Προς το περιεχόμενο

Ποιο netbook με 6 cell?

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναμεσα στα Asus 1000h,Msi Wind u100 ποιο θα προτιμουσατε?

ποιο απο τα 2 εχει μεγαλυτερη αυτονομια με 6 cell μπαταρια?

τεινω προς το MSI λογω υπαρξης μοντελων 6 cell με 2gb

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δλδ προτεινεις το ASUS?

τι παραπανω εχει αυτο απο τα απλα 1000h με 6cell?

σε αυτην την τιμη νομιζω πως ειναι τα μοντελα με SSD

βασικα ψαχνω για 1000h με Linux αλλα οπου το βρηκα ηταν ακριβοτερο απο την εκδοση με XP που βρισκω σε καποια μαγαζια

ασπρο θα λερωνει λετε?

• Super Moderators
Δημοσ.

μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, διαφορετικό (γαμάτο) πληκτρολόγιο, ελάχιστα καλύτερο cpu

όχι δεν είναι με SSD

Δημοσ.
ACER ASPIRE ONE D150X RED 6CELL στα 336€. Εχω το ιδιο αλλα σε μαυρο και ειναι πολυ καλο μηχανημα με αυτονομια γυρω στις 5 ωρες με νορμαλ χρηση. Σκεψου το αν δε θες αποκλειστικα το asus ή το msi.
Δημοσ.

το MSI με 6 cell και 2gb ειναι περιπου στα 360€ και ειναι καλυτερο απο το ACER σε καποια απο τα specs του πχ web camera

βεβαια υπαρχει και αυτο το διαμαντι σε τιμη χωμα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319945

:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:43 ----------

ΥΓ

οχι ολοι μαζι θα μπουκωσει ο server:p:-D

Δημοσ.

Και εγώ έχω το MSI με 2gb ram και 6cell. Ειμαι ένας από του παθούντες με το θέμα της μπαταρίας. Πιστεύω οτι ειναι θέμα παρτιδας. Μου άλλαξαν την 4400 με μία 5200 και τώρα ολα καλα.

Να πω την άποψη μου, το MSI το προτίμησα λογω O/C του Atom στα 2GHz. Και το 1000ΗΕ φτάνει εκει αλλα οχι μεσω BIOS setting. Εγω το δουλεύω συνέχεια στα 2 GHz και ειναι απόλαυση. Από αυτονομία μπαταριας στο ECO φτάνω με BatteryBar χρόνο περίπου 4ώρες με χρηση Β/Τ,LAN, χαμηλη φωτεινοτητα (το baterry meter των XP λέει 5 αλλά δεν ειναι αξιοπιστο). Εγω αναμεσα στα 2 θα ελεγα: Εμφάνιση (MSI), Βαρος (MSI), Επιδοσεις-Θερμοκρασιες (MSI) ποιοτητα κατασκευης (ASUS), μπαταρία (ASUS), TrackPad (ASUS), AfterSales (ASUS), Τιμη (ASUS Αν ισχυει το 366 στο Skroutz αλλα χωρις διαθεσιμοτητα σε σχέση με τα 353 του MSI αλλα ετοιμοπαράδοτο).

Πάντως η επιλογή ειναι τελειως υποκειμενική...στο κάτω κατω netbooks ειναι...

Δημοσ.

απο που αγορασες το MSI? μηπως και αποφυγω το προβλημα της μπαταριας μη αγοραζοντας απο εκει

αν και απο οτι βλεπω μαλλον το ASUS ειναι καλυτερη αγορα,ισως συννενοηθω απο οπου το αγορασω για τιμη +1gb

Δημοσ.

Play247. Ειναι σοβαροί και τίμιοι. Δες αν αποφασίσεις δεδομενου οτι υπαρχει προβλημα για DOA. Κανονικά σε 7μερες το πας πισω στο κατάστημα και σου στελνουν αλλο. Εγω δεν το πολυκυνηγησα διοτι ηξερα οτι εφταιγε μπαταρια και δεν ηθελα 100% να αλλαξω μηχανημα (οθονη χωρίς καμμενο pixel και 24% overclocking χωρις κολληματα)

Δημοσ.

Όσοι γνωστοί μου προτίμησαν να πάρουν όχι ASUS για να γλυτώσουν κάποια χρήματα το μετάνιωσαν !!!

Νομίζω ότι το 1000Η είναι best choice ;)

Δημοσ.

ναι μαλλον εκει καταληγω και εγω

λοιπον εκανα best offer για ενα ASUS 1000h 160gb,1gb ram,6cell windows xp σε εναν πωλητη στο ebay o οποιος την απερριψε αλλα μου αντιπροτεινε το ιδιο μοντελο σε Linux στις 197,99 λιρες δλδ 232,25€ και τωρα περιμενω την απαντηση του για εξοδα αποστολης στην Ελλαδα

πιστευετε οτι αξιζει η να το παρω απο Ελλαδα με εγγυηση?

ποσα χρονια εγγυηση εχει το ASUS eeePc 1000h?

επισης απο οτι ειδα στο μαγαζι του στο ebay δεν το εχει οποτε θα πρεπει να του προτεινω η συναλλαγη να γινει μεσω ebay βαζοντας το για πωληση σωστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...