kid4computer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Γεια σε όλους! Ένας φίλος μου θέλει το καλύτερο παιχνίδι κατασκοπίας και επειδή δεν έχω ιδέα απο τετοια παιχνίδια ποιο θα προτείνατε?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εξαρτάται τι εννοείς "παιχνίδι κατασκοπίας". Stealth χρησιμοποιούν αρκετά παιχνίδια, όπως τα κλασικά Thief (τριλογία αν θυμάμαι καλά). Η Nival είχε βγάλει το Hammer & Sickle, το οποίο διαδραματιζόταν λίγο μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου και ο κεντρικός χαρακτήρας ήταν κατάσκοπος, αλλά ήταν ουσιαστικά tactical squad-based combat, συνέχεια του Silent Storm. To Alpha Protocol που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο έχει παρουσιαστεί ως rpg-"κατασκοπευτικό". Προσωπικά, την καλύτερη χρήση του συστήματος της κατασκοπίας και των "λυκοφιλιών" την είχα δει στο Crusader Kings, αλλά αυτό είναι στρατηγικής κυρίως, τοποθετημένο στο μεσαίωνα. Πολύ αξιόλογο, fps αλλά με ισχυρά rpg στοιχεία, πολύ stealth, "ατμόσφαιρα" κατασκοπίας και ενδιαφέρουσα πλοκή είναι το Deus Ex.
polonos1313 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε τα Splinter Cell 1,2,3,4 Απλά απίστευτα !!
kid4computer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ενοώ παιχνίδι κατασκοποίας με first person (πιο πολύ) παρά στρατηγικές και τέτοια πράγματα Θα δοκιμάσω τα Splinter Cell..
outlaw star Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 απλά να ξέρεις ότι τα splinter είναι τρίτου προσώπου..υπάρχει και το σχετικά νέο velvet assasin αν αντέχεις να κουμαντάρεις γκόμενα κατάσκοπο...(εγώ πάντως όχι..είναι μισογύνης το ξέρω..)
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ενα προσφατο ειναι το Velvet assassin
outlaw star Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ενα προσφατο ειναι το Velvet assassin look απο πάνω
kid4computer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Θα το δώ και αυτο! Τώρα για γκόμενα κατάσκοπο πως τους ήρθε?? Θα σκέφτηκαν τις πωλήσεις
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε τα Splinter Cell 1,2,3,4Απλά απίστευτα !! Αυτή τη στιγμή το κατεβάζω... Έχω τρέλα με αυτά τα παιχνίδια, αλλά ποτέ δε βρήκα κάποιο αξιόλογο εκτός hitman και MGS. Αλήθεια, το velvet assasin, τι λέει; Σκέφτομαι καιρό να το πάρω, αλλά ποτέ δεν είμαι σίγουρος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 look απο πάνω Aυτα παθαινω αν κανω καμια ωρα να γραψω ενα post:lol: Θα το δώ και αυτο! Τώρα για γκόμενα κατάσκοπο πως τους ήρθε?? Θα σκέφτηκαν τις πωλήσεις Πραγματικη ιστορια
polonos1313 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αυτή τη στιγμή το κατεβάζω... Έχω τρέλα με αυτά τα παιχνίδια, αλλά ποτέ δε βρήκα κάποιο αξιόλογο εκτός hitman και MGS. Αλήθεια, το velvet assasin, τι λέει; Σκέφτομαι καιρό να το πάρω, αλλά ποτέ δεν είμαι σίγουρος. George το Splinter Cell 1 και 2 είναι σχετικά παλιά αλλά αξίζει να τα παίξεις.Πάντως για να τα ευχαριστηθείς και από άποψη γραφικών δοκίμασε το Splinter Cell 3 Chaos THeory και το 4 double agent
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 George το Splinter Cell 1 και 2 είναι σχετικά παλιά αλλά αξίζει να τα παίξεις.Πάντως για να τα ευχαριστηθείς και από άποψη γραφικών δοκίμασε το Splinter Cell 3 Chaos THeory και το 4 double agent Αύριο το πρωί λογικά θα το έχω(το 4), ή σήμερα τα ξημερώματα.Μακάρι να αξίζει, μιας που έχω πολύ καιρό να παίξω ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι τα μόνα που απολαμβάνω ... Το είχα απο χθες το βράδυ να το κατεβάζει, αλλά όποτε ξύπναγα και το έβλεπα κολλούσε στο 0,00kbps..... Μάλλον κάτι έπαιζε με το σήμα. Τώρα όλα μια χαρά
dark_banishing Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Στο τελευταίο expansion του Civilization IV το Beyond the Sword μπορείς να κερδίσεις ακολουθώντας εξ ολοκλήρου τακτικές κατασκοπίας (Espionage). Ανάλογα με την εποχή που βρίσκεσαι είτε με νίντζα είτε με James Bond-style Είναι turn based strategy βέβαια, οπότε μάλλον δεν σου κάνει, αλλά μπορεί να ενδιαφέρει κανέναν άλλο
outlaw star Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 υπάρχει και το riddick το οποίο έχει πάρα πολύ το stealth στοιχείο μέσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.