Blackman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Gia osous menoun Athina h osous mporoun na erthoun Athina gia ayto to logo.<BR>Thelw na mou lete<BR>noumero mplouzas kai an thelete panw apo mia balte ena<BR>x2 h x3 (gia opoion thelei parapanw)<P>as balw kai emena <P>Large-x2<p>[ 21-06-2001: Message edited by: Blackman ]
iSpO_fAcTo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 ego thelo largex2 alla den boro na ertho athina! den eixate pei oti i eteria bori na ta stili kai me antikatavoli?
Blackman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 nai re Ispo...twra thelw mono tous Athinaious gia na ta bgaloume me seira.<BR>Apo Athina tha ta paralabw telika egw ola ta mplouzakia kai tha ta moirasw.<BR>Gia tous ektos Athinas tha kanwnistei alliws...<BR>gia ayto edw mesa na grapsoun mono oi ths Athinas oi osoi mporoun na erthoun Athina.<BR>Oi ypoloipoi tha einai me allo tropo.<P>Eyxaristw
flashfix Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 1 x Large<BR>1 x Extra Large<p>[ 21-06-2001: Message edited by: flashfix ]
sado Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 <B>Προσοχή!</B><P>Κατόπιν επικοινωνίας μου με τον Blackman τα στοιχεία σας θα χρειαστούμε απο εσάς θα είναι τα εξής:<BR>- Ονοματεπώνυμο (το αληθινο σας, οχι το nickname σας)<BR>- Την περιοχή και οδό που μένετε.<BR>- Τηλέφωνο.<BR>- Πόσα μπλουζάκια θέλετε.<BR>- Σε τι μέγεθος το θέλετε.<P>Θα αρχίσουμε απο την Αθήνα και μόλις πάρουν όλοι θα πάρουμε μια μια τις περιοχές (Μακεδονία, Θεσσαλία, Κρήτη, Επτάνησα, εξωτερικό κ.τ.λ.)<P>Αρχίζουμε με την <B>Αθήνα</B> (και όσοι μπορούν να έρθουν στην Αθήνα)<BR>Οσοι μένουν ή μπορουν να έρθουν απο επαρχία στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ τα στοιχεία τους θα τα στείλουν σε εμένα(sado) με <B>pm</B>.<BR>Οσοι μένουν ή μπορούν να έρθουν απο επαρχία στα ΒΌΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ τα στοιχεία τους θα τα στείλουν στον Blackman με <B>pm</B>.<BR>Τα στοιχεία σας θα πρέπει να μας τα στείλετε μέχρι την <B>ΤΡΙΤΗ 26/6/01 ΤΟ ΒΡΑΔΥ</B>.<P>Πως θα πληρώσετε:<BR>Η πληρωμή θα γίνει μέσο λογαριασμού τραπέζης.<BR>Ο λογαριασμός θα σας ανακοινώθει την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/6/01. Η τράπεζα που θα ανοιχτεί ο λογαριασμός είναι η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.<BR>Οταν θα είναι έτοιμα τα μπλουζάκια (για να φτιαχτουν θέλουν περίπου 3-5 μέρες) θα καταθέτετε τα λεφτά στον λογαριασμό και ΜΟΛΙΣ τα καταθεσετε να πάρετε τηλέφωνο εμένα(sado) ή τον Blackman για να το τσεκάρουμε.<BR>Αμέσως μετα κανονίζουμε να βρεθούμε για να σας δώσουμε το μπλουζάκι(Βόρεια προαστ. Blackman, Νότια προάστ. sado).<P>To μπλουζάκι κοστίζει <B>3000 δρχ.</B> /8,8 Euro<P>Αντε με γειά μας!!!
Melven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 re seis ,ta mplouzakia pio sxedio exoun telika?8a exoun kai nickname pano?<BR>ego a8ina meno alla eimai ektos elladas opote mou fenetai 8a kano ena monos mou..
sado Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Melven:<BR><STRONG>re seis ,ta mplouzakia pio sxedio exoun telika?8a exoun kai nickname pano?<BR>ego a8ina meno alla eimai ektos elladas opote mou fenetai 8a kano ena monos mou.. </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Το σχέδιο το έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό οτι θα είναι το Β. <BR>Γιατί ρωτάς αν θα έχουν το nick επάνω. Ειπα εγώ ή Blackman ποτέ οτι οι μπλούζες δεν θα έχουν nickname επάνω;<BR>Αν είχες διαβάσει λίγο πιο προσεκτικά το παραπάνω post μου θα έβλεπες οτι έχω βάλει και τα παιδιά που ζουν εκτός Ελλάδος. Απλώς εσείς που ζείτε έξω θα είστε οι τελευταιοι που θα πάρετε αλλά ΘΑ πάρετε και εσείς!
Melven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 ok sado.eixa xasei epeisodio mou fenetai os pros to nick.ego 8a vgalo ena monos mou giati de ginetai alios mou fenetai...opote min me ypologizetai.<BR>ade kali synexeia paidia!
sado Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 <B>NEAAAAA!!!</B><P>Λοιπον παιδιά για να μην χρονοτριβούμε περισσότερο θα μας στείλετε τα στοιχεία σας (σε εμένα(sado)και στον Blackman) Θα ορίσουμε έναν insomniac (εθελοντή) σε κάθε πόλη. Θα του στείλουμε όλα τα μπλουζάκια της περιοχής που έχει αναλάβει και θα συναντηθεί με τα παιδιά που έχουν παραγγειλει μπλούζες να τους τα δώσει. Π.χ Ενα παιδί απο την θεσσαλονίκη θα αναλάβει όλα τα μπλουζάκια για τους insomniacs της θεσσαλονίκης και περιχώρων. Ενας απο Πάτρα θα αναλάβει της Πάτρας κ.τ.λ. Παρακαλώ παιδιά μη διστάσετε να αναλάβετε τα μπλουζάκια της περιοχής σας και να μας βοηθείσετε για να τελειώνουμε πιο γρήγορα. Οποιος θέλει να αναλάβει την περιοχή του να το γράψει σε αυτό το topic.<P>Πως θα παραγγείλετε:<BR>Tα στοιχεία που θέλουμε απο εσάς είναι τα εξής:<BR>- Ονοματεπώνυμο (το αληθινο σας, οχι το nickname σας)<BR>- Την Πόλη, την περιοχή και οδό που μένετε.<BR>- Τηλέφωνο.<BR>- Πόσα μπλουζάκια θέλετε.<BR>- Σε τι μέγεθος το θέλετε.<P>**Οσοι είναι απο: Ολα τα νησια, Πελλοπόνησο, Νοτια προάστεια Αθηνών και εξωτερικό θα τα στείλετε με <B>pm</B> σε εμένα (sado).<BR>**Oσοι είναι απο: Κεντρική Ελλάδα, βόρεια Ελλάδα, γενικά το υπόλοιπο της Ελλάδας και τα βόρεια προάστεια Αθηνών θα τα στείλετε με <B>pm</B> στον Blackman.<P>--Mπορείτε να παραγγείλετε ΜΕΧΡΙ και την <B>ΤΡΙΤΗ 26/6/01 ΤΟ ΒΡΑΔΥ</B><BR>--Την Δευτέρα 25/06/01 θα σας γράψω τον αριθμό του λογαριασμού που θα βάζετε τα χρήματα που θα κοστίζει η παραγγελία σας.<BR>--Ο λογαριασμός θα είναι στο όνομά μου.<BR>--Οταν θα πάτε να βάλετε τα λεφτά στην τράπεζα οταν θα υπογράψετε το χαρτί για την κατάθεση μαζί με την υπογραφή σας να γράψετε και το όνομα σας και να μας ενημερώσετε οτι τα βάλατε (εμένα ή τον Blackman με ένα pm) για να ξέρουμε ποιος πλήρωσε.(Ο πατέρας μου είναι διευθυντής στην Εμπορική Τράπεζα και θα μας βοηθείσει αν τον χρειαστούμε πουθενά )<BR>Τα έξοδα αποστολής με βάση τις πληροφορίες του Blackman το δέμα για κάθε περιοχή θα κοστίζει γύρω στις 700 με 1000 δραχμές (αν αλλάξει αυτό θα σας το πούμε).<BR><B>ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!</B><BR>Τα χρήματα να τα έχετε βάλει μέχρι και την Παρασκευή 29/6/01 για να τα δώσει ο Blackman στον άνθρωπο που θα μας φτιάξει τα μπλουζάκια.<P>**Τα μπλουζάκια για την Ρόδο θα τα μοιράσει ο Blackman που θα κατέβει κατά της 9 με 10 Ιουλίου<BR>**Τα μπλουζάκια για την Καβάλα θα τα μοιράσει ο αδελφός μου (o gatoulis είναι) μόλις είναι έτοιμα.<P>Με βάση τους υπολογισμούς μας 99,99999% θα έχετε πάρει όλοι τα μπλουζάκια μέχρι 9 Ιουλίου.<P>Καλοφόρετα!!! <P>Υ.Γ.<BR>Εγώ με τον Blackman αποφασίσαμε να δώσουμε δωρεάν ενα μπλουζάκι στον Hal9000 για την τιμή που μας κάνει να μας φιλοξενεί στο Forum του. <BR>Αν πάντως κάποιος έχει αντίθετη γνώμη μπορεί να μας το πει να του αφαιρεσουμε 50 δραχμές απο τα λεφτά που θα πληρώσει.
nik7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 kanena problem kai an theloun kai ta pedia apo xio ego mporo na ta katevaso sti xio vevea milame gia mesa pros teli iouliou!apo ekei kai pera sado an xriastis voithia me notia proastia I am on your side!ok?ayta!<P>ksexasa na rotiso mavra tha vgoun?<p>[ 22-06-2001: Message edited by: nik7 ]
dtasop Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Sado na rotiso pos mporo na do to personal mail tou blackman? den xero na to vlepo<P>Kai kati allo : pote peripou lete na ftasoun xanthi ?<P>Apla apo periergia rotao ...
nik7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 to email tou blackman ine [email protected] an dis dipla sto post tou kathenos exei kati sxediakia ena apo ayta ine kai gia email ayto me to anthropaki kai ton fakelo!!!
Highlander Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Αν θέλετε για Πάτρα αναλαμβάνω εγώ.<BR>Ενημερώστε με σχετικά.<P>Highlander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.