Προς το περιεχόμενο

Dwste mou stoixeia gia ta mplouzakia gia osous menoun Athina

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι βρε παιδιά τέτοια απροθυμία να αναλάβετε την περιοχή σας; Τόσο δύσκολο είναι; Μόνο ο Highlander απάντησε (φίλε εσυ δεν θα πάρεις μπλουζάκι; confused.gif" border="0 ). Επίσης βλέπω και πολύ απροθυμία στο να παραγγείλετε μπλουζάκια. Απο όσους "βιαζόντουσαν" πολλοί λίγοι έχουν παραγγείλει(πιο πολλοί έχουν παραγγείλει αυτοί που δεν βιαζόντουσαν). <BR>99% το τέλος τις άλλης εβδομάδος τα μπλουζάκια θα είναι έτοιμα.<P>Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ :<BR><B>ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ</B><BR><B>46484436</B><P>***Μη ξεχάσετε να ξαναδιαβάσετε εαν δεν θυμάστε τι πρεπει να κάνετε το παραπάνω post μου με τις πληροφορίες που σας έδωσα για τον τρόπο πληρωμής κ.τ.λ.

Δημοσ.

Re c SADO emena den mou apantaei kaneis. Se rotisa kai me e-mail kai den mou apantises. Gia thessaloniki ti tha ginei?Se pion tha parageilloume?<P><BR> -= SpY =-

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by SpY:<BR><STRONG>Re c SADO emena den mou apantaei kaneis. Se rotisa kai me e-mail kai den mou apantises. Gia thessaloniki ti tha ginei?Se pion tha parageilloume?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Aν διάβαζες πιο προσεκτικά το post μου...<BR> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><STRONG>**Οσοι είναι απο: Ολα τα νησια, Πελλοπόνησο, Νοτια προάστεια Αθηνών και εξωτερικό θα τα στείλετε με pm σε εμένα (sado).<BR>**Oσοι είναι απο: Κεντρική Ελλάδα, βόρεια Ελλάδα, γενικά το υπόλοιπο της Ελλάδας και τα βόρεια προάστεια Αθηνών θα τα στείλετε με pm στον Blackman.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Σου έστειλα και e-mail...

Δημοσ.

File sado kai blackman esteila ena private m sto blackman kai den mou apantise.Kalitera tha itan na apantousate(a kaia kserw oti einai xronoboro)gia na kseroume kai emeis oti pirate to minima mas kai na baloume ta lefta meta.Efxaristw gia tin ypomoni sas kai kserw oti einai diskolo auto pou kanete alla kai emeis tha steiloume lefta kai prepei na eimaste sigouroi oti tha laboume tis blouzes.

Δημοσ.

Πριν βάλετε λεφτά ενημερώστε με, με pm ή με mail, οτι θα τα βάλετε για να το τσεκάρω και να το σημειώσω.<P>Φίλε ma05860- έχεις δίκιο, αλλα καθυστερούμε να απαντάμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο internet.

Δημοσ.

Καμια απ ευθειας διευθυνση,να παμε αυτοπροσωπως να τα παρουμε,γινεται?Εκτιμω(βαθυτατα)την ευγενη σας προσωπικη και αφιλοκερδη συμμετοχη σ αυτο το-ομολογουμενως-δυσκολο project,αλλα δεν με εμπνεει και πολυ η καταθεση σε λογ/μο τραπεζας(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ).<P>Με p.m.,μπορειτε να μου δωσετε διευθυνση οπουδηποτε στην Αθηνα και θα περασω ο ιδιος(η θα στειλω courrier)-με τα λεφτα στο χερι.<P>Ενδιαφερομαι για 2(δυο) XL.<BR>THNKZ! wink.gif" border="0

Δημοσ.

To blackman H sado : APo xanthi eimai exo steilei pm kai email ston blackman ALLA den exo parei answer. Thelo na xero an eina ol OK .<BR>Thelo 1 Tshirt Large.<P>To xero oti einai arketa diskolo alla re pedia peite mas na xeroume an exete parei ta messages gia na valoume ta $ stin ora tous !!!<P>Filika

Δημοσ.

File sado lapou les na sou tilefonisoume oti balame ta lefta.Tilefono omws den blepw.An thes steile mou to sto pm na se parw kai na se eidopoiisw.Basika auto tha itan kai poio kalo apo ta pm metaksimas.Gia na kserete kai eseis poioi theloun blouzaki kai exoun steilei lefta kia emeis na sigoureutoume oti pirate tin paragellia mas.

Δημοσ.

Ο Βlackman είχε κάποιο πρόβλημα με το pc του και δεν μπορούσε να μπει. Θα δει όλες σας τις παραγγελίες που του έχετε δώσει σήμερα.<P>Οσοι θα πάνε να βάλουν τα χρήματα , ας με πάρουν τηλέφωνο πρώτα στο 0944255915. Οσο μπορείτε πιο γρήγορα να καταθέσετε τα χρήματα για να αρχίσουμε την παραγγελία smile.gif" border="0

Δημοσ.

Και εγώ θέλω μία .... Extra Large βάλε .... Ποιο σχέδιο είχε βγει τελικά ;; Αν είναι θέλω το Β όχι κανένα άλλο ... smi2.gif

Δημοσ.

xaxanoylis & jimmy87--> στείλτε pm <BR>Διαβάστε το προηγούμενο post μου το τι πρέπει να κάνετε.<P>xaxanoylis -> Μας "έσκισε" το εικονίδιο σου μισή ώρα μας πήρε να κατεβασουμε την σελίδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...