screenshot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Συνθεσα ενα συστημα για ενα φιλο, αλλα ενω ειχα παραγγειλλει μνημες αυτες τις crucial, ανοιγοντας το κουτι ειδα οτι ειχαν βαλει αυτες τις PNY... Αν και εχουν την ιδια τιμη(50€), τα χαρακτηριστικα των PNY φαινονται χειροτερα απ των Crucial. Δεν υπαρχουν ψυκτρες και οι χρονισμοι ειναι χειροτεροι. Τι να κανω τωρα, να μεινω με αυτες ή να απαιτησω να μου βαλουν αυτες που ειχαμε αρχικα κανονισει?
Nikosgiann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 εννοειται να παρεις αυτες που ειχες παραγγειλει κανονικα...δεν ειμαστε κωτσοι
screenshot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εαν αυτες που μου βαλαν ειναι ιδιας αξιας μπορω να μεινω και με αυτες. (οι crucial oπως βλεπω αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν). Ειναι οι PNY ισαξιοι των crucial ή κατωτεροι? αυτο ειναι το ερωτημα...
mastor10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αν και εχουν την ιδια τιμη(50€), τα χαρακτηριστικα των PNY φαινονται χειροτερα απ των Crucial. Δεν υπαρχουν ψυκτρες και οι χρονισμοι ειναι χειροτεροι. οχι φιλε μου να απαιτησεις να σου βαλουν αυτες που παραγγειλες γιατι εσυ πηρες τις καλες με 50€ ενω αυτοι σου βαλανε τις χειροτερες με 50€ δλδ σε κλεψανε, τον κουκο α'ι'δονι
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Και οι 2 έχουν ίδιους χρονισμούς.Απλά οι ballixtix έχουν πιο "σφικτά" timings και έχουν και ψύκτρα. Αλλά εννοείται να απαιτήσεις να σου δώσουν τις ballistix.Δεν κατάλαβα δηλαδή ότι θέλουν αυτοί θα δίνουν.
caution Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ( όχι μόνο να απαιτήσεις αυτές που έβαλες, αλλά να τους κράξεις κιόλας )
p_under Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 man να πας κ να ζητητεις αμμεση αλλαγη κ αν δεν εχουν να παρεις τα χρηματα πισω κ e-shop μετα.
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 man να πας κ να ζητητεις αμμεση αλλαγη κ αν δεν εχουν να παρεις τα χρηματα πισω κ e-shop μετα. Δεν τις έχει τις ballistix(2χ2) ούτε το e-shop.
p_under Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 βαλε λιγα ακομα κ παρε ενα αλλο καλο κιτακι . αντε 10-15 ευρω να δωσεις extra .
screenshot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ρε παιδες... δεν εβαλαν αυτες που ζητησα πρoφανως διοτι δεν υπηρχαν εκεινη τη στιγμη, ετσι εβαλαν αλλες παρομοιας αξιας. Αυτο για το οποιο ειναι κατακριτεοι ειναι πως απ τη στιγμη που τις χτυπησαν στο computer οταν υπηρχαν, επρεπε να τις δεσμευσουν και να μην τις δωσουν αλλου. Τωρα, υποθετω οτι για να κανουν 50€ θα ειναι καλές αν κι εγω δεν ειχα ακουσει ποτέ πριν αυτη τη μαρκα. Υπαρχουν αλλες γνωστες μαρκες με παρομοια χαρακτηριστικα που κανουν λιγοτερο(platinum, ocz, geil)... Το μόνο ορατο πλεονεκτημα αυτων των PNY ειναι, οπως αναφερεται, οτι χαλανε μονο 1,80V. (δεν θα γινει o/c, οποτε δεν ειναι απαραιτητες οι ψυκτρες) Eαν τωρα εγω ζητησω να αλλαχτουν με τις crucial θα πρεπει να περιμενω, μπορει και βδομαδες μεχρι να τις φερουν...
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ρε φίλε από αξιοπρέπεια και μόνο εγώ δεν θα συμβιβαζόμουν με τις PNY.Από που και ως που το πλαίσιο πέρνει πρωτοβουλίες ποιες μνήμες θα σου δώσει?? Και στο κάτω κάτω η παραγγελία έγινε μέσω internet και στο site τους δείχνει πως μέσω internet είναι διαθέσιμες.Αλλιώς ζήτα να σου προτείνουν κάποιες στα ίδια χαρακτηριστικά.Μην δεχτείς τίποτα λιγότερο.Αλλιώς πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε από αλλού RAM.
screenshot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ειπαμε φιλε, οταν δεν εχουν κατι σου δινουν κατι αλλο παρομοια αξιας. Και στην εγγυηση αν πας για αποκατασταση το ιδιο γινεται. Η παραγγελια δεν εγινε μεσω ιντερνετ αλλα στο μαγαζι. Το site αυτη τη στιγμη δεν λεει οτι ειναι διαθεσιμες. Εαν ζητησω τα λεφτα μου πισω και παρω απο αλλου θα χασω τσαμπα το χρονο μου. Θα το εκανα μόνο εαν οι μνημες αυτες ειναι μουφα... ειναι?
jpan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 H PNY είναι κατασκευαστής chip μνημών. Η Crucial όπως και η Kingston κάνουν παραγγελίες σε κατασκευαστές chip μνημών όπως PNY, PQI, ADATA κτλ. για την κατασκευή και το re-brand μνημών με τα δικά τους λογότυπα. Ψάξε στο net για reviews και αποφάσισε ....
grimpr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αγοράσατε μάπες (2.2v!) rams για μηχάνημα που δεν πρόκειται να γίνει overclocking. Έξυπνη αγορά. Οι πραγματικά καλές rams έχουν και χαμηλά voltage και σφιχτά timings με καλή συμβατότητα στης μητρικές. Υπόψιν ότι του χρόνου το νέο JEDEC για τις DDR3 1600 θα είναι στα 1.5v και όσο πηγαίνει και θα μειώνεται με τις DDR4-DDR5 το 2012 στα 2200-2400 στο 1.0v
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ειπαμε φιλε, οταν δεν εχουν κατι σου δινουν κατι αλλο παρομοιας αξιας. Πρέπει να είναι ίδιων επιδόσεων αυτές που θα σου προτείνουν αλλιώς θα σε έχουν κλέψει γιατί θα έχεις πάρει κάτι κατώτερο στα λεφτά του οποίου μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.