλύτερες. Η τιμή που τις βάζω είναι καλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 κοιταξε εγω εβαλα lumar που θεωρουνται οι καλυτερες με 170.τωρα τι να σου πω..... οι μεμβρανες πανε με σταδια,α,β,γ κλπ....αν δεν της ταξινομει ετσι τοτε βαλε σκουροτητα 30% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σε rover έχω και αξίζει ειδικά το καλοκαίρι. Η τιμή σήμερα (εγώ τα έχω μία δεκαετία) τόσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Την προηγούμενη βδομάδα ρώτησα σε κατάστημα της Lumar. 200€ μου είπαν για 3θυρο αυτοκίνητο (ibiza). Μπροστά δεν βάζεις τίποτα απολύτως. Στα μπροστινά πλαϊνά παράθυρα, βάζεις μια ανοιχτόχρωμη ζελατίνα ενώ στα πίσω οτι θες. Με αυτό τον τρόπο είσαι 100% νόμιμος μου είπαν και θα έχω και τα απαραίτητα δικαιολογιτικά για τυχόν έλεγχο ή ΚΤΕΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ρωτησα για τις global και μου ειπαν οτι ειναι καινουρια μαρκα,αμερικανικη και πως ειναι αρκετα καλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Νόμιμος δεν είσαι. Τα φιμέ τζάμια επιτρέπονται μόνον στα δύο πίσω παράθυρα. Άλλο που τα επιτρέπουν σε όλα εκτός από το μπροστινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα