Προς το περιεχόμενο

Pioneer DVD 106s πρόβλημα

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ:

Εδώ και λίγο καιρό το Pioneer μου άρχισε να κάνει νερά. Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί παλιότερα, αλλα δεν με ξαναενόχλησε μέχρι χτές το βράδυ.

συγκεκριμένα, ΄πολλές φορές ενώ βλέπω κάποια τανία, στα καλά καθούμενα κολλάει το powerdvd, παίρνοντας μπάλα μαζί του explorer κλπ, ενώ ταυτόχρονα απο τα ηχεία ακούγεται κατα διαστήματα ένας περίεργος ήχος...

Όταν συμβαίνει αυτό και δέν βγάλω ΑΜΕΣΩΣ το dvd απο το drive, μετά απο μερικά δευτερόλεπτα ο υπολογιστής κολλάει τελείως και κάνει επανεκκίνηση μόνος του...

Αφου το βγάζω, κάθε 3-5 δευτερόλεπτα κολλάει για περίπου 1 δευτερόλεπτο...άν εκείνη τη στιγμή προσπαθήσω να κάνω τερματισμό, τότε κάνει επανεκκίνηση, και το ανάποδο

Αφού κάνω επανεκκίνηση δεν παρατηρώ τίποτα περίεργο, μεχρι που βάζω στο drive οποιδήποτε cd ή dvd. ΔΕΝ το διαβάζει, αλλα πάλι τα ίδια, κάθε 3-5 δευτερόλεπτα κολλάει για περίπου 1 δευτερόλεπτο...

Ε, το έκλεισα και πήγα για ύπνο. Σήμερα λειτουργούσε κανονικά, μέχρι πρίν απο 10 λεπτά οπου πάλι απο την αρχή.

Δέν νομίζω οτι φταίει το δισκάκι αφού την προηγούμενη φορά που το έπαθα, το δισκάκι ξαναέπαιξε κανονικά την επόμενη μέρα.

Καμιά ιδέα; :confused:

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με το 107.Επιπλέον κατά την εκκίνηση έκανε μερικούς περίεργους θορύβους.Προς το παρόν και μέχρι νεωτέρας το αποσυνέδεσα.Αν κανείς έχει καμμια ιδέα,ας μην ντραπεί ;)

Δημοσ.

loipon to provlima lithike

profanws itane mlk mou pou ekana prin kairo update sto firmware kai tou evala tin RPC1 ekdosi (region free)

kanontas update sto firmware, to provlima lithike :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...