mimidon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Το σημαντικό είναι να γίνει ένα βήμα από όλα τα κανάλια στη χώρα μας. Όπως και να το κάνουμε, εξελισόμαστε, και αν θέλουν να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς, θα πρέπει να γίνει και πιο ελκυστικό το προϊόν, γιατί καλά είναι να βλέπει τηλεόραση τώρα η γιαγιά μου, αλλά έως πότε; Εδώ, σε μια χώρα που οι πωλήσεις ψηφιακών τηλεοράσεων πάνε πολύ καλά (πιστεύω... - μήπως έχουμε και επίσημα στοιχεία πωλήσεων, το σήμα είναι ακόμη σε κάδρο 4:3, εκτός του ΣΚΑΪ! Προσοχή όσοι πάτε να αγοράσετε νέες τηλεοράσεις με ψηφιακό δέκτη, καθώς μερικά μοντέλα έχουν ενσωματομένο MPEG2 αποκωδικοποιητή και όχι MPEG4 που απαιτείται..!
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Στο cine+ πάντως έχω χαζέψει αρκετές ωραίες τανιούλες κατα καιρούς, κυρίως από ευρωπαϊκό κινηματογράφο. κουλτούρα ο Άλτερ... με κρασί και μπερέ τις βλέπει τις ταινίες
lkastritis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 παιδιά... μόνο η νοβα έχει πολύ καλο σήμα.. εγω βασικά μόνο νοβα βλέπω .... θεωρώ πως ολα τα κανάλια τα ελληνικά ειναι ΠΑΡΑΚΜΉ! εκτός απο σκαι και τέτοια.. ολα τα αλλα una fatsa una ratsa.. ολο χαζοσιριαλ αντιγραφές από ξενα.... και κατα την γνωμη μου η νοβα έπρεπε να είναι HD... το discovery channel εκπέμπει hd σήμα.. και πολλές φορές έχω προσέξει οτι κάτω αριστερά λέει discovery channel HD ... η νοβα τουλάχιστον που είναι με δορυφόρο έπρεπε να είναι ΗD... βέβαια έχω ρωτήσει έναν φιλο που συνεργαζεται με την νοβα και λεει οτι θα μπορουσε καλιστα να ειναι FULL HD αμα δεν βαζανε τοσα πολλα κανλια σε τοσεσ λιγεσ συχνοτητεσ...
Daturas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Επειδη ειπωθηκε πριν κατι για την Αγγλία. Εχω ακουσει οτι περνάει φορτηγάκι το βράδυ απο την αγγλια και ελεγχει πιο κανάλι βλέπεις. Αν δεν εχεις πληρωσει για αυτο που βλέπεις πληρώνεις προστιμο.. Εγω δεν εχω καταλαβει πως ισχύεει αυτο.
mentzik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αλλά απελευθερώνει παράλληλα μέρος του ψηφιακού φάσματος για άλλες χρήσεις. Δεν υπάρχει ψηφιακό φάσμα! Διορθωστε το με ηλεκτρομαγνητικό φάσμα ή σκέτο φάσμα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:08 ---------- Όλοι οι Αμερικανοί που λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα από κεραία επιδοτούνται με το ποσό των 40 ευρώ για την αγορά αποκωδικοποιητή. Αυτό το αφήνετε ασχολίαστο βλέπω...
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Άντε να τελειώνουμε με τα παλιά συστήματα. Βαρέθηκα να βλέπω κοντόχοντρους ανθρώπους και ταινίες με κάδρο ντοκιμαντέρ από τα σούπερ κανάλια μας... Πιστεύω ότι όσοι αγόρασαν τα τελευταία χρόνια TV αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Πρέπει να ξεκινήσει επιτέλους η ψηφιακή μετάδοση μπας και διορθωθεί η κατάσταση... Στο Ηράκλειο το μόνο κανάλι που βλέπετε αξιοπρεπώς πια είναι ο ΣΚΑΙ. Οι ''ΆΛΛΟΙ'' οι φραγκάτοι είναι τόσο μάγκες και εκπέμπουν με αυτά τα χάλια; Και καλά οι ιδιώτες, η ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ που πληρώνουμε πού βρίσκετε; Ακόμη δοκιμές κάνει; Περιμένει να εκπέμψουν οι ιδιώτες σε MPEG4, και μετά θα εκπέμψει περίπου τον Ιούλιο. (Το Star κάνει ψηφιακές δοκιμές στον Υμηττό). Οι περισσότερες HDTV έχουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG2. Οπότε όσοι επένδυσαν σε τηλεόραση με ενσωματωμένο (εγώ), η σκέτο μηχάνημα MPEG2 παίρνουν τα π@π@ρια τους. Άντε να σκάσεις άλλα 70€ για να πάρεις MPEG4, και την στιγμή που οι ιδίωτες σκοπεύουν να φτιάξουν εκτός απο τον κύριο σταθμό (Mega, ANT1, Alpha, κ.τ.λ) συνδρομητικά κανάλια με premium περιεχόμενο (ταινίες, ποδόσφαιρο), και να αφήσουν τα υπάρχοντα κανάλια ελεύθερα σε MPEG2 με όλο το σκουπιδένιο τους πρόγραμμα. Περαστικά και καλή μας χώνεψη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:49 ---------- παιδιά... μόνο η νοβα έχει πολύ καλο σήμα.. εγω βασικά μόνο νοβα βλέπω .... θεωρώ πως ολα τα κανάλια τα ελληνικά ειναι ΠΑΡΑΚΜΉ! εκτός απο σκαι και τέτοια.. ολα τα αλλα una fatsa una ratsa.. ολο χαζοσιριαλ αντιγραφές από ξενα.... και κατα την γνωμη μου η νοβα έπρεπε να είναι HD... το discovery channel εκπέμπει hd σήμα.. και πολλές φορές έχω προσέξει οτι κάτω αριστερά λέει discovery channel HD ... η νοβα τουλάχιστον που είναι με δορυφόρο έπρεπε να είναι ΗD... βέβαια έχω ρωτήσει έναν φιλο που συνεργαζεται με την νοβα και λεει οτι θα μπορουσε καλιστα να ειναι FULL HD αμα δεν βαζανε τοσα πολλα κανλια σε τοσεσ λιγεσ συχνοτητεσ... Πολλά θες. Εδώ έχει το ίδιο bandwidth στον δορυφόρο απο το '99. Και γιατί να πάει σε άλλον με μεγαλύτερη χωρητικότητα? Κάθε χρόνο αυξάνονται τα ζώα που πληρώνουν 60€ το μήνα, σιγά μην βάλει στον έλληνα και HD.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 παιδιά... μόνο η νοβα έχει πολύ καλο σήμα.. εγω βασικά μόνο νοβα βλέπω .... προφανώς αυτό έλειπε, με δορυφόρο παίζει
lkastritis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Κάθε χρόνο αυξάνονται τα ζώα που πληρώνουν 60€ το μήνα, σιγά μην βάλει στον έλληνα και HD. τι λεσ ρε φιλαρακι? τι ζωα? εγω φταιω που αυτοι στα καναλια ειναι ειναι μαλ*κες και το μονο που τουσ ενδιαφερει εναι να ανεβασουν την τιλεθεαση με μ*λ*κιες? αυτα που βαζει το σταρ ειδικα το πρωι ειναι αστα να πανε... τα βλεπω και βγαζω σπυρια... ελεοσ... καθονται τα βλαμενα τα κοριτσακια και βλεπουν ειδισεισ στο σταρ και γενικα οτι σκοθπδοβλακια βαλει το καθε χαζο ελλινικο κανλι.... και μολισ βγουν απο το σπιτι στα 18 δεν ξερουν τι τουσ γινεται... ασε με ρε φιλε ασε με...δεν κοιτανε να δοθνε κανα national geographic κανα discovery κανα trvel κανα animal planet... να δουν λιγο τι γινεται γυρω τουσ.... που ζουνε... η ζωη δεν ειναι μονο show biz... ουτε κουτσομπολιο... δεν λεω οτι μονο απο την τηλεωραση μορφωνεσαι... μπορεισ και με αλλουσ τροπουσ πολουσ... αλλα αυτο με τα ελλινικα καναλια εχει παρατραβιξει τελευταια....
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 τι λεσ ρε φιλαρακι? τι ζωα? εγω φταιω που αυτοι στα καναλια ειναι ειναι μαλ*κες και το μονο που τουσ ενδιαφερει εναι να ανεβασουν την τιλεθεαση με μ*λ*κιες? αυτα που βαζει το σταρ ειδικα το πρωι ειναι αστα να πανε... τα βλεπω και βγαζω σπυρια... ελεοσ... καθονται τα βλαμενα τα κοριτσακια και βλεπουν ειδισεισ στο σταρ και γενικα οτι σκοθπδοβλακια βαλει το καθε χαζο ελλινικο κανλι.... και μολισ βγουν απο το σπιτι στα 18 δεν ξερουν τι τουσ γινεται... ασε με ρε φιλε ασε με... Για αυτό ακριβώς είμαστε ζώα.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλά και η nova δεν είναι μόνο ποιότητα... υπάρχουν και εκεί πολύ χειρότερα από τα ελεύθερα... άσε που έχει πέσει πολύ και η ποιότητα των ταινιών τους.
lkastritis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Για αυτό ακριβώς είμαστε ζώα. τεσ πα εγω ξερω οτι αμα δω τηλεωραση ( που δεν βλεπω διοτι την συχαθηκα...)θα δω ητε κανα παλιο παιδικο στο boomerang tom&jerry και ετσι... ητε discovery, national geographic,animal.... ελλινικα μονο σκαι και αν... εγω δεν ειμαι ζωο παντωσ τωρα για εσενα δεν ξερω... αυτο θα μου το πεισ εσυ..
venejo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σίγουρα θα πάμε για παράταση πέραν του 2012, νομίζω πως έχει ήδη ειπωθεί αυτό από Βουλευτή/ΕΡΤ δε θυμάμαι. Επίσης σίγουρα θα παίξει το MPEG4 αν και μέχρι τότε όλο και κάτι άλλο θα έχει ήδη βγεί σαν προδιαγραφή. Για να μην αναφέρω πως πλην Αθήνας/Θεσαλλονίκης άντε και κάνα-δυό άλλων πόλεων δεν εκπέμπεται σήμα πουθενά αλλού. Είπαμε φταίει η μορφολογία.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλά, ας μην ζοριζόμαστε και πολύ για την ποιότητα του προγράμματος των ελληνικών καναλιών. Τουλάχιστον εμείς που δεν έχουμε δορυφορικά και λοιπά συστήματα, είδαμε χάρη στον SKAI και στo MTVGreek, τι μαλακίες παράγουν και έξω (Brainiac, PUNKED,Mythbusters κλπ..) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2009 από _BASSstarlet_
cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 καλα οχι οτι εξω δεν υπαρχουν σκουπιδοεκπομπες, οπως αυτες που ανεφερες, απλα εχουν και τεραστια ποικιλια σε καναλια αλλα και ποικιλια εκπομων ακομα και στο ιδιο καναλι! εδω οτι βλεπεις στο ενα, ακριβως τα ιδια βλεπεις και στο αλλο. δεν υπαρχει εναλλακτικο καναλι, πλην του ΣΚΑΙ!
Timour21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Επειδη ειπωθηκε πριν κατι για την Αγγλία.Εχω ακουσει οτι περνάει φορτηγάκι το βράδυ απο την αγγλια και ελεγχει πιο κανάλι βλέπεις. Αν δεν εχεις πληρωσει για αυτο που βλέπεις πληρώνεις προστιμο.. Εγω δεν εχω καταλαβει πως ισχύεει αυτο. Ναι όντως περνάει φορτηγάκι (και όχι μόνο το βράδυ) αλλά είναι "ψαρωτικό". Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να ελέγξει ποιο κανάλι βλέπεις (παρα μόνο αν φαίνεται η τηλεόρασή σου απο το παράθυρο). Και φυσικά δεν τους ενδιαφέρει για το τι βλέπεις, παρα μόνο αν βλέπεις τηλεόραση γενικότερα. Αν βλέπεις και δεν έχεις πληρώσει TV licence τότε σου την "πέφτουν" επιθεωρητές οι οποίοι αφού ελέγξουν οτι έχεις τηλεόραση σπίτι (και δεν έχεις TV licence) σου κόβουν ένα προστιμο και φεύγουν. Το φορτηγάκι είναι για να φοβούνται οι παππούδες και οι γιαγιάδες (και οι λοιποί άσχετοι με την τεχνολογία) και να πηγαίνουν να πληρώνουν το licence στην ώρα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα