Προς το περιεχόμενο

γλυτώνοντας την μεταφορά ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Double Play με κάποιο πάροχο εκτός του ΟΤΕ και μετακομίζω σε νέα κατοικία. Άρα πρέπει να μεταφέρω την ADSL σύνδεσή μου στο νέο σπίτι. Αυτό λογικά θα έχει κάποιο κόστος! Υπάρχει τρόπος να το γλιτώσω, έχει κανείς καμιά ιδέα; Κανένα παραθυράκι δηλαδή... ξέρετε Ελληναρίστικο κόλπο! :-D

Δημοσ.

όχι μισό, δεν το διευκρίνησα, είμαι στη Forthnet, θα μου τη κάνουν τη μεταφορά δωρεάν;

και εάν όχι πως μπορώ να το κάνω πλαγίως? να τους πιέσω?

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου μάλλον θα έκανα διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης (αν έχει περάσει χρόνος και δεν έχω ποινή πρόωρης διακοπής) και στη συνέχεια θα έκανα αίτηση για νέα γραμμή στο καινούριο μου σπίτι. Ετσι θα έπερνα και τα τυχόν δώρα που προσφέρουν οι πάροχοι για νέες συνδέσεις. Εκτός αν δεν θες να χάσεις το νούμερο που ήδη έχεις.

Δημοσ.
Εγώ στη θέση σου μάλλον θα έκανα διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης (αν έχει περάσει χρόνος και δεν έχω ποινή πρόωρης διακοπής) και στη συνέχεια θα έκανα αίτηση για νέα γραμμή στο καινούριο μου σπίτι. Ετσι θα έπερνα και τα τυχόν δώρα που προσφέρουν οι πάροχοι για νέες συνδέσεις. Εκτός αν δεν θες να χάσεις το νούμερο που ήδη έχεις.

Ε γιατί να το χάσω, δεν ισχύει η φορητότητα?

Δημοσ.

Αφού είσαι στη forthnet τι αγχώνεσαι,όταν τους ρώτησα όταν ήθελα να μετακομίσω μου έλεγαν ότι είναι δωρεάν η μεταφορά,τελικά δεν μετακόμισα...

Δημοσ.

φιλε εχω κανει μεταφορα τις γραμμης και ακομη περιμενω, παει κοντα ενας μηνας. Ο ΟΤΕ ηρθε αμεσα αλλα οι βλακες της forthnet ακομη να ερθουν, μου εχουν βγαλει την πιστη. +45 ευρο τελη μεταφορας. Στανταρ. Ξανασκεψου το καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...