thakisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σε πιανω λιγο αδιαβαστοΟ δισκος σχεδον δεν αλλαζει, ειναι ssd και δε μπορεις ευκολα να βαλεις αλλον(και με το κοστος που εχει ουτε για αστειο!) Οσο για τις μνημη αυτη ειναι μια χαρα. Ωχ!!Τοσο φτηνές είναι??Νόμιζα πως θα με πονούσε η τιμή!! Οσο για τον σκληρο,ειδα στο youtube ενα παληκάρι που του είχε περάσει ενα 32αρι ssd και το μηχανηματάκι πραγματικά φυσούσε!!Οσον αφορά στο κόστος,ειμαι διατεθειμένος να δωσω κατι παραπάνω προκειμένου να δω αξιόλογη διαφορα..
koprodogis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 παροτι αλλαζει ευκολα ο δισκος του δε νομιζω οτι αξιζει να προχωρησεις σε αλλαγη. Για εναν καλο ssd μπορει να θες πανω απο 100 ευρω ποσο που εγω προσωπικα δε νομιζω οτι αξιζει. Απο προσωπικη εμπειρια με ssd, φθηνιαρικους σαν αυτον που φοραει ηδη εμεινα απογοητευμενος. Το hp mini 2133 μου ισως να ηθελε κατι πιο γρηγορο σε δισκο αλλα το lenovo s10e σκιζει με αυτον που εχει και ειναι και στις 5400 στροφες κιολας και οχι 7200. Προσωπικα δε νομιζω οτι αξιζει η αναβαθμιση αλλα εσυ θα βαλεις το λεφτα οποτε no comment
bloodraven Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ειμαι κάτοχος του Asus 1000H και μονο καλά λόγια δεν εχω να πώ!!! μετα από 3 μήνες χρήσης, χαλασε το LAN , μετα από λίγο χρήση ακόμη , το asus ανοιγε οπότε ηθελε... και κυριως οταν το συνδέεις με τον φορτιστή.. μετά ανακάλυψα οτι δεν μπορείς να το κλείσεις απλά κάνει επανεκκίνηση, και πρεπει να βγάλω την μπαταρία. Διαδικασία για RMA και αποστολή για Service.... (δεν ειναι οπως μου τα ειπαν οτι εαν παθει κατι θα το παραλάβουν απο το σπιτι και θα μου το παραδόσουν επίσεις χωρις να πληρωσω euro...) Πρεπει να το συσκευασω και να το στειλω... Ριξτε μια ματια στο Support της Asus γιατι τα προβλήματα που εχω είναι κοινά και εχουν εξαπλωθει σαν γρίπη στα αμοιρα τα Asus) Κατα τα αλλα απο αυτονομία και ταχύτητα ειμαι πολύ ευχαριστημένος...
lagoudakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αν δεν κανω λαθος φιλε lagoudaki εχεις το lenovo. Καλα τοσο χαμηλης φωτεινοτητας ειναι και το βαζεις στο φουλ? Εγω με το 1000h σε εξωτερικους χωρους το δουλευω με πιο κατω του μισου και ειμαι μια χαρα οχι το αντιθετο θα ελεγα,απλα εχω την κακη συνηθεια να βαζω τα ppc μου και τα λαπτοπ 1 γραμμη πριν το φουλ,και μετα φωναζω για την καταναλωση
kostasfalcon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 οχι το αντιθετο θα ελεγα,απλα εχω την κακη συνηθεια να βαζω τα ppc μου και τα λαπτοπ 1 γραμμη πριν το φουλ,και μετα φωναζω για την καταναλωση Τα ματακια σου δεν φωναζουνε ετσι που τα ταλαιπωρεις με τοση φωτεινοτητα?
lagoudakis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 σε αυτο εχεις δικιο το κατεβασα στην 7 σκαλα απο τις 10
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 σε αυτο εχεις δικιο το κατεβασα στην 7 σκαλα απο τις 10 Παλι πολυ ειναι αλλα οπως βολευεσαι
lagoudakis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 κατσε να το παω σιγα σιγα μην μου πεσει αποτομη η αλλαγη
21century Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μαλλον οταν εχουμε νεα φουρνια μοντελων θα πρπεει να δουμε τι μπαταριες φορανε, εχω ξεμεινει με το 100αρι MSI με 3αρα μπαταρια και για να παρω καινουργια θελω 85 ευρω...
lagoudakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 απλα ειναι που το δουλευεις,αν πχ το παιρνεις σε σημεια που ειναι ευκολη η προσβαση σε ρευμα(ας πουμε σε γραφεια) αντε λες να κανω υπομονη με την 3αρα αλλα αν το δουλευεις σε αλλες συνθηκες σωτηρια υπαρχει μονο με την 6αρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.