semi58 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 καλησπέρα ,,παιδιά θέλω να μου πείτε τι κάνω με μια οθόνη lg 20'' ,,,αγορά από πλαίσιο ,,,έγινε όλο πράσινο και έχει μονο φωνή που το παο στον πλαίσιο η στην lg είναι και tv και monitor,,ευχαριστω...
BaNcU Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 καλησπέρα ,,παιδιά θέλω να μου πείτε τι κάνω με μια οθόνη lg 20'' ,,,αγορά από πλαίσιο ,,,έγινε όλο πράσινο και έχει μονο φωνή που το παο στον πλαίσιο η στην lgείναι και tv και monitor,,ευχαριστω... Προσπάθησε να τα γράψεις λίγο πιο κατανοητά σε παρακαλώ ....
semi58 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 τι να πω ,,,όπως δούλευα στον υπολογιστή ξαφνικά έγινε όλο πράσινος και δεν δουλεύει ούτε σαν tv ο τύπος ειναι M208WA-BZ onty ok θα το παο θα το παο είσαι ωραίος
onty Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε να αλλαξεις καρτα γραφικων αδερφε ...κατι τετοι μου μυριζει πιο πολυ..
semi58 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 οντυ ,.ευχάριστο και γιατί δεν δουλεύει σαν tv εάν είναι κάρτα γραφικών,.,.,.θα τον δοκιμάσω πάλι και θα σας πω
semi58 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ούτε το ένα ούτε το άλλο μετά από τρία τέταρτα τις ώρας δουλεύει αλλα είχες δίκιο μάλλον είναι κάρτα γραφικών τι να πω τα έχω χάσει δεν ξέρω τι να κάνω τώρα δουλεύει μια χαρά ,,,
alex89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μήπως το καλώδιο της οθόνης έχει πρόβλημα. Κούνησέ του και δες αν θα χαθεί η εικόνα
gherudos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δεν φταίει η κάρτα γραφικών,εφόσον λες ότι είναι και TV θα έπρεπε να λειτουργεί ως τηλεόραση,γι αυτή τη λειτουργία δεν χρειάζεται κάρτα γραφικών.
semi58 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 καλημέρα ...ευχάριστο παιδιά έως τώρα δουλεύει μια χαρά θα περιμένω εάν το ξανά κάνει θα δω τι πρέπει να κάνω ...... παιδιά πως στέλνω μια φωτογραφία
Merdock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αν τελικά έχει χαλάσει παίρνεις τηλέφωνο την LG,σου λένε να στείλεις με φαξ την απόδειξη και μετά από 2-3 μέρες έρχονται και σου φέρνουν νέα οθόνη.
semi58 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 καλησπέρα η οθόνη λειτουργεί κανονικά και δεν το έχει ξανά κάνει το πρόβλημα,λειτουργεί και σαν οθόνη και σαν tv πολύ καλά , δεν ξέρω γιατί έγινε πράσινος (πως μπορώ να στέλνω την φωτογραφία να την δείτε), από την lg μου είπανε εάν το ξανά κάνει να τους ενημερώσω, ευχάριστο όλους παιδιά γεια το ενδιαφέρον
Swimmer21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 καλησπέρα η οθόνη λειτουργεί κανονικά και δεν το έχει ξανά κάνει το πρόβλημα,λειτουργεί και σαν οθόνη και σαν tv πολύ καλά , δεν ξέρω γιατί έγινε πράσινος (πως μπορώ να στέλνω την φωτογραφία να την δείτε), από την lg μου είπανε εάν το ξανά κάνει να τους ενημερώσω, ευχάριστο όλους παιδιά γεια το ενδιαφέρον καλο ειναι παντως να το κοιταξεις πριν βγει απο την εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.