Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο στην Αγγλία

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ανοίγω ένα άκυρο θέμα μπας και βγάλω καμία άκρη :P.

Λοιπόν το βασικό μου χόμπι είναι το μπιλιάρδο (9μπαλο) και ενδιαφέρομαι να βρω μέρη, στο Λονδίνο, που είτε διεξάγονται τουρνουά ή υπάρχει ένα σχετικό επίπεδο να παίξεις με 5 ανθρώπους (οι οποίοι βέβαια να μην είναι έτοιμοι να σε σφάξουν αν κερδίσεις ;) ).

Γενικά προπονούμαι στο σπίτι μου οπότε δεν πηγαίνω σε συγκεκριμένο club για να παίξω αν και στο παρελθόν πήγαινα σε Riley's (Shepherds Bush) και έπαιζα.

Δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό site που να έχει πληροφορίες για τοπικά τουρνουά ή τίποτα τέτοιο, και όποτε έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω με τα Riley's clubs δεν βγάζω καμία άκρη, ανάλογα με ποιον μιλάω στο τηλέφωνο ακούω και διαφορετικές μαλακίες.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία για clubs ή sites.....δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιο σοβαρό μέρος σε ολόκληρο το Λονδίνο ρε γμτ :-(

Δημοσ.

φίλε μου ..ακριβό χόμπι βρήκες να ασχοληθείς . Και εγώ το ίδιο χόμπι έχω αλλά με 8 ευρώ την ώρα .. δεν μπορώ να παίζω και συνέχεια !

ψάξε το λίγο μόνος γιατί στην Ελλάδα , λίγοι είναι αυτοι που ξέρουν .

όταν γίνω πλούσιος θα αγοράσω αυτό το μπιλιάρδο :http://pswnio.gr/archives/379

Δημοσ.

1. το είδα ότι μένει Αγγλία και λέω το παράπονο μου , ότι στην Ελλάδα είναι ακριβά και δεν μπορούμε να κάνουμε το χόμπι μας

2. ξέρω ότι το είδατε .. ( το site δεν είναι δικό μου ..είμαι ένας από τους συντάκτες του) και έτυχε να γράψω ένα σχετικό άρθρο για το μπιλιάρδο .. να μην το πω ? πρέπει να πάρω και άδεια από σένα κύριε Eleven ?

Δημοσ.

Αν περιμένεις από κάποιον έλληνα να σου πει για μπιλιαρδό .. ατύχισες !

ελεβεν έχω διαβάσει .. τους κανόνες , ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση ! Αν ο Αδμιν το θεωρεί διαφήμιση .. κάνει ένα ban και όλα οκ !
Δημοσ.

Αχ...μου θύμισες τη Jeanette Lee και τις άπειρες ώρες καγγουριάς που ξόδευα στα μπιλιαρδάδικα όταν ήμουν δεκαπέντε.

Δημοσ.
φίλε μου ..ακριβό χόμπι βρήκες να ασχοληθείς . Και εγώ το ίδιο χόμπι έχω αλλά με 8 ευρώ την ώρα .. δεν μπορώ να παίζω και συνέχεια !

ψάξε το λίγο μόνος γιατί στην Ελλάδα , λίγοι είναι αυτοι που ξέρουν .

όταν γίνω πλούσιος θα αγοράσω αυτό το μπιλιάρδο :http://pswnio.gr/archives/379

Αυτό προσπαθώ να κάνω, να το ψάξω. Αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω και πολλά πράγματα εδώ. Μπιλιαρδάδικα υπάρχουν πολλά αλλά όλα είναι περισσότερο bar παρά κάποιο μέρος για να παίξεις πραγματικά.

Μιας και μένεις Αγγλία, δεν ξεκινάς το snooker? Που και ποιο ωραίο είναι αλλά και πιο πολλά clubs θα βρεις να παίζεις?

Το θέμα δεν είναι να βρίσκω που να παίζω, γιατί έχω τραπέζι κανονικών διαστάσεων στο σπίτι μου. Και φυσικά το σπίτι δεν είναι αρκετά μεγάλο για snooker (ούτε η τσέπη μου) ;). Το θέμα είναι να πάω κάπου μία μέρα την εβδομάδα και να παίξω με κάποιον λίγο σοβαρά, και ίσως σε κανένα τουρνουά (1. για να θυμηθώ τα παλιά 2. για να μπω λίγο πιο πολύ στο κλίμα).

Γενικά το snooker μου αρέσει να το παρακολουθώ πολύ, και πάω και καμία φορά να παίξω, αλλά δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο να παίξω ανταγωνιστικά ή έστω αξιοπρεπώς εύκολα.

1. το είδα ότι μένει Αγγλία και λέω το παράπονο μου , ότι στην Ελλάδα είναι ακριβά και δεν μπορούμε να κάνουμε το χόμπι μας

2. ξέρω ότι το είδατε .. ( το site δεν είναι δικό μου ..είμαι ένας από τους συντάκτες του) και έτυχε να γράψω ένα σχετικό άρθρο για το μπιλιάρδο .. να μην το πω ? πρέπει να πάρω και άδεια από σένα κύριε Eleven ?

Πάντως και εδώ περίπου 8 λίρες είναι για να παίξεις, περιέργως βέβαια λίγο πιο φτηνό είναι το snooker. Οπότε δεν είναι καθόλου πιο φτηνό, ας σταματήσουμε λίγο συνέχεια να λέμε πως τα πάντα είναι ακριβά - κακά στην Ελλάδα......φιλικά . :-)

Και δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να πάρεις τραπέζι, εγώ κάθησα και το σκέφτηκα και είδα πως μου πάει λιγότερο να αγοράσω δικό μου παρά να πηγαίνω συνέχεια έξω να παίζω.......μακροπρόθεσμα βέβαια.

Δημοσ.
Αν ο Αδμιν το θεωρεί διαφήμιση .. κάνει ένα ban και όλα οκ !

Δεν το θεωρω διαφημιση. Συνεχισε ελευθερα και μην δινεις σημασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...