zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Έχω Double Play με κάποιο πάροχο εκτός του ΟΤΕ και μετακομίζω σε νέα κατοικία. Άρα πρέπει να μεταφέρω την ADSL σύνδεσή μου στο νέο σπίτι. Αυτό λογικά θα έχει κάποιο κόστος! Υπάρχει τρόπος να το γλιτώσω, έχει κανείς καμιά ιδέα; Κανένα παραθυράκι δηλαδή... ξέρετε Ελληναρίστικο κόλπο!
katsikoula Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Η μεταφορά είναι δωρεάν; συμφωνα με τον Gherudos η μεταφορα γραμμης σε forthnet ειναι δωρεαν
zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 όχι μισό, δεν το διευκρίνησα, είμαι στη Forthnet, θα μου τη κάνουν τη μεταφορά δωρεάν; και εάν όχι πως μπορώ να το κάνω πλαγίως? να τους πιέσω?
xetasa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εγώ στη θέση σου μάλλον θα έκανα διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης (αν έχει περάσει χρόνος και δεν έχω ποινή πρόωρης διακοπής) και στη συνέχεια θα έκανα αίτηση για νέα γραμμή στο καινούριο μου σπίτι. Ετσι θα έπερνα και τα τυχόν δώρα που προσφέρουν οι πάροχοι για νέες συνδέσεις. Εκτός αν δεν θες να χάσεις το νούμερο που ήδη έχεις.
zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εγώ στη θέση σου μάλλον θα έκανα διακοπή της υπάρχουσας σύνδεσης (αν έχει περάσει χρόνος και δεν έχω ποινή πρόωρης διακοπής) και στη συνέχεια θα έκανα αίτηση για νέα γραμμή στο καινούριο μου σπίτι. Ετσι θα έπερνα και τα τυχόν δώρα που προσφέρουν οι πάροχοι για νέες συνδέσεις. Εκτός αν δεν θες να χάσεις το νούμερο που ήδη έχεις. Ε γιατί να το χάσω, δεν ισχύει η φορητότητα?
gherudos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αφού είσαι στη forthnet τι αγχώνεσαι,όταν τους ρώτησα όταν ήθελα να μετακομίσω μου έλεγαν ότι είναι δωρεάν η μεταφορά,τελικά δεν μετακόμισα...
zoranb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Είσαι σίγουρος πως είναι δωρεάν η μεταφορά; Ρωτάω διότι μου είπαν για 35euros!
nplatis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αυτά αλλάζουν! Μπορεί κάποια περίοδο να ήταν δωρεάν, τώρα ποιος ξέρει (μάλλον οι ίδιοι!)
mchrisober Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 φιλε εχω κανει μεταφορα τις γραμμης και ακομη περιμενω, παει κοντα ενας μηνας. Ο ΟΤΕ ηρθε αμεσα αλλα οι βλακες της forthnet ακομη να ερθουν, μου εχουν βγαλει την πιστη. +45 ευρο τελη μεταφορας. Στανταρ. Ξανασκεψου το καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.