screenshot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αν θες απαντησεις θα δεχτεις και κριτικη ετσι παει το Forum γινομαστε "ρεζιλη" ο ενας στο αλλο.Δες εδω ποσο εκαναν οι αξιολογες μνημουλες σου των 50€ και με ποιες αντιστοιχες κοντραριζοταν. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2633269&postcount=9 Αν θες ψαξε και λιγο μονος σου στο Google και αν δεις εστω και εναν καλο λογο σε μια συγκριση PNY και οποιασδηποτε αλλης μαρκας,κατσε με αυτη και ευχαριστησε το Πλαισιο. Και για να σου απαντησα προφανώς το εψαξα το θεμα φιλε μου... Φυσικα και δεχομαι κριτικη αλλα να μην λεμε συνεχεια τα ιδια, πχ. ειπες "Οκ βαριεσαι την διαδικασια αλλα γιατι νομιζεις οτι στην εκαναν την αλλαγη; Επειδη σε αγαπανε διαλεξαν αυτοι οτι καλυτερο για εσενα;" Ενω εχει απαντηθει. Την αλλαγη δεν την εκαναν ειδικα για μενα. Δεν ειχαν το ειδος αυτο και οταν δεν εχουν κατι σου το αντικαθιστουν με κατι αλλο ιδιας αξιας. Γιατι γινομαστε ρεζιλι? To link που εβαλες τι αποδεικνυει? Επιμενεις οτι οι PNY ειναι "β΄διαλογης, υπερτιμολογημενες και οσοι τις αγοραζουν πειραματιζονται"... ωστοσο εισαι ο μονος που το πιστευει αυτο, απ οτι βλεπω...
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Πάντως άμα ξεμείνεις από DVD καμιά μέρα θα το θημυθείς και θα χτυπάς το κεφάλι σου!:lol:
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εγώ όπως ξαναείπα για το γαμώτο και για να μπω στο μάτι του πλαισίου θα την έκανα την φασαρία μόνο και μόνο για να μην νομίζει το πλαίσιο ότι μπορεί να πασάρει ότι γουστάρει στους καταναλωτές. Κανένας δεν είπε πως είναι β ποιότητας οι PNY απλά μπορεί να είναι κομμάτια που δεν πολυαγοράζονται και να ήθελαν να τα "σπρώξουν". Από εκεί και πέρα δική σου επιλογή. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:15 ---------- Πάντως άμα ξεμείνεις από DVD καμιά μέρα θα το θημυθείς και θα χτυπάς το κεφάλι σου!:lol: Εσένα κόλλησε η βελόνα με τα DVD.:p
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εσένα κόλλησε η βελόνα με τα DVD.:p Πλάκα κάνω ρε!Αλλά τι να πάρεις με 7€ που περισσεύουν; Aν και η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα χρειαζόμουν να γράψω κάτι και είχα ξεμείνει και έβριζα..Πραγματικά σπαστικό..Όταν δεν χρειάζεσαι κανένα και σου έχουν μείνει 2-3 το αμελείς και μόλις χρειαστείς κοιτάς και έχεις ξεμείνει
Sotosgl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δεν ειχαν το ειδος αυτο και οταν δεν εχουν κατι σου το αντικαθιστουν με κατι αλλο ιδιας αξιας. Αντε παλι ποιος στα λεει αυτα;! Στην αντικατασταση ναι μπορει αλλα οχι στην αρχικη παραγγελια!! Τραβηγμενο παραδειγμα ξερω αλλα θελω να μπεις στην λογικη Παραγγελνεις ενα Toyota 1.600 κυβικα 800 αλογα full Extra και επειδη εχει ελλειψη η Toyota ξαφνικα σου φερνουν ενα κινεζικο αμαξι που ναι μεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα χωρις aircondition(ψυκτρα) ασχετα αν εχει χιλια αλλα 2 καλα (που δεν εχει...) θα το κραταγες; Και μην μου πεις αλλο το αμαξι σε ολα τα προιοντα το ιδιο ειναι. Εκει ειναι που στεκομαστε στον αυταρχικο τροπο που στις φορτωσαν. To link που εβαλες τι αποδεικνυει? Μαλλον δεν ελεγχεις τις τιμες τακτικα ειναι σαν να φτασει ενα κουτι Innovator την τιμη ενος Lian Li μονο και μονο επειδη κανουν την ιδια δουλεια Επιμενεις οτι οι PNY ειναι "β΄διαλογης, υπερτιμολογημενες και οσοι τις αγοραζουν πειραματιζονται"... ωστοσο εισαι ο μονος που το πιστευει αυτο, απ οτι βλεπω... Μονο ο Liopyr βλεπω οτι λεει οτι ειναι μια χαρα. Αλλα επειδη σε βολευει αυτη η κατασταση δεν ειπες σε αυτον να το δικαιολογησει.... Οι περισσοτεροι σταματησαν να ασχολουνται μαζι σου οπως σε εναν φιλο μας που ηθελε σονι και καλα να παραγγειλει απο ενα καταστημα που εκανε μπαμ οτι ειναι κινεζικη απατεωνια και οτι και αν του λεγαμε αυτος εκει. Και επειδη μαλλον δεν εχεις μαθει να κανεις Quote και ευκολα βαζεις δικες σου σαλτσουλες σε οτι λενε οι αλλοι ποτε δεν ειπα οτι ειναι υπερτιμολογημενες ή β διαλογης(αυτο αν θυμαμαι ειναι δικο σου) ειπα ΜΠΟΡΕΙ απορεια ειχα εσυ δεν τις αγορασες στις φορτωσαν υπαρχει διαφορα....στο χερι σου ειναι αν θα πειραματιστεις γιατι οντως πειραματιζεσαι οταν απο την εγγυημενη δοκιμασμενη λυση πας σε κατι αγνωστο μεχρι και σε εσενα μεχρι πρότινος
screenshot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Αντε παλι ποιος στα λεει αυτα;!Στην αντικατασταση ναι μπορει αλλα οχι στην αρχικη παραγγελια!! Τραβηγμενο παραδειγμα ξερω αλλα θελω να μπεις στην λογικη Παραγγελνεις ενα Toyota 1.600 κυβικα 800 αλογα full Extra και επειδη εχει ελλειψη η Toyota ξαφνικα σου φερνουν ενα κινεζικο αμαξι που ναι μεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα χωρις aircondition(ψυκτρα) ασχετα αν εχει χιλια αλλα 2 καλα (που δεν εχει...) θα το κραταγες; Και μην μου πεις αλλο το αμαξι σε ολα τα προιοντα το ιδιο ειναι. Εκει ειναι που στεκομαστε στον αυταρχικο τροπο που στις φορτωσαν. "Ποιος μου τα λεει αυτά»... η κοινη λογικη. Aν και σου εξηγησα πως εχει το πραγμα εσυ εχεις μια περιεργη εμμονη. Προσπαθησε να μπεις κι εσυ στη λογικη. Η αντικατασταση καποιου ειδους με ένα άλλο παρομοιο θα μπορουσε να συμβει σε οποιονδηποτε και για οποιοδηποτε ειδος. Και συμβαινει συχνα. Τωρα εσυ λες ότι το κανουν επιτηδες. Στο παραδειγμα σου με το κινεζικο αυτοκινητο σκεψου το ως εξης: Παει καποιος και αγοραζει κατευθειαν το κινεζικο αυτοκινητο. Το κινεζικο υπηρχε από πριν και είναι στην ιδια τιμη. Δεν το εφεραν ξαφνικα για να στο ανταλλαξουν με κατι άλλο. Ο αυταρχικος τροπος ειναι δεδομενος γιατι απ τη στiγμη που παραγγελεις κατι οταν το εχουν τοτε πρεπει να το δεσμευουν και να μην το δινoυν αλλου. Γιαυτο εκανα το thread για να το καταγγειλω. Εσυ όμως προχωρας σε θεωριες συνομωσιας. Μαλλον δεν ελεγχεις τις τιμες τακτικα ειναι σαν να φτασει ενα κουτι Innovator την τιμη ενος Lian Li μονο και μονο επειδη κανουν την ιδια δουλεια Κοιταξε, οι τιμες αλλαζουν ΣΥΝΕΧΩΣ. Ποιος καθεται να τις παρακολουθει και ειδικα ένα μόνο ειδος? Σκεψου ότι οι crucial αυτές όταν τις σταμπαρησα καναν 40€, μετα λιγες μερες που πηγα στο κατ/μα καναν 49€ και σημερα δεν υπαρχουν καν (Νομοι Αγορας: Όταν ανεβαινει η Ζητηση ανεβαινει η Τιμη) Μονο ο Liopyr βλεπω οτι λεει οτι ειναι μια χαρα. Αλλα επειδη σε βολευει αυτη η κατασταση δεν ειπες σε αυτον να το δικαιολογησει.... Οι περισσοτεροι σταματησαν να ασχολουνται μαζι σου οπως σε εναν φιλο μας που ηθελε σονι και καλα να παραγγειλει απο ενα καταστημα που εκανε μπαμ οτι ειναι κινεζικη απατεωνια και οτι και αν του λεγαμε αυτος εκει. Και επειδη μαλλον δεν εχεις μαθει να κανεις Quote και ευκολα βαζεις δικες σου σαλτσουλες σε οτι λενε οι αλλοι ποτε δεν ειπα οτι ειναι υπερτιμολογημενες ή β διαλογης(αυτο αν θυμαμαι ειναι δικο σου) ειπα ΜΠΟΡΕΙ απορεια ειχα εσυ δεν τις αγορασες στις φορτωσαν υπαρχει διαφορα....στο χερι σου ειναι αν θα πειραματιστεις γιατι οντως πειραματιζεσαι οταν απο την εγγυημενη δοκιμασμενη λυση πας σε κατι αγνωστο μεχρι και σε εσενα μεχρι πρότινος Διαβασε το thread προσεκτικα απ την αρχη και θα δεις ότι εισαι ο ΜΟΝΟΣ που θεωρει τις PNY αχρηστες:rolleys: Οσοι ειχαν αρχικα καποιες επιφυλαξεις ή νομιζαν ότι εγινε κατι υποπτο, ελαβαν τις εξηγησεις και δεν επανηλθαν. Μόνο εσυ επιμενεις να λες κουφα, μαλλον θες οπωσδηποτε να καταδικασεις το Πλαισιο… Και δε φτανει μόνο αυτο, μου επιτιθεσαι κιολας! Δεν βαζω πουθενα… σαλτσουλες, τις σαλτσες και τις κοτσανες τις λες εσυ και επαναλαμβανομενες μαλιστα. Ο τροπος που ονειρευεσαι συνεχως… «κινεζικες απατες» είναι νοσηρος. Εισαι και αντιφατικος, τωρα τα γυριζεις, λες ότι δεν ειπες ποτέ οτι οι PNY ειναι κακες, απλα να πειραματιστω… καλα, μας δουλευεις κιολας? Ειπες επι λεξει(post#22) «Να σπρωξουν τις εν λογω μνημες που μπορει να ειναι υπερτιμολογιμενες μπορει να τους εχουν μεινει και αλλα πολλα επειδη δεν ειχαν τις δικες σου..» αρα ειπες καθαρα ότι είναι υπερτιμολογημενες και εφοσον τις δινουν σαν ρεζερβα ειναι β΄διαλογης. Διαψευδεις τον εαυτο σου? Και μαλιστα κατοπιν εορτης. Επιπλεον βγαζεις παραλογα συμπερασματα, πχ. λες ότι οι crucial είναι… "εγγυημενη δοκιμασμενη λυση"! Από πού κι ως που? Ποιος το λεει αυτό? Γιατι να είναι εγγυημενες οι crucial και να μην είναι οι geil, oι kingston, οι pny ή οι οποιεσδηποτε? Όπως διαλεξα τις crucial θα μπορουσα να ειχα διαλεξει αλλες(τις διαλεξα γιατι ηταν οι φτηνοτερες με cas 4 τωρα oμως εμαθα ότι το cas 4 εχει ελαχιστη διαφορα απ το 5, οποτε ειναι καλυτερα που πηρα τις pny γιατι τρωνε λιγοτερο ρευμα). Eλπιζω να πηρες μια πληρη ενημερωση για το θεμα και να σου εφυγε οποιαδηποτε απορια
liopyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά από τότε που σταμάτησαν οι ballistix να βγαίνουν με micron chips, έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις fail/DOA κομματιών τους.
GabrielConnor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν είναι να σε ενημερώσουν και να συμφωνήσεις στην αλλαγή. Δεν είναι θέμα για το αν είναι ή όχι καλές οι άλλες μνήμες για μένα. Είναι έλλειψη σεβασμού στον πελάτη τους.
masteripper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Φίλε μου επειδή παρέλαβα πριν 10 μέρες τις Crucial και προχθές τις τοποθέτησα να σου πω την άποψη μου. Με χρονισμους απο την Motherboard οι μνήμες ήταν 5-5-5-15 (όπως οι PNY) winrar score :1146 Με manual χρονισμους -ρεύμα οι μνήμες ήταν 4-4-412 (όπως οι PNY) winrar score :1251 Με ελαφρύ Overclocking μέσω του Utility της ASUS σκαρφάλωσαν στα 1450 Επιπλέον ....πολύ σημαντικό για μένα,με τις παλιές μνήμες έβγαζαν σφάλματα όταν τις χρόνιζα σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους(4-4-4-12 ήταν και εκείνες) ....αυτές πέρασαν επιτυχώς τα Test . Απο εκεί και πέρα αποφασίζεις μόνος σου.
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Kανατε που κανατε το Moderation αφηστε τουλαχιστον μονο τις απαντησεις μου και σβηστε τα σχολια που σας ενοχλουν. Αληθεια το τελευταιο Comment του Gabriel γιατι σβηστηκε; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:30 ---------- "Ποιος μου τα λέει αυτά»... η κοινή λογική. Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι πολιτική κανενός να βάζει με το έτσι θέλω οτιδήποτε στην παραγγελία; Το σωστό είναι τηλεφωνική επικοινωνία για να δουν αν συμφωνείς με την αλλαγή. Το εκαναν;ΟΧΙ άρα σε κοροιδεψαν το κλεισαμε αυτό το θεμα μιας και γιαυτο ανοιξες το Thread Υπάρχει κανένας που το αρνήθηκε αυτό εδω μέσα; ΟΧΙ!Μονο εσύ έχεις αυτές τις έμμονες για να αποδείξεις ότι δεν σε έπιασαν κότσο!! [ σου εξήγησα πως έχει το πράγμα εσύ έχεις μια περίεργη έμμονη. Προσπάθησε να μπεις κι εσύ στη λογική. Η αντικατάσταση κάποιου είδους με ένα άλλο παρόμοιο θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε είδος. Και συμβαίνει συχνά. Το θέμα δεν είναι το ότι συμβαίνει και μάλιστα συχνά όπως λες....είναι ότι δεν πρέπει να συμβαίνει. Μην δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα Ρε παιδία αν υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με αυτό ας βγει ανοιχτό να το πει μην ντρέπεστε [Τώρα εσύ λες ότι το κάνουν επίτηδες. Στο παράδειγμα σου με το κινέζικο αυτοκίνητο σκέψου το ως εξής: Παει καποιος και αγοραζει κατευθειαν το κινεζικο αυτοκινητο. Το κινεζικο υπηρχε από πριν και είναι στην ιδια τιμη. Δεν το εφεραν ξαφνικα για να στο ανταλλαξουν με κατι άλλο. Επιτηδες;Σου είπα τι μπορεί να είχε συμβεί για 3η φόρα… Έπρεπε να επικοινωνήσουν πρώτα με εσένα και να σε ρωτήσουν αν δέχεσαι. Εσύ δεν διάλεξες PNY εξ αρχής θα υπήρχε κάποιος λόγος για αυτό σωστά; Ήξερες τις PNY πριν; Ο αυταρχικός τρόπος είναι δεδομενος γιατι απ τη στiγμη που παραγγελεις κατι οταν το εχουν τοτε πρεπει να το δεσμευουν και να μην το δινoυν αλλου. Γιαυτο εκανα το thread για να το καταγγειλω. Εσυ όμως προχωρας σε θεωριες συνομωσιας. To θέμα δεν είναι αυτό ομως,ολοι οι SuperComputerFreaks έκαναν σύγκριση PNY με Crusial ή Volts Timings κλπ; Έχεις δει ποτέ σε συγκριτικά μεταξύ μνημών τις PNY; Στο Memory Support της mobo σου λέει και PNY; Κοίταξε, οι τιμές αλλαζουν ΣΥΝΕΧΩΣ. Ποιος καθεται να τις παρακολουθει και ειδικα ένα μόνο ειδος? Σκεψου ότι οι crucial αυτές όταν τις σταμπαρησα καναν 40€, μετα λιγες μερες που πηγα στο κατ/μα καναν 49€ και σημερα δεν υπαρχουν καν (Νομοι Αγορας: Όταν ανεβαινει η Ζητηση ανεβαινει η Τιμη) Σου είπα ότι παρακολουθώ τις τιμές αλλά το αγνόησες. Το ότι οι τιμές αλλάζουν δεν κάνει ένα προϊόν ισάξιο ή ανώτερο από ένα άλλο. Θέμα Marketing ειναι! Και κάτι mobo ALBATRON που έφερνε παλιά το πλαίσιο τις είχε σε ιδία τιμή με τις Gigabyte και τις Asrock αυτό σημαίνει ότι το Πλαίσιο βρήκε καλύτερες mobo ή ισάξιες με τις προηγούμενες 2 ή το συνέφερε να πουλάρι και τις Albatron επειδή είχε μεγαλύτερο κέρδος από αυτές; Διαβασε το thread προσεκτικα απ την αρχη και θα δεις ότι εισαι ο ΜΟΝΟΣ που θεωρει τις PNY αχρηστες:rolleys: Οσοι ειχαν αρχικα καποιες επιφυλαξεις ή νομιζαν ότι εγινε κατι υποπτο, ελαβαν τις εξηγησεις και δεν επανηλθαν. Όχι και ο μονος… Ταραξιας Μastor10 καποιοι αλλοι που σου προτειναν να τις αλλαξεις με επωνυμες και όχι για λογους ευθιξίας ή εγωισμού. Και δε φτάνει μόνο αυτό, μου επιτίθεσαι κιόλας! Δεν βαζω πουθενα… σαλτσουλες, τις σαλτσες και τις κοτσανες τις λες εσυ και επαναλαμβανομενες μαλιστα. Ο τροπος που ονειρευεσαι συνεχως… «κινεζικες απατες» είναι νοσηρος. Τι σου κάνω; Ήπια σου απαντούσα αλλά εσύ άρχισες να ανεβάζεις τους τονους,γνωστη αντίδραση αν δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου ειδικά αν δεν έχεις i know Κοτσανες,εχεις εμμονες,βλεπεις θεωρίες συνομοσιας,λες κουφά! Μήπως είναι δικά μου λογία και αυτά; Εγώ είπα μονό ότι βάζεις σάλτσες αφού βάζεις λογία στο στόμα μου(δες Β διαλογης που δεν είπα ποτέ και εσύ εκεί το χαβά σου) Είσαι και αντιφατικος, τωρα τα γυριζεις, λες ότι δεν ειπες ποτέ οτι οι PNY ειναι κακες, απλα να πειραματιστω… καλα, μας δουλευεις κιολας? Ειπες επι λεξει(post#22) «Να σπρωξουν τις εν λογω μνημες που μπορει να ειναι υπερτιμολογιμενες μπορει να τους εχουν μεινει και αλλα πολλα επειδη δεν ειχαν τις δικες σου..» αρα ειπες καθαρα ότι είναι υπερτιμολογημενες και εφοσον τις δινουν σαν ρεζερβα ειναι β΄διαλογης. Διαψευδεις τον εαυτο σου? Και μαλιστα κατοπιν εορτης. Λογική Screenshot Οι ανθρωποι αναπνεουν Τα ζωα αναπνεουν Αρα οι ανθρωποι είναι ζωα Σου πρότεινα εγώ ποτέ να κρατήσεις τις PNY?Ειπα οι PNY είναι ΓΤΠ ευθέος; Σου ειπα ψαξε το στο Νετ και μην στηριζεσαι σε ότι σου λεει ο καθενας χωρις να το αιτιολογει δηλαδη αν σου πεταγα ένα καλες είναι θα με εμπιστευοσουν; http://discussions.hardwarecentral.com/showthread.php?t=155694 http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-9583_28_0.html Και για άλλη μια φόρα ΝΑΙ πειραματίζεσαι όταν από την εγγυημένη λύση πας σε κάτι που δεν είχες καν ακούσει πριν σου κάνει την Τράμπα το Πλαίσιο Πάλι πας να βάλεις στο στόμα μου λογία που δεν έχω πει Και που το είδες το καθαρά; Το μπορεί ξέρεις τι σημαίνει; Ποτέ δεν έπεσα σε αντίφαση εδω μέσα το θέμα είναι ότι εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις καθαρά τι σου λέω και ερμηνεύεις ότι λέω όπως σε βολεύει.. Από το μπορεί που διαρκώς αγνοείς μέχρι και το Β διαλογής που ΞΑΝΑΛΕΣ χωρίς να το έχω αναφέρει ΠΟΤΕ. Επιπλέον βγάζεις παράλογα συμπερασματα, πχ. λες ότι οι crucial είναι… "εγγυημενη δοκιμασμενη λυση"! Από πού κι ως που? Ποιος το λεει αυτό? Γιατι να είναι εγγυημενες οι crucial και να μην είναι οι geil, oι kingston, οι pny ή οι οποιεσδηποτε? Όπως διαλεξα τις crucial θα μπορουσα να ειχα διαλεξει αλλες(τις διαλεξα γιατι ηταν οι φτηνοτερες με cas 4 τωρα oμως εμαθα ότι το cas 4 εχει ελαχιστη διαφορα απ το 5, οποτε ειναι καλυτερα που πηρα τις pny γιατι τρωνε λιγοτερο ρευμα). Eλπιζω να πηρες μια πληρη ενημερωση για το θεμα και να σου εφυγε οποιαδηποτε απορια Αμφιβάλεις ότι είναι η εγγυημένη λύση προϊόντα από μεγάλες εταιρίες με πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο που συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές όχι μονό από θέμα RMA αλλά και επιδόσεων; Τις συγκρίνεις με τις PNY; Μονο και μονο ότι το γεγονος ότι δινουν μονο 10 χρονια εγγυηση σε σχεση με την Lifetime που ισχυει σε ολες τις άλλες σου λεει κατι; Ποιος είναι ο λόγος που διάλεξες τις Crusial εξ αρχής; Μονό η τιμή; Ήξερες ποια είναι η Crucial όπως και η Kingston και παίζουν σε άλλη κατηγορία. Όσο για το καλύτερα που σου φορτωσαν τις PNY και ας επιμενεις ότι τις πηρες εσυ,πάλι πάνω στην δυστυχία σου πας να βρεις κάτι θετικό…. Τα ιδία Timings το ίδιο Voltage έχει και αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1014315&MODULES_NUMBER=2+x+2+GB&category=69977727&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE873E77100669B2118F67D4996EF23D1A8B6F9137B8ACDEB78C8BC93058B260A9AAB6D0A8B143D696998129017387FF4B5054515A6BC7AF533167CB9473D382BAAFD59EB407AA0E8F492AD88CED37AD107FD41DADAD2D0A7272DA7F246A819819E84E1EBD9A44D528DE39A94E6A317D0F2C90B2227DCF4127 Αλλα και αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1209205&MODULES_NUMBER=2+x+2+GB&category=69977727&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE873E77100669B2118F67D4996EF23D1A8B6F9137B8ACDEB78C8BC93058B260A9AAB6D0A8B143D696998129017387FF4B5054515A6BC7AF533167CB9473D382BAAFD59EB407AA0E8F492AD88CED37AD107FD41DADAD2D0A7272DA7F246A819819E84E1EBD9A44D528DE39A94E6A317D0F2C90B2227DCF4127 γιατί δεν την επέλεξες και προτίμησες αυτή με τα 50€; Ποιότητα κατασκευής ισως;αξιοπιστεια;Ψυχτρα; Αν ηθελαν να σε εξυπηρετησουν οσο καλυτερα μπορουσαν θα σου εβαζαν μια μνημη με παρομοια Specs με αυτά που εψαχνες και όχι μια μνημη με τα ιδια Specs με επωνυμες που εχουν μεχρι και 7 € πιο κατω. Τωρα που εβαλα και τα Links για να δουμε αν θα σβηστει...
Narayan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αφού ο αρχικός πόστερ θεωρεί απολύτως φυσιολογικό αυτό που έκανε το Πλαίσιο, και παρά τα όσα γράφονται για την ποιότητα των PNY επιμένει πως δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά με τις Crucial στις επιδόσεις καθώς έχουν την ίδια τιμή, ποιός ο λόγος να συνεχίσει αυτό το τόπικ; Αφού φαίνεται πως τελικά είναι ευχαριστημένος με την πρωτοβουλία του Πλαισίου. Θεωρώ πάντως πως κάποιος τρολλάρει εδώ μέσα, καθώς οι Ballistix είναι διαθέσιμες μόνο για αγορά μέσω internet, δεν γίνεται δηλαδή κάποιος να τις παραλάβει από το κατάστημα όπως γράφτηκε. Εγώ πάντως είχα παραγγείλει ένα σετ 2GB Ballistix προ δύο εβδομάδων μέσω internet, με πήραν τηλέφωνο την επομένη και μου είπαν πως δεν υπάρχουν πλέον και να μου δώσουν άλλες (A-Data νομίζω) και τους απάντησα πως εγώ παρείγγειλα Ballistix και εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμες στο site οφείλουν να μου τις βρουν. Την επόμενη μέρα μου ήρθαν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Έχουν διαγραφεί αρκετά μηνύματα flame. Παρακαλώ θερμά να μην συνεχίσετε την αντιπαράθεση. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Sorry τοτε man!Μy bad... Μα βλεπω και εγω στην αρχη την ειρωνια για το προιον και μετα βλεπω Trolls Orks και λεω οχι παλι ρε παιδι μου σε εμενα Ξεφυγαμε πολλες φορες paredwse οντως...Καιρο ειχα να σε ακουσω
TrObAs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κοιτα το κακό τηε υπόθεσης είναι ότι δεν σε ενημέρωσαν πριν τις στείλουν μπορεί να τις έπαιρνες από αλλού έτσι σε δέσμευσαν όμως να πάρεις ντε και καλά απο εκείνους ότι και να είναι αυτό γιατί λεφτά δεν παίζει να σου δώσουν πίσω!
StavrosD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Θα κάνεις overclocking; Αν όχι μην το ψάχνεις άλλο. Αν τώρα κάνεις overclocking, για τι χρήση θα το έχεις το PC; Σε ρωτάω γιατι για τυπική χρήση, η διαφορά στις επιδόσεις είναι αμελητέα. Επιπλέον ο χρόνος που θα χάσεις με την αλλαγή δεν θα γίνει απόσβεση με τον χρόνο που θα γλιτώσεις από την διαφορά επιδόσεων στον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.