NteliX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Στα 175,20 Ευρώ έχουν την Asus Gtx 285 το συγκεκριμένο κατάστημα. Μια απλή ενημέρωση μόνο! Παιδιά μην κάνετε όνειρα τρελά με την προσφορά(διότι το πιθανότερο μάλλον θα είναι κανένας λάθος πάλι και πάλι και πάλι……και πάλι..) από το τάδε κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Iεεεπ...προφανες λαθος...δεν πιστευω να ειναι σωστη η τιμη...275,20 μπορει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Καλά την έκανα την βλακεία μου πάλι Ήθελα να το βάλω στις προσφορές (νυστάζω) Εάν δεν σας είναι κόπος κάποιος ας το μεταφέρει και sorry:o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Απορια:Εστω οτι την παραγγελνω τωρα.Συνολικα εξοδα 175.20 € (μεταφορικα 0).Το καταλαβαινουν πως εχουν κανει λαθος και με ενημερωνουν πως δεν μπορουν να μου την στειλουν σ αυτη την τιμη και πως η τιμη της ειναι στα 275 αν την θελω. Αν το παιξω τρελος και απαιτησω να μου δωθει στην τιμη στην οποια εκανα παραγγελια.Νομικα εχω καποιο δικαιο?Η πολυ απλα υπαγονται στο"οι τιμες που αναγραφονται στο site μπορουν να αλλαξουν ανα πασα στιγμη"κλπ κλπ κλπ? Οχι πως εχω καμια ορεξη να μπαινω σε τετοιες φασαριες,συζητηση κανουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 αν προλαβεις κ την παραγγειλεις στην τιμη αυτη κ το τραβηξεις μετα μπορει κ να την παρεις . αξιζει αλλα ταλαιπωρια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 αν είχα χρήματα δεν θα με χάλαγε να ταλαιπωρηθώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Τι κρίμα που δεν τη χωράει το κουτί μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Λαθάκι θα είναι, αλλά μπαίνω και εγώ στον πειρασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Λαθάκι θα είναι, αλλά μπαίνω και εγώ στον πειρασμό Eβαλα το PROTOTYPE και η 8800gts512 τα βρηκε καπως δυσκολα.Τα παιζω ολα full στην 22αρα με χ2 ΑΑ με 60fps.Αν ανεβασω το ΑΑ σε χ4 τα fps πεφτουν δραμματικα... Εγω εχω ψη8ει ασχημα να μπω στην διαδικασια...αλλα οπως ειπε κ ο ThReSh δν εχω τα λεφτα right now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 δν εχω τα λεφτα right now... Σε νιώθω... Και εγώ μια από τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ...πάντως η μετάβαση από 8800->GTX285 θα ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Eβαλα το PROTOTYPE και η 8800gts512 τα βρηκε καπως δυσκολα.Τα παιζω ολα full στην 22αρα με χ2 ΑΑ με 60fps.Αν ανεβασω το ΑΑ σε χ4 τα fps πεφτουν δραμματικα... Εγω εχω ψη8ει ασχημα να μπω στην διαδικασια...αλλα οπως ειπε κ ο ThReSh δν εχω τα λεφτα right now... Παιρνεις μεταχειρο με υπολοιπο εγγυησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 τελικά ήταν λάθος, η σελίδα βγάζει error πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 τελικά ήταν λάθος, η σελίδα βγάζει error πλέον Ε,προφανως,απτην αρχη το λεγαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/69710/Asus-GeForce-GTX285-1GB.html mpeιτε εδω να δειτε προσφορα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.