Προς το περιεχόμενο

LCD-TV Samsung SM-2333HD vs LG M237WD-PZ ποιά από τις δύο?

turist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας εκ των δύο.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1227556&HYOTHONESTVTUNER=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&category=69978102&catalog=23

και

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1214284&HYOTHONESTVTUNER=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&category=69978102&catalog=23

Εφόσον και οι δύο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, ποιά είναι η καλύτερη επιλογή?

Ποιά έχει καλύτερο TV-Tuner, ποιά έχει καλύτερο panel?

Υπάρχει κάποιο site με συγκριτικά η review αυτων των οθoνών?

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος της LG εδώ και 10 μέρες και είμαι υπερευχαριστημένος. Την χρησιμοποιώ σαν TV προς το παρών και είναι συνδεδεμένη και με ένα Egreat και η εικόνα σε HD υλικό είναι καταπληκτική. Εξοπλισμένη σαν "αστακός" δεν της λείπει τίποτα. Αν θες κάποια πληροφορία πες μου.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site με review?

Επίσης έχω δει για άλλες οθόνες ότι οι Samsung έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις LG.

Και σίγουρα η αντίθεση δεν είναι 20.000 αλλά κάπου στα 450-850:1 και ας λένε 1000:1.

Θέλω να πώ ότι δεν πρέπει να βλέπουμε τα χαρακτηριστικά που μας λένε...

Δημοσ.

Προσπαθησε να τις δεις κ τις 2 εν δραση κ να τις συγκρινεις με το ματι. Εγω παντως θα διαλεγα Samsumg γνωριζοτας οτι εχουν καλυτερη ποιοτητα καταΣκευης.

Δημοσ.
Προσπαθησε να τις δεις κ τις 2 εν δραση κ να τις συγκρινεις με το ματι. Εγω παντως θα διαλεγα Samsumg γνωριζοτας οτι εχουν καλυτερη ποιοτητα καταΣκευης.

Εγώ που έχω ένα 20" Samsung και αυτή την LG 23" σας βεβαιώνω πως η ποιότητα κατασκευής είναι στα ίδια επίπεδα. Κορεάτικες και οι δύο με παρόμοιες τεχνικές και βέβαια σχεδόν πανομοιότυπα ανταγωνιστικά μοντέλα. Σίγουρα όμως η Samsung προηγείται σε τηλεοράσεις LCD αιχμής καθώς έχει καλύτερο τμήμα έρευνας και νέων τεχνολογιών. Οι διαφορές τους κατεμε είναι απειροελάχιστες και είναι θέμα προτίμησης logo εταιρείας.

Δημοσ.

Είναι δύσκολα μοντέλα για να τα δω ζωντανα στην επαρχία :(

Από θέμα tv-tuner τι λένε?

Η ταχύτητα απόκρισης σε ικανοποιεί avpap75?

Δημοσ.
Είναι δύσκολα μοντέλα για να τα δω ζωντανα στην επαρχία :(

Από θέμα tv-tuner τι λένε?

Η ταχύτητα απόκρισης σε ικανοποιεί avpap75?

Γενικότερα μη περιμένεις παπάδες από κανένα TV TUNER σε LCD τηλεοράσεις και ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμής. Τυπικό θα το χαρακτήριζα. Τα 5ms είναι πολύ καλό νούμερο για LCD-TV και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, ειδικά αν συνδέσεις κονσόλα με HDMI είναι μπόμπα. Πάντως για να μην λέω και πολλά και οι δύο έχουν DVI, VGA, 2 X HDMI, συνδέσεις ήχου και μέχρι και 3,5 mm minijack για ακουστικά. Εε νομίζω πως στην τιμή τους μη ψάχνουμε και απόδοση PLASMA σε εικόνα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...