Προς το περιεχόμενο

NETGEAR DG834G rev.3 Προβλήματα

tmants

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες!

Έχουμε ένα router NETGEAR DG834G rev.3 με το τελευταίο διαθέσιμο firmware που έχει εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια και δεν έχει καταλάβει τίποτα. Είχα ξεχάσει πώς μπαίνουμε στο interface τόσο καιρό που είχα να μπώ.

Το πρόβλημά ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά πρίν 1-2 βδομάδες όπου το router για κάποιο λόγο δεν δίνει internet στους υπολογιστές του σπιτιού, αλλά όχι για κάποιο προφανή λόγο αλλά ούτε και μόνιμα, αλλά περιστασιακά.

01. Οταν παρουσιάζεται το πρόβλημα μπορώ να μπώ στην IP του ρουτερ και να αλλάξω πράγματα στο interface του. Αλλά internet δεν έχω.

02. Οταν παρουσιαζεται το πρόβλημα άμα κάνω restore το router σε ένα backup που έχω με τα settings παίζουν όλα οκ για κάποιες ώρες.

03. Χθες με νευρίασε και έκατσα έκανα reset το router και το έστησα από την αρχή. Πάλι τα ίδια και εντελώς random.

04. Σήμερα παρατήρησα ότι το transmission έκανε seed ένω συνέβαιναν τα παραπάνω, το έκλεισα και προφανώς internet δεν είχα.

05. 3 υπολογιστές έχει το σπίτι, 2 MAC OS X & 1 Win XP. Σε όλα συμβαίνει το ίδιο.

06. Εχω ένα Airport Express το οποίο απλά κάνει join το δύκτιο, ώς τώρα δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Απλά το αναφέρω.

06. Έχω πάνω από 10 wireless δύκτια από τους γείτονες. Ως τώρα επίσης δεν υπήρχε πρόβλημα.

Βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το router μας άφησε χρόνους. Απλά είπα να δώ μήπως μου ξεφεύγει τπτ. Δεν μπορώ να εξηγήσω το πρόβλημα.

Δημοσ.

mallon εχεις κανει τα παντα.να ρωτησω ομως εναδυο αλλα πραγματα.οταν δεν εχεις ιντερνετ με καλωδιο εχεις ιντερνετ?β.,μηπως η γραμμη εχει προβλημα και χανει το ιντερνετ/?δηλαδη οταν δεν ανοιγει το ιντερνετ και μπαινεις μεσα στο μενου που σημαινει οτι βλεπεις τον ρουτερ τοτε βλεπεις οτι εχει παρει Ip το ρουτερ κανονικα απο τον provider η οχι?θα μπορουσε ναεχει καποιο προβλημα η γραμμη και να κανει disconects και απλα με το restore tou baclkup να ξανασυγχρονιζει και να παιρνει ip κανονικα και για αυτο να μπαινει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...