Προς το περιεχόμενο

Παιδί και οικογένεια. Δουλειά, συγκατοίκιση κ.α.

inSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, είναι λογικό αλλά πρέπει να μας πεις και το χώρο κατοικίας σου. Αν μένεις σε 2άρι και έχεις 5 αδέλφια, το βρίσκω λογικό, αν μένεις σε καμιά βίλλα στα βόρεια με 3 μπάνια και 8 υπνοδωμάτια, όχι.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να δώσω μία νότα αισιοδοξίας στο thread:

Συντηρώ σπίτι-αμάξι-μηχανάκι-το έξω με βλέπει σχεδόν κάθε μέρα- με αρκετά λιγότερα του βασικού μισθού.

Ναι, δυο τρεις φορές την εβδομάδα θα φορτωθώ φαϊ από την μάνα μου, και άλλη μία θα της πάω και καμιά μπουγάδα.

Δεν νιώθω περήφανος γι'αυτό, ούτε ντρέπομαι κιόλας.

Παρακαλάω βέβαια να μη φάω κλήση ή χαλάσει κάνα αμάξι, αλλά νταξ, στην δύσκολη δεν είναι κακό να σε βοηθήσουν.

Όπως δεν είναι κακό να βοηθήσεις και εσύ στην δύσκολη κάποιον αν σε παίρνει.

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.

Τα περί απόλυτης ανεξαρτησίας (σόρρυ punky) αλλά τα θεωρώ λίγο ακραία.

Πόσα δευτερόλεπτα (δεν είμαι γκαντέμης-don't worry) χρειάζονται να σπάσεις ένα πόδι;

Απόλυτα ανεξάρτητος αν έχεις έστω και έναν άνθρωπο που νοιάζεται για εσένα δεν μπορείς να νιώσεις ποτέ.

Και δεν το βρίσκω καθόλου κακό αυτό.

:-)

Όπως ειπώθηκε, το ουσιαστικά δύσκολο της υπόθεσης είναι κυρίως να στηθεί ένα σπίτι, και όχι να συντηρηθεί.

Σε αυτήν την περίπτωση, αν δεν μπορείς ή δεν θες κάποια βοήθεια, υπομονή να μαζέψεις λίγα λεφτά.

(βοήθεια = δανεικά ε, και όχι αγύριστα)

Δημοσ.

@Death Lord: συμφωνώ ότι έχουμε κακομάθει παρα πολύ...Αλλά ούτε ιντερνετ βρε παιδί μου?? Το ιντερνετ είναι νομίζω η πιο φτηνή διασκέδαση...

A tribute to stratonikos:

Σιμφονό δαιν ίπα να μιν αίχι τύπωττα απώ τα παραπάνο.Απλλά επισίμανα τα παιριττά πράγματτα γεια αίναν με παινοιχρώ μεισθώ.Υπάρχι λίσει για το ιντερνέτ πάντος.[φτάνει το tribute δε μπορώ άλλο]

Μια ωραιότατη κατευθεντική κεραία,καλωδιάκι με reverse sna,ασύρματο πομποδέκτη, κ ίντερνετ από το γείτονα που παίρνει μικρότερο μισθό απο σένα κ μένει με τους γονείς του! :P

Δημοσ.
A tribute to stratonikos:

Σιμφονό δαιν ίπα να μιν αίχι τύπωττα απώ τα παραπάνο.Απλλά επισίμανα τα παιριττά πράγματτα γεια αίναν με παινοιχρώ μεισθώ.Υπάρχι λίσει για το ιντερνέτ πάντος.[φτάνει το tribute δε μπορώ άλλο]

Μια ωραιότατη κατευθεντική κεραία,καλωδιάκι με reverse sna,ασύρματο πομποδέκτη, κ ίντερνετ από το γείτονα που παίρνει μικρότερο μισθό απο σένα κ μένει με τους γονείς του! :P

Χεχεχεχε, έτσι μάλιστα, με πονήρεψες!!:devil:

Μάλιστα αν μένει κανείς σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ούτε η κεραία θα του χρειαστεί..Το λαπτόπι μου πιάνει 4-5 ασύρματα δίκτυα με σήμα καμπάνα!!!:lol::lol::lol:

0 έξοδα!!!:-D

Δημοσ.
Τα περί απόλυτης ανεξαρτησίας (σόρρυ punky) αλλά τα θεωρώ λίγο ακραία.

Πόσα δευτερόλεπτα (δεν είμαι γκαντέμης-don't worry) χρειάζονται να σπάσεις ένα πόδι;

Απόλυτα ανεξάρτητος αν έχεις έστω και έναν άνθρωπο που νοιάζεται για εσένα δεν μπορείς να νιώσεις ποτέ.

Και δεν το βρίσκω καθόλου κακό αυτό.

:-)

Μην ανησυχείς. Το παραδέχομαι ότι είναι ακραίο.

Απλά νομίζω ότι ενίοτε οι ακραίες καταστάσεις είναι που μας πάνε παραπέρα.

Είτε αυτό αφορά την ωρίμανση, τη σκλαραγώγηση, τη δημιουργία, είτε όπως έλεγε ο Μπουκόφσκι "Πηδούσα καλύτερα, όταν ήμουν άνεργος".

Δημοσ.

Ανάλογα τα γούστα λέω εγώ και επίσης τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους. Αν είχες συνηθίσει πλουσιοπάροχη ζωή με τα λεφτά και το σπίτι των γονιών, φαντάζομαι είναι αρκετά δύσκολο ξαφνικά να μείνεις μόνος σε 4 τοίχους με άδειο ψυγείο, κλεμμένο κωλόχαρτο στην τουαλέτα (μερικές φορές και μόνο άθενς βόις-όχι και τόσο καλής ποιότητας χαρτί) και χρωστώντας 5 νοίκια.

Δημοσ.
φαντάζομαι είναι αρκετά δύσκολο ξαφνικά να μείνεις μόνος σε 4 τοίχους με άδειο ψυγείο,
Με το Μπουκόφσκι πρότυπο θα ανοίξουμε σπίτι!

κλεμμένο κωλόχαρτο στην τουαλέτα

(μερικές φορές και μόνο άθενς βόις-όχι και τόσο καλής ποιότητας χαρτί)

και χρωστώντας 5 νοίκια.

Παίζουν και φίλτρα για γαλλικό μαν. =ρ

Έχω κλάσει στο γέλιο με την ατάκα.

Θα την χτυπήσω ταττού! :P

Δημοσ.

Λογικο ειναι σιγουρα,εισαι ενηλικας αρα μπορεις να μεινεις οπου θες.Απο οτι καταλαβα θες να μεινεις σε δικο σου σπιτι με χορηγια των γονιων ομως.(αλλιως δεν υπηρχε θεμα απορια αν μπορουσες μονος σου){διορθωσε με}.Εγω προσωπικα ειμαι 18 και τρωω συνεχως κραξιμο απο τον πατερα μου ακομα και για το pc,το α/c , η τα φωτα που εχω αναμμενα.Αν οι γονεις μου θελουν να με πεταξουν απο το σπιτι ειναι δικαιωμα τους μιας και πλεον δεν μου εχουν καμια υποχρεωση.Το μονο που θα μπορω να πω σαν αντεπιχειρημα ειναι οτι επρεπε να διαβασω για να περασω σε καποιο πανεπιστημιο,και δεν με εσπρωξαν απο μικρο στο μεροκαματο μιας και μετα τα 18 θα επρεπε να ανταπεξελθω μονος.Παντως αν ισχυει αυτο που ειπα πιο πανω για σενα,πιστευω οτι δεν ειναι αυτονοητο να υπαρχει η παραμικρη υποστιριξη.τσαντιζομαι με αυτο και δε μου αρεσει ουτε μενα αλλα δεν μπορω να το αλλαξω.Θα πω το χιλιοειπωμενο "οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο".δοκιμασε και πιστευω δυσκολα η ευκολα θα ανταπεξελθεις(δεν εχω καμια εμπειρια για να μιλαω το ξερω αλλα αυτο νομιζω)

Δημοσ.
Εγω προσωπικα ειμαι 18 και τρωω συνεχως κραξιμο απο τον πατερα μου ακομα και για το pc,το α/c , η τα φωτα που εχω αναμμενα.Αν οι γονεις μου θελουν να με πεταξουν απο το σπιτι ειναι δικαιωμα τους μιας και πλεον δεν μου εχουν καμια υποχρεωση.

δεν νομιζω οτι στα 18 τελειωνουν οι υποχρεωσεις των γονιων απεναντι στα παιδια, εχω γνωστο που αν και τα εχει περασει εδω και καιρο ο πατερας του πληρωνει ακομα διατροφη για αυτον.

Αν ξερει καποιος νομικος ας μας διαφωτισει...

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι στα 18 τελειωνουν οι υποχρεωσεις των γονιων απεναντι στα παιδια, εχω γνωστο που αν και τα εχει περασει εδω και καιρο ο πατερας του πληρωνει ακομα διατροφη για αυτον.

Αν ξερει καποιος νομικος ας μας διαφωτισει...

ειναι το φαινομενο που λεμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...