stregas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Άντε να τελειώνουμε με τα παλιά συστήματα. Βαρέθηκα να βλέπω κοντόχοντρους ανθρώπους και ταινίες με κάδρο ντοκιμαντέρ από τα σούπερ κανάλια μας... Πιστεύω ότι όσοι αγόρασαν τα τελευταία χρόνια TV αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Πρέπει να ξεκινήσει επιτέλους η ψηφιακή μετάδοση μπας και διορθωθεί η κατάσταση... Στο Ηράκλειο το μόνο κανάλι που βλέπετε αξιοπρεπώς πια είναι ο ΣΚΑΙ. Οι ''ΆΛΛΟΙ'' οι φραγκάτοι είναι τόσο μάγκες και εκπέμπουν με αυτά τα χάλια; Και καλά οι ιδιώτες, η ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ που πληρώνουμε πού βρίσκετε; Ακόμη δοκιμές κάνει;
xvagos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 E μας ξέρετε εμάς τους Ελληναράδες, όλα την τελευταία στιγμή τα κάνουμε. Την 1/1/2012 θα βγούνε τα ψηφιακά μας κανάλια. Έχουμε ακόμα καιροοοοοό.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 δεν είναι μόνο για την Ελλάδα το 2012 αλλά για όλα τα μέλη της ΕΕ νομίζω...
elven Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Να την κάνεις τι την ψηφιακή στη Ελλάδα; Να δεις Κους-Κους ή το Spiderman 1 ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 να έχω πιο καθαρή εικόνα... μέχρι στιγμής τα ψηφιακά της ΕΡΤ φαίνονται καλύτερτα από όλα τα αναλογικά στην TV μου...
elven Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 να έχω πιο καθαρή εικόνα... Το ίδιο λέμε,και; Πιο καθαρή εικόνα για το τίποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 δεν έχει σημασία, ποτέ δεν ξέρεις τι θα έχει αλλάξει ή όχι μέχρι τότε...
liopyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Στο cine+ πάντως έχω χαζέψει αρκετές ωραίες τανιούλες κατα καιρούς, κυρίως από ευρωπαϊκό κινηματογράφο.
chrisracing Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 δεν είναι μόνο για την Ελλάδα το 2012 αλλά για όλα τα μέλη της ΕΕ νομίζω... Για όλα τα μέλη της ΕΕ ειναι αλλα η διαφορά ειναι οτι Αγγλία για παράδειγμα εχει ηδη γυρω στα 30-40 ψηφιακά κανάλια.. ενω Ελλάδα περα απο την ΕΡΤ με τα δοκιμαστικα της σε μια 2 πολεις οι υπολοιποι περιμενουν την 1/1/2012 για να ζητήσουν παραταση/εξαίρεση λογω..... βλακείας
PeterHeppner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 δεν έχει σημασία, ποτέ δεν ξέρεις τι θα έχει αλλάξει ή όχι μέχρι τότε... έχουμε 4-5 "μεγάλα" κανάλια που παίζουν αρκιβός το ίδιο πράγμα, ενα Κούλογλου έβλεπα και τον κόψανε, βρίσκω την αλλάγη ασήμαντη
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Να συμπληρώσω εδώ,οτι η ημερομηνία του 2012 δεν είναι υποχρεωτική και σύμφωνα με άτομα του χώρου (απο ΕΡΤ και ant1) δεν έχουν προμηθευτεί τίποτα όσο αφορά εξοπλισμό εκπομπής.Το πιθανότερο είναι να φάει καμια αναβολή μέχρι το 2015-16.Το πρωτόκολλο θα είναι DVB-T σε συμπίεση MPEG 4.A και κάτι άλλο.Κανείς δεν υποχρεώνει τα κανάλια να εκπέμπουν ψηφιακά. Αλλά χωρίς πλάκα όταν το μενού είναι σκουπίδια,έχει διαφορά αν είναι ψηφιακά ή αναλογικά;
Aligator21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Όλοι οι Αμερικανοί που λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα από κεραία επιδοτούνται με το ποσό των 40 ευρώ για την αγορά αποκωδικοποιητή. Αυτά είναι! Εδώ θα μας πάρουν 40 ευρώ για να μπορέσουμε να δούμε!
kurkosdr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 E μας ξέρετε εμάς τους Ελληναράδες, όλα την τελευταία στιγμή τα κάνουμε. Την 1/1/2012 θα βγούνε τα ψηφιακά μας κανάλια. Έχουμε ακόμα καιροοοοοό..... Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα τεμπελιας, μαλλον εγκατεστημενης βασης (κοινου) τα παραλές πιστεύω, "The first public HDTV broadcast in the United States occurred on July 23, 1996 when the Raleigh, North Carolina television station WRAL-HD (1080i) began broadcasting from the existing tower of WRAL-TV south-east of Raleigh..." link Χωρια τα δορυφορικα. Επειδη εδω εχουμε μονο αναλογικα καναλια και δορυφορικα καναλια που μολις τωρα εμαθαν το HD, δεν σημαινει οτι εξω δεν υπηρχαν εναεριοι, καλωδιακοι και δορυφορικοι σταθμοι που εξεπεμπαν σε HD εδω και πολύ καιρο άσε που οι τηλεοράσεις δεν νομίζω να είχαν τέτοιες αναλύσεις το 1999... Οι τηλεορασεις οχι, οι projectors με component και αλλες "περιεργες" υποδοχες ναι. Δεν ηταν για ολους, αλλα υπηρχαν Και το D-VHS ειχε εισοδο firewire για ψηφιακη καταγραφη βιντεο. Οποτε ειχαν D-VHS επερναν και εναν αποκωδικοποιητη με εξοδο firewire και ειχαν κατι αναλογο του bluray. Και παλι οι περισσοτεροι ηταν με το απλό VHS, αλλα οχι ολοι. Μου θυμισες σκηνη με την αδερφη μου, οπου βλεπαμε τα Φιλαρακια στο STAR, με τον Ρος να λεει "θα δουμε lasedisc" και οταν εξηγησα στην αδερφη μου οτι το laserdisc ειναι ο αναλογικος προγονος του DVD, δηλαδη οπτικο δισκακι με βιντεο, μου απαντησε "δηλαδη ειχαν απο τοτε κατι σαν το DVD?!?!" Ναι, ειχαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) "The first public HDTV broadcast in the United States occurred on July 23, 1996 when the Raleigh, North Carolina television station WRAL-HD began broadcasting from the existing tower of WRAL-TV south-east of Raleigh..." link Χωρια τα δορυφορικα. Επειδη εδω εχουμε μονο αναλογικα καναλια και δορυφορικα καναλια που μολις τωρα εμαθαν το HD, δεν σημαινει οτι εξω δεν υπηρχαν εναεριοι, καλωδιακοι και δορυφορικοι σταθμοι που εξεπεμπαν σε HD εδω και πολύ καιρο δεν λέει όμως αν ήταν 720/1080p όπως είπες παραπάνω...γιατί υπάρχει και το 480p edit: τώρα το πόσοι είχαν projectορες ήταν άλλο θέμα, αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρχαν τηλεοράσεις ήταν δώρον άδωρον όσο για το 1080i που έβαλες σε παρένθεση είναι για τώρα, δεν σημαίνει πως ήταν και τότε (μιας και δεν το λέει στη wikipedia).. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2009 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα