Προς το περιεχόμενο

Αγορα photoplay για το σπιτι

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη αν δεν ανηκει στην παρουσα θεματικη ενοτητα ομως δεν επιθυμουσα να το βαλω στις αγγελιες-ζητηση προκειμενου να το δουν περισσοτερα ατομα.

Ψαχνω λοιπον μηχανημα photoplay για οικιακη διασκεδαση.Αν μπορειτε να μου πειτε για μεταχειρισμενο,δεν υπαρχει προβλημα,καπου πηρε το ματι μου ενα στα 500 ευρω και μου ειναι κουτι.

Δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω 2 χιλιαρικα που κανει περιπου το καινουργιο αλλα αν ξερετε που μπορω να βρω μεταχειρισμενα η εστω καινουργια και να παζαρεψω την τιμη.

Το μπατζετ μου φτανει μετα βιας το χιλιαρικο.

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι ένας συνδυασμός touch οθόνης για υπολογιστή και σχετικών προγραμμάτων θα είναι πιο οικονομικός και παραμετροποιήσιμος . Αν κ έχω touch στο tablet pc δεν έχω ψάξει αν υπάρχουν σχετικά προγράμματα (σίγουρα θα παίζει κάτι). Ψάξε και αυτή την περίπτωση.. Άλλωστε αυτό είναι το photoplay.. Μια touch οθόνη και ένα προγραμματάκι σε ένα ψόφιο pc :)

Απο ότι βλέπω τρέχει σε hasp?? Αλλα υπάρχουν όπως και νά χει emulators οπότε μπορείς να το βάλεις σε ένα partition :)

Ψάξε όμως για το πρόγραμμα και για μια φθηνή οθόνη αφής :)

Δημοσ.

Εγω εχω δει κατα καιρούς να πωλούνται σε αγγελείες γύρω στο 1000ρικο!ειναι καλη περιπτωση νομιζω να το βρεις ετσι....!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Λοιπον,εχω play room με μπιλιαρδο,φλιπερ κτλ και παντα ηθελα να αποκτησω ενα photoplay.Νομιζω με την παρεα θα περναμε καλα.Πολυ θα ηθελα βεβαια τα καινουργια μηχανηματα που ειναι μονο μια οθονη αλλα αυτα κανουν 2500 ευρω,ελεος.

Εξαλλου,σαν γνησιοι τυποι που συχναζαμε μικροι στα ουφαδικα μας αρεσουν τα cabinet.

Λοιπον,βρηκα εναν τυπο απο ολλανδια που λεει οτι δινει στην ελλαδα photoplay update 2007(wtf?) μονο 650 ευρω....

Αν ισχυει αυτο,θα τρελαθω.Δεν πηρα τηλεφωνω γιατι ειναι ολλανδια αλλα μολις τους εστειλα μειλ.

Το σαιτ ειναι αυτο....

Εσεις τι λετε?

http://www.frutakia.capable4u.com/photoplay.htm

θελω την γνωμη σας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:10 ----------

Τελικα το μειλ μου το γυρισε πισω,οτι και καλα δεν υπαρχει...

Τι να κανω?Δειτε και αυτο.Εχει σχεση....

http://www.aggelies24.gr/?page=showad.jsp&adid=2261542243390000

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

για να μην λεμε και οτι θελουμε !!!!!!

ενα καινουργιο photoplay sprinter pro ( αυτο το μαυρο το ομορφο το μικρο με τισ μπλε λαμπεσ απο διπλα που ειναι πολυ μουρικο :P ) εχει 4500 περιπου... αναλογα την εποχη αν υπαρχει καποια προσφορα και αν ειναι ετοιμο νεο update. οταν λεει update εχει σχεση με το hardware που εχει επανω το μηχανημα και μεχρι τι εκδοση μπορει να παρει (2007-2010) αν δεν εχεις την σωστη μητρικη τοτε παιζεις μεχρι την εκδοση 2007..τα μεταχειρισμενα smart2.1 (τα αλλα μικρα τα ασημι τα πιο παλια ) κοστιζουν περιπου 1700 - 1800 αναλογα τη software φοραει !

Δημοσ.

φιλε μου θα σου προτεινα να αγορασεις ενα iphone kai na κατεβασεις εκει το foto play θα εχεις και το παιχνιδι που θες και ενα πολυ καλο τηλεφωνο με αρκετα λιγοτερα χρηματα

Δημοσ.

Γιατι οχι? Θα του βαλει 4 βιδουλες στις γωνιες για να σταθεροποιηθει.

Σε περιπτωση κλησης θα μπορουν να απαντουν και οι φιλοι του αν δεν ευκαιρει ο ιδιος!

Περα απο την πλακα δεν γινεται με emulator η δουλεια?

Δημοσ.
Γιατι οχι? Θα του βαλει 4 βιδουλες στις γωνιες για να σταθεροποιηθει.

Σε περιπτωση κλησης θα μπορουν να απαντουν και οι φιλοι του αν δεν ευκαιρει ο ιδιος!

Περα απο την πλακα δεν γινεται με emulator η δουλεια?

γιατι ρε παιδια κοροιδευετε μια χαρα παιζεις απο iphone.δηλαδη ειναι καλητερα να δωσεις 1000 ευρω να αγορασεις κατι που το ποιο πιθανο ειναι να μην παιξουν ουτε 10φορες ενω τουλαχιστον αν παρεις το iphone θα εχεις και ενα καλο τηλ!

Δημοσ.

Windows 7---->Touch οθόνη..Το μέλλον πρίν την ώρα του δηλαδή θα πάρεις.Και ψάξε βρες τα παιχνίδια.Τα υπόλοιπα δώστα στο κατάλληλο έπιπλο.Σου λέει κάποιος από πάνω την λύση.Τι άλλο θέλεις δηλαδή;Και πολύ καλύτερος θα είσαι.

Δημοσ.
γιατι ρε παιδια κοροιδευετε μια χαρα παιζεις απο iphone.δηλαδη ειναι καλητερα να δωσεις 1000 ευρω να αγορασεις κατι που το ποιο πιθανο ειναι να μην παιξουν ουτε 10φορες ενω τουλαχιστον αν παρεις το iphone θα εχεις και ενα καλο τηλ!

Ο λόγος που είπα τα παραπάνω είναι ότι ο OP ζήτησε κάτι συγκεκριμένο (έστω πριν 5 μήνες), ένα photoplay. Απ τη στιγμή που έχει playroom δε μ ακούγεται παράλογη η απόκτηση ενός τέτοιου μηχανήματος (ακόμα κι αν είναι με κάποια πατέντα). Είπε επίσης πως θέλει να παίζει με τους φίλους του, αυτό θα πει είμαστε πάνω απ το μηχάνημα 2-3-4 άτομα. Το να δώσει 200-300€ για μια οθόνη 3-4" δε μου φαίνεται best buy. Δεν ζήτησε κινητό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Συγνωμη αν δεν ανηκει στην παρουσα θεματικη ενοτητα ομως δεν επιθυμουσα να το βαλω στις αγγελιες-ζητηση προκειμενου να το δουν περισσοτερα ατομα.

Ψαχνω λοιπον μηχανημα photoplay για οικιακη διασκεδαση.Αν μπορειτε να μου πειτε για μεταχειρισμενο,δεν υπαρχει προβλημα,καπου πηρε το ματι μου ενα στα 500 ευρω και μου ειναι κουτι.

Δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω 2 χιλιαρικα που κανει περιπου το καινουργιο αλλα αν ξερετε που μπορω να βρω μεταχειρισμενα η εστω καινουργια και να παζαρεψω την τιμη.

Το μπατζετ μου φτανει μετα βιας το χιλιαρικο.

Σας ευχαριστω πολυ.[/QUOT

Φιλε εχω 2 Photoplay για πουλημα...αν θελεις στειλε mail να μιλησουμε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:43 ----------

Συγνωμη αλλα ειμαι καινουριος...

Απλα θελω να πω οτι εχω 3 PhotoPlay για πουλημα...

στειλτε μου mail να μιλισουμε...

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...