Προς το περιεχόμενο

κάηκε οθόνη

semi58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ,,παιδιά θέλω να μου πείτε τι κάνω με μια οθόνη lg 20'' ,,,αγορά από πλαίσιο ,,,έγινε όλο πράσινο και έχει μονο φωνή που το παο στον πλαίσιο η στην lg

είναι και tv και monitor,,ευχαριστω...

Δημοσ.
καλησπέρα ,,παιδιά θέλω να μου πείτε τι κάνω με μια οθόνη lg 20'' ,,,αγορά από πλαίσιο ,,,έγινε όλο πράσινο και έχει μονο φωνή που το παο στον πλαίσιο η στην lg

είναι και tv και monitor,,ευχαριστω...

Προσπάθησε να τα γράψεις λίγο πιο κατανοητά σε παρακαλώ ....

Δημοσ.

τι να πω ,,,όπως δούλευα στον υπολογιστή ξαφνικά έγινε όλο πράσινος και δεν δουλεύει ούτε σαν tv ο τύπος ειναι M208WA-BZ

onty ok θα το παο θα το παο είσαι ωραίος

Δημοσ.

οντυ ,.ευχάριστο και γιατί δεν δουλεύει σαν tv

εάν είναι κάρτα γραφικών,.,.,.θα τον δοκιμάσω πάλι και θα σας πω

Δημοσ.

ούτε το ένα ούτε το άλλο μετά από τρία τέταρτα τις ώρας δουλεύει αλλα είχες δίκιο μάλλον είναι κάρτα γραφικών τι να πω τα έχω χάσει δεν ξέρω τι να κάνω τώρα δουλεύει μια χαρά ,,,

Δημοσ.

Δεν φταίει η κάρτα γραφικών,εφόσον λες ότι είναι και TV θα έπρεπε να λειτουργεί ως τηλεόραση,γι αυτή τη λειτουργία δεν χρειάζεται κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

καλημέρα ...ευχάριστο

παιδιά έως τώρα δουλεύει μια χαρά θα περιμένω εάν το ξανά κάνει θα δω τι πρέπει να κάνω ...... παιδιά πως στέλνω μια φωτογραφία

Δημοσ.

Αν τελικά έχει χαλάσει παίρνεις τηλέφωνο την LG,σου λένε να στείλεις με φαξ την απόδειξη και μετά από 2-3 μέρες έρχονται και σου φέρνουν νέα οθόνη.

Δημοσ.

καλησπέρα η οθόνη λειτουργεί κανονικά και δεν το έχει ξανά κάνει το πρόβλημα,λειτουργεί και σαν οθόνη και σαν tv πολύ καλά , δεν ξέρω γιατί έγινε πράσινος (πως μπορώ να στέλνω την φωτογραφία να την δείτε), από την lg μου είπανε εάν το ξανά κάνει να τους ενημερώσω, ευχάριστο όλους παιδιά γεια το ενδιαφέρον

Δημοσ.
καλησπέρα η οθόνη λειτουργεί κανονικά και δεν το έχει ξανά κάνει το πρόβλημα,λειτουργεί και σαν οθόνη και σαν tv πολύ καλά , δεν ξέρω γιατί έγινε πράσινος (πως μπορώ να στέλνω την φωτογραφία να την δείτε), από την lg μου είπανε εάν το ξανά κάνει να τους ενημερώσω, ευχάριστο όλους παιδιά γεια το ενδιαφέρον

καλο ειναι παντως να το κοιταξεις πριν βγει απο την εγγυηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...