Vazelos13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Παιδια η gene του συστηματος της υπογραφης πεθανε και εχουμε ενα πιστωτικο στο πλαισιο 223 ευρα.ΔΕΝ θελω να δωσω μεγαλη διαφορα,κανα 50αρικο το πολυ...Σκεφτομαι να παω σε P6T Deluxe V2.0...Τι λετε εσεις???Να παω σ'αυτη,να κρατησω την ιδια ή εχετε να προτεινεται κατι αλλο???Παρακαλω οσο μπορειτε γρηγορα γιατι αυριο πρεπει να την παρω,εχουμε μεινει χωρις υπολογιστη...
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Gigabyte και τα υπόλοιπα βρές κάτι άλλο να πάρεις.
BaNcU Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Gigabyte και τα υπόλοιπα βρές κάτι άλλο να πάρεις. +1 (10chars)
ax6250 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Κι εγω gigabyte θα σου προτεινα Σε αυτη τη κατηγορια
Vazelos13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Βασικα κι εγω τη UD5 ηθελα αλλα δεν την φερνει το πλαισιο οποτε κατεληξα στην P6T deluxe v2... Αλλα μια και το ανοιξαμε το θεμα,νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με τις θερμοκρασιες μου στην P6T...Εχω idle 55 και load 100% πιανω 80αρια στα default ολα...Δεν ειναι καπως ψλες οι θερμοκρασιες??? Τσεκαρα και την ψυκτρα οτι παταει καλα,την εβγαλα και ξαναεβαλα και καινουρια παστα αλλα παλι τα ιδια...Πως το βλεπεται???
inray Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Βασικα κι εγω τη UD5 ηθελα αλλα δεν την φερνει το πλαισιο οποτε κατεληξα στην P6T deluxe v2...Αλλα μια και το ανοιξαμε το θεμα,νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με τις θερμοκρασιες μου στην P6T...Εχω idle 55 και load 100% πιανω 80αρια στα default ολα...Δεν ειναι καπως ψλες οι θερμοκρασιες??? Τσεκαρα και την ψυκτρα οτι παταει καλα,την εβγαλα και ξαναεβαλα και καινουρια παστα αλλα παλι τα ιδια...Πως το βλεπεται??? Σε ποιό σημείο έχεις αυτές τις θερμοκρασίες στο chipset, στο CPU που ακριβώς με τι συνθήκες ψύξης (ψήκτρα CPU, fans κλπ) και τι θερμοκρασία περιβάλλοντος;
Vazelos13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ψυκτρα εχω την Zalman CNPS 9700 LED,κουτι LianLi PC-75 full tower,ανεμιστηρες 2 8αρια μπροστα βαζουν,2 πισω βγαζουν.Θερμοκρασια δωματιου 23-25 περιπου.Και θερμοκρασιες πανω κατω εχω ιδιες και CPU και MB...idle 55 και load 100% πιανω 80αρια στον επεξεργαστη και κατι λιγοτερο στο ΜΒ...
mits@kos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 H DFI που σου προτάθηκε είναι κορυφαία επιλογή. Και η UD4 μια χαρά είναι.
inray Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το airflow στο κουτί σου. Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο κουτί αλλά τα 8cm δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και μου κάνει εντύπωση πως δεν χρησιμοποιεί 12cm fans όπως και τα περισσότερα κουτιά της lian-li. Η ψύκτρα σου αν και δεν είναι από τις ιδιαίτερα αποδοτικές δεν δικαιολογεί αυτές τις θερμοκρασίες για τις οποίες θα επιμείνω πως φταίει το airflow εκτός και αν μιλάς για overclocked σύστημα όπου όλα είναι σχετικά. Για να σου δώσω ένα μέτρο σύγκρισης, έχω έναν 965 stock clocked επάνω σε P6T V2 και με κουτί το 1200 της liali. Όλα τα fans (1 εμπρός + άλλο ένα για τους HDD, ένα πίσω και ένα στο πλάι είναι 12cm Noctua P12 και ψήκτρα του CPU είναι η TR 120. Σε idle με χώρο τους 25 βαθμούς, η θερμοκρασία του board δεν υπερβαίνει τους 40 μετά από ώρες και του CPU τους 35 χωρίς φορτίο. Με 100% σε όλα τα cores για μισή ώρα παίζει περίπου στους 52 (mb) και ίδιο 48 (cpu). Ενημερωτικά ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες έχω σε έναν Gigabyte UD5 με τον 950 που έφτιαξα προ ημερών. Με μόνο δύο Scythe S-Flex @1200rpm ανεμιστήρες (1 εμπρός και 1 πίσω + αυτό της ψήκτρας) και μια Noctua ψήκτρα μέσα σε ένα 17άρι της LianLi παίζει μια χαρά καναδύο βαθμούς μέσο όρο χαμηλότερα από το προηγούμενο σύστημα. Καταλαβαίνεις πως τα φαινόμενα δείχνουν καθαρά airflow και νομίζω πως αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις.
frankzer0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Kαι γω το ιδιο προβλημα εχω με τον Vazelos13.... και την Ιδια μητρικη . 54C idle και 65C (με Everest) οταν παιζω game (μισαωρο και πανω) . Το κουτι εχει εναν 14cm μπροστα και εναν 12cm πισω . Τον τριτο που εχει για τις μνημες και τον northbridge δεν τον εχω βαλει μιας και εβγαλα την καθετη μπαρα για την καρτα γραφικων . Με βλεπω να την ξαναβαζω . Θερμοκρασια δωματιου 28C. Και παλι ομως ,ετσι οπως ειναι ....μεγαλη δεν ειναι η M/B temp ? Συνολικα εχω σε idle :M/B-54 CPU-40 GPU-57 Kαι σε game (COD5) :M/B-65 CPU-50 GPU-74
Vazelos13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αφου και δευτερος εχει το ιδιο θεμα τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα με το σενσορα της μητρικης...Το κουτι,τουλαχιστον το δικο μου,δεν εχει κανενα θεμα μετον αερα.Με τη rampage που ειχα πριν τρεις μερες οι θερμοκρασιες ηταν αρκετα χαμηλοτερες...Οποτε μαλλον κατι παιζει με τη μητρικη,χωρις απαραιτητα να ειναι προβλημα.Απλως οι θερμοκρασιες της δεν ειναι σωστες.
swiftech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 κι η rampage ii τετοιες θερμοκρασιες ειχε πανω κατω και γενικα ολες οι X58 ειναι ζεστες ακομα και η δικια μου 40 για πλακα εχει (evga classified)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.