Προς το περιεχόμενο

Φθηνα επιπλα Θεσσαλονικη?


mookieit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα,

 

Ψαχνω για Σετ κρεβατοκαμαρας,σαλονι γωνια,τραπεζαρια κουζινας. Γνωριζεται που εχει φθηνα επιπλα? Γνωριζω ΙΚΕΑ,Praktiker,Makro,Carrefour, αλλα ο καθενας εχει τα καλα του, απλα θελω σετ ωστε να τεριαζουν π.χ. η κρεβατοκαμαρα, και να μην παρω ξεχωριστα τα επιπλα και να μην τεριαζουν και τοσο καλα.

 

ευχαριστω.

 

 

Υ.Γ. Δεκτον και ιδιωτες επιπλοποιοι αρκει να ειναι σε θεση να ανταγωνιστουν τις τιμες της αγορας.

Δημοσ.

Μπορεις να δεις black red white. Ειναι σχετικά φθηνο για την ποιοτητα των επιπλων που εχει αλλά σιγουρα δεν μπορει να ανταγωνιστει το ΙΚΕΑ σε τιμες.

Δημοσ.

Μπορεις να δεις λιγο και την Mexil αλλα οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες. Τα εχουν ομως ολα κατα παραγγελια κιολας αν θελεις χωρια απο την παραγωγη που ηδη εχουν. Ριξε ενα ματι, αυτο που μου φενεται εμενα τσιμπημενο μπορει για σενα ναι ειναι οκ.

Δημοσ.

Δές και την sato δίπλα στο ικέα. Έχει ωραία πραγματάκια σε αρκετά καλές τιμές. Γωνία σαλόνι εγώ βρήκα με 999 (είχε 50%) και είναι πραγματικά υπέροχο. Κρεββατοκάμαρα επίσης βρίσκεις κάποια αρκετά καλή μαζί με στρώμα γύρω στα 400(500-600 με κομοδίνα και συρταριέρα).

Περίμενε θα σου έλεγα για αρχές Ιουλίου που αρχίζουν οι εκπτώσεις και πήγαινε εκεί :)

Πέρασα απο όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν αλλα ισορροπία ποιότητας/χρημάτων μόνο εκεί βρήκα.

Δημοσ.

Κλαιν,αυτές οι τιμές που αναφέρεις μόνο φθηνές δεν είναι...Γκουχ.γκουκ.Νορμάλ εως ακριβές τις βρίσκω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...