ubuntubu Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 οπως και εσυ μαλλον αγνοεις τις παρακατω λεξεις.α.διαζευμενα ζευγη, Αφού δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό πως να την βρώ ; β.σιδερενια box χωρις καμια μονωση. Φλάντζα και κερί. γ.ζευγαρια χωρις ρεγκλετα. Ζευγάρια παπούτσια,ζευγάρια παράνομα,ρόζ ιστορίες ; δ.κομμενο εναεριο καλωδιο και ενωμενο στριφογυριστα. 80% των μουφών είναι κατασκευασμένες έτσι. 1.800.000 ευρυζωνικές συνδέσεις λειτουργούν σήμερα μέσα απο αυτό το δίκτυο. οποτε αφου καταλαβεις αυτα μετα παμε στις τελειες δομες και τοπολογιες του δικτυου του ΠΟΤΕ.αν δουλευεις στον ποτε δεν φταιω εγω. Βγάζω το ψωμάκι μου και συντηρώ την οικογένειά μου ,δουλεύοντας τίμια και ευσυνείδητα. Εσύ δουλεύεις αλήθεια και αν ναι ,τι δουλειά κάνεις ; Αλλα πανω απο ολα εν ετος 2009 η λεξη pcm σου λεει τιποτα.?? PCM = Pulse Code Modulation Μία απο τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται ευρέως παγκόσμια ,για την ψηφιοποίηση των αναλογικών σημάτων,στην τηλεφωνία ,τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά μουσικά όργανα. Οι λέξεις εργολάβοι,αυθαίρετα,επεκτάσεις σχεδίων πόλεως,ρυθμιστικό,πολεοδομίες,Δήμοι,λάδωμα,διαφθορά ,"Οικιστική ανάπτυξη στην Ελλάδα" με λίγα λόγια σου θυμίζουν κάτι;
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Πήγαινε και ζήτα ISDN Από θέμα κόστους, είναι στα ίδια με PSTN με ενεργοποιημένη αναγνώριση κλήσης (στο ISDN είναι πάντα ενεργοποιημένη η αναγνώριση χωρίς επιπλέον χρέωση). Στο σπίτι μου όταν έβαλα ADSL, δεν υπήρχαν διαθέσιμες γραμμές PSTN στην πολυκατοικία μου, υπήρχαν όμως ISDN. Κοίτα εδώ για διαθεσιμότητα. Δεν είναι 100% αξιόπιστο, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να το κοιτάξεις. http://oteshop.ote.gr/storefront/adsl.ep
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Πήγαινε και ζήτα ISDNΑπό θέμα κόστους, είναι στα ίδια με PSTN με ενεργοποιημένη αναγνώριση κλήσης (στο ISDN είναι πάντα ενεργοποιημένη η αναγνώριση χωρίς επιπλέον χρέωση). Στο σπίτι μου όταν έβαλα ADSL, δεν υπήρχαν διαθέσιμες γραμμές PSTN στην πολυκατοικία μου, υπήρχαν όμως ISDN. Κοίτα εδώ για διαθεσιμότητα. Δεν είναι 100% αξιόπιστο, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να το κοιτάξεις. http://oteshop.ote.gr/storefront/adsl.ep pstn και isdn απο πλευρα χαλκου ειναι το ιδιο οποτε αν δεν υπαρχει pstn δεν υπαρχει και isdn.απλα απο την πλευρα του οτε και απο την πλευρα του πελατη τερματιζει διαφορετικα.κατα τα αλλα ειναι το ιδιο ειδος ζευγαριου.οποτε αν δεν υπαρχει κενο ζευγαρι για καθαρη Pstn οχι διαμεσω pcm δεν υπαρχει ουτε για isdn Αφού δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό πως να την βρώ ; Βγάζω το ψωμάκι μου και συντηρώ την οικογένειά μου ,δουλεύοντας τίμια και ευσυνείδητα. Εσύ δουλεύεις αλήθεια και αν ναι ,τι δουλειά κάνεις ; Οι λέξεις εργολάβοι,αυθαίρετα,επεκτάσεις σχεδίων πόλεως,ρυθμιστικό,πολεοδομίες,Δήμοι,λάδωμα,διαφθορά ,"Οικιστική ανάπτυξη στην Ελλάδα" με λίγα λόγια σου θυμίζουν κάτι; ta ειρωνικα δεν θα τα απαντησω.ναι γνωριζω τα τελευταια.οσο για το τι δουλεια κανω οπως και εσυ δουλευεις τιμια και ευσυνειδητα ετσι και εγω δουλευω ευσεινηδητα πανω σε αυτο το κομματι προσπαθωντας να κανω οτι περναει απο το χερι μου εστω και αμα δεν ειναι δουλεια μου δουλεια για να παιξει το adsl.και οταν λεμε αρμοδιοτητες που δεν ειναι δικες μου απο το να καθαριζω καλωδια απο σκουρια για να παιξει το ιντερνετ μεχρι να ενωνω εναεριο καλωδιο του οτε που ο τεχνικος του οτε δεν ηθελε να παει να το ενωσει.και αυτο το ευσυνειδητο που ειπες μπραβο σου και δεν ειναι ειρωνεια.γιατι αν ολοι ειχαμε λιγο το φιλοτιμο να κανουμε αυτο το κατι παραπανω θα ηταν ολα καλυτερα.και επειδη σκεφτομε οτι θα μπορουσα να ειμαι στην θεση καποιου απο αυτους και θα ηθελα ο αλλος να με βοηθησει εστω και αμα δεν ειναι δικια του δουλεια για αυτο και εγω προσπαθω να κανω οτι ειναι δυνατον εστω και αν δεν ειναι δικια μου δουλεια .απλα πλεον εχει χαθει και το φιλοτιμο και το ξερεις.ολοοι κοιτανε να κανουν το δικο τους κομματι και αυτο μισο και να πανε μετα να πιουν καφε.
kinq1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Οπως είπαν και κάποιοι πριν από εμένα, το κόλπο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αίτηση μετατροπής της γραμμής σε ISDN. Επειδή ο οτε κονομάει πιο πολλά λεφτά από αυτές, δεν σου λέει ποτέ ότι δεν γίνεται, αλλά αλλάζει τα καλώδια με κάποιου άλλου και βάζει αυτόν σε φερέσυχνο κι εσένα σε isdn. Μετά από κανα τρίμηνο, κάνεις αίτηση διακοπής από το isdn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.