Προς το περιεχόμενο

thermokrasia toy xp2000+

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας τι cooler χρησιμοποιείς για να σου πούμε. Πάντως μέχρι 70C θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote kardim:</font><hr> diladi afou exo apo 58 eos 61 eimai kala

Volcano 7+

arctic silver3

<hr /></blockquote>

Παντως εγω με ιδια ακριβως συνθεση με την volcano στο low

εχω max 54 με την cpu στα 1820 ....πολυ μου φαινεται 61

Δημοσ.

Είναι λιγάκι μεγάλη η θερμοκρασία σου... Το καλοκαίρι μάλλον θα έχεις πρόβλημα... Έχει ροή αέρα το κουτί σου;

Δημοσ.

Καλύτερα να έχεις 2x80 να βγάζουν παρά 2x80 να βάζουν μόνο...

Δημοσ.

sou douleyei 61?einai ligo psila!exeis kana cooleraki mesa?i roi sto kouti sou einai kali?bgainei o zestos eksw?an oxi na baleis opwsdipote cooler !mporeis na dokimaseis k tin silikoni silver pou einai poly kalimi paizeis me tous amd giati einai risko..

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου με VOLCANO 7+(+artic silver 3) ,ρύθμιση στροφών στο medium 2x80 να βγάζουν αέρα και 1x80 να βάζει σε full tower και σε συνεργασία με το πρόγραμμα της MSI PC ALERT 4 έχω 30C idle & 33 Full.

Δημοσ.

Piero η ψυκτρα που εχεις τι εντυπωσεις σου εχει αφησει; Σκέφτομαι να την αγορασω. Απο θερμοκρασιες υποθετω οτι ειναι αντιστοιχη του Volcano 7+ αφου ειναι σχεδον ιδιες, αλλα το cak εχει μεγαλυτερο και αρα πιο ησυχο ανεμιστηρα. Ποσο το πηρες και απο που;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...