netter Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Χωρίζω τις ταινίες μου συνήθως σε 2 cd.Λοιπόν αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι κατά πόσο είναι δυνατό να προσθέσω εικόνες στο τέλος του 1ου cd που να λέει για παράδειγμα "Insert disc 2"?? Γινεται δηλαδή να κολλήσω στο avi αρχείο κάποια τέτοια έικόνα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinefreak66 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι κάποιο video editing πρόγραμμα π.χ.Premiere,Vegas Video ktl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 http://members.cox.net/movie_maker/ Είναι ένας(συχνός) poster στο vcdhelp,αλλά τέτοια που ζητάς έχει ΜΟΝΟ για .mpg(mpeg1).Δυστυχώς μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό... Αν δεν βρείς τπτ άλλο,μετέτρεψέ τα σε .avi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kontos_Harry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Πρώτα το ΜDVD το κάνει μόνο του...σου ζητάει το 2ο CD... 2o μπορείς να παρεμβάλεις ένα υπότιτλο που λέει "βάλε το 2ο CD τώρα" στο τέλος της ταινίας και για 5-10 δευτερόλεπτα...η τέλος κάνε ένα Clip 10sec αλλα με Frame idio me thn tainia kai enwse ta sto telos toy 1ou CD...mporeis bebaia na kaneis kai mia lista pou na mpainei to 2o avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 katebase to power director (ths cyberlink nomizo einai..).ftiakse to videaki pou thes kai meta kolise to me to tmpgenc me ta video tools pou exei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Εχω ένα βιντεάκι σε DivX από ένα DVD που ήταν σε 2 πλευρές. Είναι 450 Kb. Αν θέλεις μπορώ να σου το στείλω, αλλά να έχεις υπ'όψη σου ότι δεν γίνεται απλά να το κολλήσεις στο τέλος οποιουδήποτε βίντεο. Η καλύτερη λύση είναι να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση γιά να φτιάξεις ένα άλλο βίντεο με το codec και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς σε κάθε ταινία που φτιάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.