Προς το περιεχόμενο

Νεο pc

monokeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω ασχοληθει αρκετο καιρο με τους υπολογιστες ι αυτο συγχωρεστε με για τις αποριες μου !!!!!!

βλεπω ολους να προτεινετε ddr3 ;; δεν ειναι πιο ακριβη ;; δεν εχουν πανω κατω ιδιες επιδοσεις με ddr2 ; με τα ιδια λεφτα παιρνω 8 gb ddr2 !

επισης , το θελω για να εχω πολλες ανοιχτες εφαρμογες ταυτοχρονα , γι αυτο δεν ειναι καλυτερος ενα quad core ; ή φθανει και ο phenom II x3 720 ; στις επιδοσεις πως ειναι σε σχεση με τον phenom II x4 920 ;

επισης ,για τις dfi εχω ακουσει τα καλυτερα λογια !

Δημοσ.

Λοιπόν, οι DDR3 σε σχέση με τις DDR2 έχουν μηδαμινές διαφορές, το γεγονός που στις συνθέσεις έχει περισσότερο DDR3 stuff εξηγείται από το ότι οι DDR3 είναι πιό φθηνές αυτή τη στιγμή (σε σχέση με παλαιότερα), σε σχέση με τις DDR2 που έγιναν πιο ακριβές. Προεκτείνοντας ένα σύστημα DDR3 έχει βλέψεις, δηλαδή μελλοντικά θα ήταν πιο εύκολα για σένα να κάνεις μια αναβάθμιση . ;)

Δημοσ.

Για όσους δεν το είδαν. Το Plaisιο Boutique Shop μοιράζει ταξίδια με αγορά PC και Intel CPU. Καλό μας ξεστοκάρισμα και καλές διακοπές στον πρώτο τυχερό. Φαίνεται πήραν ιδέα από το γιγαντιαίο setup, PC + Ταξίδι Ταΐλάνδη.

1ewbgg.jpg

Δημοσ.

μερικες αποριες ακομα παιδια, να τον παρω να τελειωνουμε!!

εχει μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις αυτος : AMD PHENOM II X4 905 3.0GHZ QUAD-CORE BOX με τον χ3 720 ;;;

και αξιζει ο samsung mlc 64 gb στα 130 ε ή να περιμενω μεχρι το φθινοπωρο για ssd ;;;

η μητρικη ECS A790GXM-AD3 (AM3, VGA, DDR3, 790GX) ειναι διαθεσιμη στο πλαισιο !!! ειναι καλη ;; εγω δεν ασχολουμαι με o/c , απλα θελω να ειναι σταθερη και να μην εχει προβληματα !!!

ευχαριστω

Δημοσ.

2vknkmo.jpg

Triplecore CPU στα 65W, 4GB DDR3 1333 RAM, LianLi κουτί, SSD και 750GB γρήγορου δίσκου με 5 χρόνια εγγύηση. Δεν θες κάτι παραπάνω για τις ανάγκες σου από θέμα CPU μιας και ο SSD θα σε υπερκαλύψει στα ποιο ουσιαστικά και ουσιώδη στην χρήση του υπολογιστή.

Χαμηλή κατανάλωση,όμορφο κουτί, σχεδόν αθόρυβο setup.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...