Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Ρε παιδία δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις διότι η θερμοκρασία που μετράμε διαφέρει ανάλογα με το ΜΒ και το Bios Revision. <hr /></blockquote> Οπότε το παρακάτω βοηθάει; Asus A7V8X 1009 Final Bios Asus Probe 2.18.0.7 + MBM 5.2.1.0 CPU Full Temp ~50oC
nodreams.ct Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 @timiman Χεχε! Βεβαίως και βοηθάει! Nice temps!! Diode μετράς έτσι; Βλέπω άλλαξες ΜΒ! Εντυπώσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Πάντα Diode!!! Αρκετά ΓΕΜΑΤΟ το a7v8x.... Λίγο με την μνήμη μου τα χαλάει, αλλά υπάρχει περίπτωση να φτιάξει με καμία DDR400άρα ;-)
@_zerocool Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote AMDAKIAS:</font><hr> Εγώ φίλε μου με VOLCANO 7+(+artic silver 3) ,ρύθμιση στροφών στο medium 2x80 να βγάζουν αέρα και 1x80 να βάζει σε full tower και σε συνεργασία με το πρόγραμμα της MSI PC ALERT 4 έχω 30C idle & 33 Full. <hr /></blockquote> <blockquote><font class="small">Quote Gl0bAlZer0:</font><hr> File egw me Volacano 7+ kai sthn ru8mhsh LOW exw 8ermokrasia 35 kai motherboard 21. Exw dio anemhsthres na bgazoun kai ena na bazei aera. Kouti Full Tower. <hr /></blockquote> Kαλά ρε που είστε? Σηβηρία? Αυτές οι θερμοκρασίες σαν πολυ μικρές είναι. Ποιες είναι η Ambient temps? Πότε πάρθηκαν αυτές? Μολίς κανει Boot το PC. Η έχετε τρέξει κάνα Hot CPU tester ή SETI? Γιατί και εγώ με Volcano 7+ έχω 49οC CPU και 29 Mobo. Όλα αυτά μετά από 24ώρες SETI και ambient 20oC. Βέβαια είναι στο Low και τα Fans στα 7v. 2 intake - 1 exhaust
pieros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Piero η ψυκτρα που εχεις τι εντυπωσεις σου εχει αφησει; Σκέφτομαι να την αγορασω. Απο θερμοκρασιες υποθετω οτι ειναι αντιστοιχη του Volcano 7+ αφου ειναι σχεδον ιδιες, αλλα το cak εχει μεγαλυτερο και αρα πιο ησυχο ανεμιστηρα. Ποσο το πηρες και απο που; <hr /></blockquote> An 8es isixo cooler me apodwsi pare to CAK egw to pira 42.5 apo checkmate! To Hacshop ekana kati agores k to edwse 40E! An den se peirazoun oi 6800 rpm pare to volcano! An k egw 8a epairna to VOlcano to 9
Stratos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Pantos,61 me volcano7+ einai too much...sigoura exei katsei kala????
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote AMDAKIAS:</font><hr> Εγώ φίλε μου με VOLCANO 7+(+artic silver 3) ,ρύθμιση στροφών στο medium 2x80 να βγάζουν αέρα και 1x80 να βάζει σε full tower και σε συνεργασία με το πρόγραμμα της MSI PC ALERT 4 έχω 30C idle & 33 Full. <hr /></blockquote> <blockquote><font class="small">Quote Gl0bAlZer0:</font><hr> File egw me Volacano 7+ kai sthn ru8mhsh LOW exw 8ermokrasia 35 kai motherboard 21. Exw dio anemhsthres na bgazoun kai ena na bazei aera. Kouti Full Tower. <hr /></blockquote> Kαλά ρε που είστε? Σηβηρία? Αυτές οι θερμοκρασίες σαν πολυ μικρές είναι. Ποιες είναι η Ambient temps? Πότε πάρθηκαν αυτές? Μολίς κανει Boot το PC. Η έχετε τρέξει κάνα Hot CPU tester ή SETI? Γιατί και εγώ με Volcano 7+ έχω 49οC CPU και 29 Mobo. Όλα αυτά μετά από 24ώρες SETI και ambient 20oC. Βέβαια είναι στο Low και τα Fans στα 7v. 2 intake - 1 exhaust <hr /></blockquote> Egw isws telika zw sthn sybhria!!To dwmatio einai me 8ermosusswreutes kai epikratoun polike skatastaseis!!! Oi 8ermokrasies par8hkean me to motherboard monitor 5 kai meta apo kanonikh xrhsh.Oxi full Load. Me full LOAD anebazw mexri 37!!!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 RE PAIDIA ME AUTES TIS 8ERMOKRASIES POSOUS BA8MOUS EXW STO DWMATIO?? :grin:MALLON PREPEI NA ANOIKSW TOUS 8ERMOSYSSWREYTES!!!
AMDAKIAS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Κοιταξτε να δείτε οι θερμοκρασίες που αναφέρω είναι απο 2 προγράμματα . Το ένα είναι το Motherboard Monitor & MSI PC ALLERT 4 . Ιδιαίτερα το πρόγραμμα της MSI έχει ένα μικρό υπό-πρόγραμμα το οποίο ασχολείτε μόνο με τον Athlon Xp και χρησιμοποιώντας κάποια προγράμματα που βρίσκω απο το Internet κατα καιρούς που δοκιμάζουν απο τι λένε βέβαια τις αντοχές του Επεξεργαστή και γενικά του Η/Υ η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει με τίποτα παραπάνω. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να το κάνω overcloking οπότε εκεί θα μου δείξει πιστεύω τις πραγματικές δυνατότητες.Να σημειώσω δε ότι το Volcano λειτουργεί στις medium στροφές.Σημείωση no2 Δεν μένω στην Σιβηρία και δεν χρησιμοποιώ θερμοσυσσωρευτές. ;-)
Nikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Εγω χρησιμοποιω τον Thermaltake CAKII 38 και έχω 43 C θερμοκρασία, αλλά έχω ανοικτό το κουτί.
kardim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Gia na eimai pio akrivis athlon xp 2000+ volcano 7+ (low mode) arctic silver 3 dimm 2.5volts cpu 1.954 middle tower 1*80 intake 1*92 out Tha valo allous 2 intake(ena 80 kai ena 92) Qestion: poso mporo na rikso thn timi ton volts se core kai dimm oste na eimai ok? me ayta poy exo pros to paron eimai se 53 c (i timi poy eixa 61 itan epidi itan anevasmena ta volts)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.