pcos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κλείστε την τηλεόραση, ανοίξτε ένα βιβλίο, πάτε μια βόλτα τώρα που είναι και καλοκαιράκι. για χειμώνα βάζουμε καμια ταινιούλα καλούμε φίλους σπίτι, παίζουμε κάνα game. βρωμάει το σπίτι με τα "σκουπίδια" τους
antuansupra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τι διαβαζω εδω μεσα? σε λιγο θα μας πουνε καποι ή καποιες οτι ειναι επιμορφωτικο να βλεπεις λαμπιρη παρα ΣΚΑΙ:confused::confused: Ή ακομα καλητερα ειδησεις στο star:shock::shock:
random Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 κλείστε την τηλεόραση, ανοίξτε ένα βιβλίο, πάτε μια βόλτατώρα που είναι και καλοκαιράκι +100 προτείνονται ενθέρμως :
lykoulos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κάποιος άφησε ένα ποστ πριν που έλεγε για τα χαζοκόριτσια που βλέπουν ΣΤΑΡ και αποβλακώνονται. Ας απαντήσω λοιπόν: συμφωνώ φίλε, είμαι 17 χρονών και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κοπέλα της ηλικίας μου. Πέραν του ότι καταπίνουν ότι τους σερβίρουν τα κανάλια και οι δισκογραφικές (-γεια σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ψαγμένο cd -ααα κατάλαβα έχω ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Χάνα Μοντάνα!) βλέπουν ράδιο αρβύλα και "φίλα το βάτραχό σου" και φυσικά δεν έχουν ανοίξει ποτέ βιβλίο. Όσο για τα ορθογραφικά λάθη, εκεί γίνεται Ο χαμός! Η ζωή τους αποτελείται από MSN, Facebook, TV, Σάκης Ρουβάς, και ξενύχτια. Δεν ξέρω που θα καταντήσουμε... Εδώ τις προάλλες η άλλη έλεγε ότι ο Μπετόβεν είναι χέβι-μέταλ! Τσιμπήστε και ένα λινκ από ένα ωραίο μπλογκ έτσι για να γουστάρετε http://lykoulos.blogspot.com/
G_Zisis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ε,εντάξει,το ράδιο αρβύλα δεν θα το έβαζα στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα που αναφέρεις.
adi32 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μακαρι να βγουν κι αλλα δορυφορικα και ελευθερα HD καναλια και τα Ελληνικα δε θα τα βλεπει κανεις Βλεπεις ποδοσφαιρο σε HD και μετα γυριζεις στη ΝΕΤ και λες τωρα τι βλεπω εικονα μεσα απο θολη θαλασσα ? Για κλαματα ειμαστε Εμεις ακομα κοιταμε αν σκοτωσε τη μυγα ο Ομπαμα και τον κ@λ@ της Πετρουλας
SleekOperator Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Αλήθεια ποια είναι η χωρητικότητα με το ψηφιακό σήμα?Δηλαδή πόσα διαφορετικά κανάλια θα μπορούν να εκπέμπουν σε μια περιοχή? Περίπου 4 ψηφιακά κανάλια SD "χωράνε" στο bandwidth ενός (1) αναλογικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα