Προς το περιεχόμενο

Μεταβίβαση gilera 125

G10rgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, ειμαι 16 χρονών κ επειδη εχω αγανακτήσει με ενα 50αρι που ειχα ειπα να παρω ενα gilera runner 125 2χρονο απο ενα φιλο. Το θεμα που με απασχολει ειναι οτι επειδη ειμαι 16 χρονων αν γινετε η μεταβιβαση του gilera 125 στο ονομα μου, το 50αρι το ειχα στο ονομα μου αλλα δεν ξερω αν γινετε επειδη ειμαι κατω απο 18 να εχω στο ονομα μου 125. Επισης θα ηθελα να ρωτησω εφ οσων γινετε ποσο θα μου κοστισουν τα τελη της μεταβιβασεις, μου ειπε ενας φιλος οτι μεχρι Αυγουστο αν θυμαμαι καλα ειναι δωρεαν οι μεταβιβασεις ισχυει αυτο;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος πρεπει να εχεις ΑΦΜ για να κανεις μεταβίβαση 125+ γιατι φορολογουνται. Επίσης δεν θα σε καλύπτει η ασφάλεια. Αποψη μου ειναι να περιμενεις ακομα 2-3 χρονακια να βγάλεις ενα δίπλωμα και να σοβαρευτείς, γιατι τετοια μηχανάκια ειναι επικινδυνα...

Δημοσ.

Εχω βγαλει ΑΦΜ απ οταν πειρα το 50αρι. Οντως ειναι επικινδυνο απλα εχω κολλημα με τα μηχανακια κ ειπα να παρω αυτο που πηγαινει καλα, εχω και διπλωμα για 50αρι αλλα κ παλι δεν με καλυπτει. Ομως θα ηθελα να ξερω για τη μεταβιβαση.

Δημοσ.

Το runner το 125 τετράχρονο δεν είναι,εκτός αν είναι πειραγμένο τότε καλύτερα να μην το πάρεις γιατί scooter+δίχρονο+125cc=επικίνδυνος συνδυασμός...όσο για την μεταβίβαση εγώ έχω 200άρι και έβγαλα την άδεια μόνο με το ΑΦΜ και ασφάλεια κανονικά βέβαια όταν το πήρα ήμουν 18...αλλά όπως είπε και ο φίλος από πάνω περίμενε 2-3 χρόνια να είσαι και "νόμιμος"...

Δημοσ.

Για την ακριβεια ειναι 180 malossi αλλα δηλωμενο στα χαρτια 125.Δηλαδη μπορω να το εχω στο ονομα μου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...