poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μίλησε με τον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας ή το διαχειριστή και πες του ότι αυτός είναι λόγος που θα "φύγεις" από την πολυκατοικία,φυσικά αν είσαι στο ενοίκιο και δεν αγόρασες μην λεμε παραλογα πραγματα.τι ειναι ο ιδιοκτυτης?μαγος να κανει θαυματα?δεν υπαρχει αυτο και με μεσον ακομα αν πραγματι εχουν ολοι απλα δεν προκειται να παρει.και ο ιδιοκτητης θα πει adsl τι ειναι τουτο.?και θα πει οκ θα βρω αλλο ενοικιαστη.eidika o διαχεριστης θα χασει τον υπνο του
hartzoua Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Είχα το ιδιο προβλημα πριν απο 2 χρονια. Να σημειώσω μάλιστα οτι sta pcm υπάρχει και σειρά προτεραιότητας πχ εγώ ήμουν το νούμερο 9 από τα 10 που ήταν συνεδεμένα στο pcm. Το οποίο σημαίνει ότι τις γιορτές κτλ κτλ δεν μπορούσα ούτε να πάρω ούτε να δεχτώ τηλέφωνο! Για ADSL φυσικά ούτε λόγος Το θέμα λύθηκε ως εξής. Ύστερα από 3-4 επισκέψεις στα κεντρικά του ΟΤΕ κι αφού ο διευθυντής με ενημέρωνε ότι η μόνη υποχρέωση του ΟΤΕ είναι να μου παρέχει τηλέφωνο κι ότι να μη με ενδιαφέρει το πως θα γίνει αυτό (η έλλειψη ADSL και τα λοιπα προβλήματα δεν τον απασχόλησαν καθόλου) μου αποκάλυψε ότι ότι και να κάνει αυτός το ζήτημα δεν πρόκειται να διευθετηθεί από τα τεχνικά. Άρα άρχισα τις επισκέψεις στα γραφεία των τεχνικών όπου για 5 μήνες με διαβεβαίωναν ότι την επόμενη μέρα θα έρθουν να μου το φτιάξουν! Φυσικά τους έίχα ενημερώσει όλους αυτούς ότι εγώ ουσιαστικά χέστηκα για το τηλέφωνο, το ADSL θέλω μιας και για τη δουλεία μου έιναι απαραίτητο το internet. Ύστερα από 6 μήνες επισκέψεων (και δεν είναι ότι πιο έυκολο να σηκώνεσια να φεύγεις από τη δουλεία σου για να κάνεις επισκεψεις στις τεχνικάρες!) πήγα και άρχισα να τους βρίζω ότι να πάνε να ******* κι ότι είναι καραγκιόζηδες και να μοθ κόψουν τη σύνδεση γιατί βαρέθηκα να με κοροιδευουν. Κλασσικά ο υπέυθυνος μου έιπε ότι θα έρθουν την επομένη να το φτιάξουν, αλλά αρνήθηκα και τους ειπα να το κόψουν. Από τις φωνές μαζεύτηκε μπόλικος κόσμος στο γραφείο (τεχνικοί) όπου ένας από αυτούς έτυχε να είναι παλιός συμαθητής μου και παρακάλεσε (!!!!!!) τον τεχνικό της περιοχής μου που ήταν κι αυτος στο γραφείο (προφανώς τον είχα ξυπνήσει με τις φωνές!) να το κανονίσει γιατί ήμουν φίλος του. Το θέμα λύθηκε την επόμενη μέρα! The story of my life Συμπέρασμα: Η μόνη σου λύση είναι να πας στα γραφεία των τεχνικών μπας και..... το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι τεχνικοί απλά βαριόυνται να κάθονται να κάνουν αλλαγές. ΥΓ: Κουράγιο
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Είχα το ιδιο προβλημα πριν απο 2 χρονια. Να σημειώσω μάλιστα οτι sta pcm υπάρχει και σειρά προτεραιότητας πχ εγώ ήμουν το νούμερο 9 από τα 10 που ήταν συνεδεμένα στο pcm. Το οποίο σημαίνει ότι τις γιορτές κτλ κτλ δεν μπορούσα ούτε να πάρω ούτε να δεχτώ τηλέφωνο! Για ADSL φυσικά ούτε λόγος Το θέμα λύθηκε ως εξής. Ύστερα από 3-4 επισκέψεις στα κεντρικά του ΟΤΕ κι αφού ο διευθυντής με ενημέρωνε ότι η μόνη υποχρέωση του ΟΤΕ είναι να μου παρέχει τηλέφωνο κι ότι να μη με ενδιαφέρει το πως θα γίνει αυτό (η έλλειψη ADSL και τα λοιπα προβλήματα δεν τον απασχόλησαν καθόλου) μου αποκάλυψε ότι ότι και να κάνει αυτός το ζήτημα δεν πρόκειται να διευθετηθεί από τα τεχνικά. Άρα άρχισα τις επισκέψεις στα γραφεία των τεχνικών όπου για 5 μήνες με διαβεβαίωναν ότι την επόμενη μέρα θα έρθουν να μου το φτιάξουν! Φυσικά τους έίχα ενημερώσει όλους αυτούς ότι εγώ ουσιαστικά χέστηκα για το τηλέφωνο, το ADSL θέλω μιας και για τη δουλεία μου έιναι απαραίτητο το internet. Ύστερα από 6 μήνες επισκέψεων (και δεν είναι ότι πιο έυκολο να σηκώνεσια να φεύγεις από τη δουλεία σου για να κάνεις επισκεψεις στις τεχνικάρες!) πήγα και άρχισα να τους βρίζω ότι να πάνε να ******* κι ότι είναι καραγκιόζηδες και να μοθ κόψουν τη σύνδεση γιατί βαρέθηκα να με κοροιδευουν. Κλασσικά ο υπέυθυνος μου έιπε ότι θα έρθουν την επομένη να το φτιάξουν, αλλά αρνήθηκα και τους ειπα να το κόψουν. Από τις φωνές μαζεύτηκε μπόλικος κόσμος στο γραφείο (τεχνικοί) όπου ένας από αυτούς έτυχε να είναι παλιός συμαθητής μου και παρακάλεσε (!!!!!!) τον τεχνικό της περιοχής μου που ήταν κι αυτος στο γραφείο (προφανώς τον είχα ξυπνήσει με τις φωνές!) να το κανονίσει γιατί ήμουν φίλος του. Το θέμα λύθηκε την επόμενη μέρα! The story of my life Συμπέρασμα: Η μόνη σου λύση είναι να πας στα γραφεία των τεχνικών μπας και..... το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι τεχνικοί απλά βαριόυνται να κάθονται να κάνουν αλλαγές. ΥΓ: Κουράγιο Κι αν έχει μέσο ο διαχειριστής; απλα υπαρχει κατι το βασικο.εχω δει τεχνικο του οτε που ενω υπηρχαν ζευγαρια βαριοταν να κατεβασει τον πελατη απο φερεσυχνο και να τον βαλει σε κανονικο ζευγαρι .τελικα το εκανε αφου πηρε 50 ευρω.στην συγκεκριμενη περιπτωση αν εχουν ολοι μα ολοι ζευγαρια και δεν υπαρχει κανενα κενο εκει δεν νομιζω οτι θα γινει τιποτα.το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο που ειπε ο φιλος.οτι στην πολυκατοικια εχουν 8 ατομα adsl.συνηθως τα ζευγαρια ειναι πολλαπλασια του 10 αφου οι ρεγκλετεςειναι δεκαρες.οποτε η εχει μεινει μια η ειναι χαλασμενο αυτο το ζευγαρι και δεν χρησιμοποιειται.θεωρητικα με ενα φερεσυχνο και 10 ζευγαρια εχεις 11 γραμμες.
schumacher_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Είχα το ιδιο προβλημα πριν απο 2 χρονια. Να σημειώσω μάλιστα οτι sta pcm υπάρχει και σειρά προτεραιότητας πχ εγώ ήμουν το νούμερο 9 από τα 10 που ήταν συνεδεμένα στο pcm. Το οποίο σημαίνει ότι τις γιορτές κτλ κτλ δεν μπορούσα ούτε να πάρω ούτε να δεχτώ τηλέφωνο! Για ADSL φυσικά ούτε λόγος Το θέμα λύθηκε ως εξής. Ύστερα από 3-4 επισκέψεις στα κεντρικά του ΟΤΕ κι αφού ο διευθυντής με ενημέρωνε ότι η μόνη υποχρέωση του ΟΤΕ είναι να μου παρέχει τηλέφωνο κι ότι να μη με ενδιαφέρει το πως θα γίνει αυτό (η έλλειψη ADSL και τα λοιπα προβλήματα δεν τον απασχόλησαν καθόλου) μου αποκάλυψε ότι ότι και να κάνει αυτός το ζήτημα δεν πρόκειται να διευθετηθεί από τα τεχνικά. Άρα άρχισα τις επισκέψεις στα γραφεία των τεχνικών όπου για 5 μήνες με διαβεβαίωναν ότι την επόμενη μέρα θα έρθουν να μου το φτιάξουν! Φυσικά τους έίχα ενημερώσει όλους αυτούς ότι εγώ ουσιαστικά χέστηκα για το τηλέφωνο, το ADSL θέλω μιας και για τη δουλεία μου έιναι απαραίτητο το internet. Ύστερα από 6 μήνες επισκέψεων (και δεν είναι ότι πιο έυκολο να σηκώνεσια να φεύγεις από τη δουλεία σου για να κάνεις επισκεψεις στις τεχνικάρες!) πήγα και άρχισα να τους βρίζω ότι να πάνε να ******* κι ότι είναι καραγκιόζηδες και να μοθ κόψουν τη σύνδεση γιατί βαρέθηκα να με κοροιδευουν. Κλασσικά ο υπέυθυνος μου έιπε ότι θα έρθουν την επομένη να το φτιάξουν, αλλά αρνήθηκα και τους ειπα να το κόψουν. Από τις φωνές μαζεύτηκε μπόλικος κόσμος στο γραφείο (τεχνικοί) όπου ένας από αυτούς έτυχε να είναι παλιός συμαθητής μου και παρακάλεσε (!!!!!!) τον τεχνικό της περιοχής μου που ήταν κι αυτος στο γραφείο (προφανώς τον είχα ξυπνήσει με τις φωνές!) να το κανονίσει γιατί ήμουν φίλος του. Το θέμα λύθηκε την επόμενη μέρα! The story of my life Συμπέρασμα: Η μόνη σου λύση είναι να πας στα γραφεία των τεχνικών μπας και..... το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι τεχνικοί απλά βαριόυνται να κάθονται να κάνουν αλλαγές. ΥΓ: Κουράγιο Εγώ πάντως, από την ιστορία σου, το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό στους τεχνικούς και όχι να πας απλά και να αρχίσεις να φωνάζεις... εξάλλου αν ο δικός σου γνωστός δεν εμφανιζόταν, πάλι τα @@ τους θα έπαιρνες, αν το καλοσκεφτείς
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 και μπορει να υπηρχαν ζευθγαρια και να βαριοντουσαν για αυτο να εγινε.αλλα αμα δεν υπαρχουν...μια περιμενε 6 μηνες για να καταργησει καποιος adsl και να βγει απο το φερεσυχνο.καταντιαγια να μην φερουν ενα καλωδιο extra
xetasa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Τα ίδια είχα πάθει και γω πριν 4 χρόνια που πήγα σε καινούρια πολυκατοικία. Είχα την ατυχία να πάω απο τους τελευταίους και έτσι με ρίξανε εμένα και αυτόν του 1ου ορόφου πάνω σε pcm. Για κακή μου τύχη η γιαγιά του 2ου ορόφου είχε ζητήσει αναγνώριση κλήσης και έτσι την είχαν πάνω σε κανονική γραμμή. Και να φανταστεί κανείς οτι είμαστε όλα κι όλα 6 διαμερίσματα. Οι άχρηστοι δεν είχαν προβλέψει 6 ζευγάρια, αλλά 5 (προφανώς για να ξαναπηγαίνουν και να ξαναχρεώνουν, ποιός ξέρει). Ο διευθυντής του ΟΤΕ που επισκέφτηκα μου είπε οτι για να ασχοληθούν οι τεχνικοί του ΟΤΕ με το θέμα μου θα έπρεπε να κάνω αίτηση για adsl και μετά θα έβγαζε πρόγραμμα ο εργολάβος του ΟΤΕ πότε θα πάει. Ευτυχώς σε κανά 6μηνο (!!!) λύθηκε το πρόβλημά μου. Φυσικά την επόμενη μέρα έκανα αίτηση για double play στην HOL όπου και βρίσκομαι μέχρι σήμερα...
hartzoua Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως, από την ιστορία σου, το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό στους τεχνικούς και όχι να πας απλά και να αρχίσεις να φωνάζεις... εξάλλου αν ο δικός σου γνωστός δεν εμφανιζόταν, πάλι τα @@ τους θα έπαιρνες, αν το καλοσκεφτείς Σαφέστατα!!! Το σημείο με τις φωνές ήταν απλά μέρος της ιστορίας. Το συμπέρασμα είναι αυτό που ανέφερες!
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Τα ίδια είχα πάθει και γω πριν 4 χρόνια που πήγα σε καινούρια πολυκατοικία. Είχα την ατυχία να πάω απο τους τελευταίους και έτσι με ρίξανε εμένα και αυτόν του 1ου ορόφου πάνω σε pcm. Για κακή μου τύχη η γιαγιά του 2ου ορόφου είχε ζητήσει αναγνώριση κλήσης και έτσι την είχαν πάνω σε κανονική γραμμή. Και να φανταστεί κανείς οτι είμαστε όλα κι όλα 6 διαμερίσματα. Οι άχρηστοι δεν είχαν προβλέψει 6 ζευγάρια, αλλά 5 (προφανώς για να ξαναπηγαίνουν και να ξαναχρεώνουν, ποιός ξέρει).Ο διευθυντής του ΟΤΕ που επισκέφτηκα μου είπε οτι για να ασχοληθούν οι τεχνικοί του ΟΤΕ με το θέμα μου θα έπρεπε να κάνω αίτηση για adsl και μετά θα έβγαζε πρόγραμμα ο εργολάβος του ΟΤΕ πότε θα πάει. Ευτυχώς σε κανά 6μηνο (!!!) λύθηκε το πρόβλημά μου. Φυσικά την επόμενη μέρα έκανα αίτηση για double play στην HOL όπου και βρίσκομαι μέχρι σήμερα... καποια Pcm αν θυμαμε καλα εχουν πλεον αναγνωριση.χαχα.δεν ειναι θεμα το να ξαναπανε διοτι δεν πληρωνονται.απλα τωρα ποιος περναει και μεικτονομει 10 ζευγαρια και ποιος ασχολειται.στην ελλαδα ειμαστε ολα για το σημερα αυριο βλεπουμε.εχω δει σε πολυκατοικια με 6 διαμερισματα ο οτε να εχει δωσει 2 ζευγαρια.αυτο ειχαν αυτο περασαν.ναι ευτυχως αμα σου φερουν γραμμη μετα πας σε αλλο παροχο και εισαι οκ
kifinas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 εχω δει σε πολυκατοικια με 6 διαμερισματα ο οτε να εχει δωσει 2 ζευγαρια.αυτο ειχαν αυτο περασαν.ναι ευτυχως αμα σου φερουν γραμμη μετα πας σε αλλο παροχο και εισαι οκ Προφανώς ή δεν δήλωσαν τον αληθινό αριθμό διαμερισμάτων, ή βιάζονταν να βάλουν τηλέφωνο στην αρχή. Διότι με >3 διαμερίσματα πρέπει να πέσει υπόγειο καλώδιο που σημαίνει κόστος για τον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας και αυξημένος χρόνος υλοποίησης.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 κανονικα ειναι αυτο που λες αλλα οτι δεν ηρθε υπογειο οκ.αλλα οταν φερεις εναεριο φερε ενακαλωδιο με 5-6 ζευγαρια και ασε να υπαρχουν και spare.και αυτοι εφεραν με 2.οταν βλεπεις σπιτι τριωροφο ε δεν φερνεις με δυο.δεν στοιχιζει το καλωδιο.γενικα αμα το πιασουμε το θεμα με τον οτε αστο δεν θα τελιωσοιυμε ποτε για τις βλακειες που κανουν.
ubuntubu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Το θέμα του φίλου μας λύθηκε,προς απογοήτευση προφανώς κάποιων εδω μέσα. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=302795
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ποιον απογοητευση.οπως εγραψε στο αλλο τρισκαταρατο φορουμ μαλλον βρηκα ακρη, μετα απο παρακαλια στον προισταμενο του τεχνικου, ο οποιος ηταν πολυ εξυπηρετικος οφειλω να πω... απ' οτι μου ειπε, υπαρχει ενας με pstn που δεν εχει dsl, οποτε θα μπει σε αυτον το pcm κ σε εμενα μαλλον ο χαλκος... ας ερθει απο πεμπτη ο τεχνικος για μεταφορα κ βλεπουμε <fingers crossed>... ετσι ναι γινετε .αλλα πιο πανω ειπε οτι εχουν 8 ατομα adsl και οτι δεν υπαρχει ελευθερο ζευγαρι.αμα δεν υπηρχε πραγματι ουτε σε 20 χρονια δεν θα παιρνε.και του γραψαμε οτι ο οτε φερνει 10 ζευγαρια οποτε αν εχουν 8 adsl υπαρχει ενα spare.kai ουτε ειπε κανεις οτι δεν θελει να λυθει το προβλημα του.μην βγαζουμε συμπερασματα
ubuntubu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Προφανέστατα αγνοείς πλήρως την δομή και τις τοπολογίες του δικτύου του ΟΤΕ. Τα περι τρισκατάρατου φόρουμ ,θάνατος στον ΟΤΕ και άλλα γραφικά που έχεις πεί κατά καιρούς ,μόνο οίκτο προς το πρόσωπό σου μου προκαλούν.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Προφανέστατα αγνοείς πλήρως την δομή και τις τοπολογίες του δικτύου του ΟΤΕ.Τα περι τρισκατάρατου φόρουμ ,θάνατος στον ΟΤΕ και άλλα γραφικά που έχεις πεί κατά καιρούς ,μόνο οίκτο προς το πρόσωπό σου μου προκαλούν. οπως και εσυ μαλλον αγνοεις τις παρακατω λεξεις. α.διαζευμενα ζευγη, β.σιδερενια box χωρις καμια μονωση. γ.ζευγαρια χωρις ρεγκλετα. δ.κομμενο εναεριο καλωδιο και ενωμενο στριφογυριστα. οποτε αφου καταλαβεις αυτα μετα παμε στις τελειες δομες και τοπολογιες του δικτυου του ΠΟΤΕ.αν δουλευεις στον ποτε δεν φταιω εγω. Αλλα πανω απο ολα εν ετος 2009 η λεξη pcm σου λεει τιποτα.??οποτε κρατα τον οικτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.