riak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα, όταν πάω να τρέξω ένα πρόγραμμα στο eclipse μου εμφανίζει το παρακάτω μνμ: Launch failed.Binary not found. Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό?
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τι πρόγραμμα είναι? Μπορείς να ανεβάσεις τον κώδικα? (σε κανένα rapidshre καλύτερα γιατι θα πέσει το insomnia άμα είναι xxl:p:p:p) Αλλιώς ανέβασε pr.scr και πες άμα σου γάζει λάθη το πρόγραμμα.
riak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τι πρόγραμμα είναι?Μπορείς να ανεβάσεις τον κώδικα? (σε κανένα rapidshre καλύτερα γιατι θα πέσει το insomnia άμα είναι xxl:p:p:p) Αλλιώς ανέβασε pr.scr και πες άμα σου γάζει λάθη το πρόγραμμα. Είναι πρόγραμμα που έφτιαξα εγώ κ αρκετά μεγάλο για να το βάλω με prsc.Το κάνει επειδή έχω λάθος τον κώδικα?
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μπορεί, χτυπάει όταν το γράφεις? Έχει εκείνα τα κόκκινα σημάδια αριστερά δηλαδή? Περιμένει καμία είσοδο το πρόγραμμα που δεν υπάρχει? Κανένα try,catch για κανένα exeption υπάρχει στο πρόγραμμα?
riak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ναι,έχω αρκετά λάθη κ τώρα προσπαθώ να τα διωρθώσω.. .Δεν έχω βάλει try,catch στο πρόγραμμα.Αφού είναι από τα λάθη,εντάξει.Νόμιζα ότι υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Οκ, καλή συνέχεια τότε και άμα κολλήσεις εδώ είμαστε.
-nick- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Προσωπικά το Eclipse το βρίσκω πολύ βαρύ. Κατέβασε κανένα text editor σε φάση Geany ..
nikos903 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Βαρύς? Ναι. Αλλά σε βοηθάει πολύ, ειδικά στην αρχή που μάθαινα το μισό πρόγραμμα αυτός το έγραφε..... (και ακόμα...) Άσε τα plug-in's εκεί γίνεται χαμός, μέχρι και plug-in για να φτιάχνει παπάδες θα βάλουνε έτσι όπως πάνε.... Πάντως πάω μια να δω τι λέει αυτό που λες.
riak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Όντως το eclipse βοηθάει πολύ κ είναι το μόνο που με βολεύει κ έχω μάθει απ'όσα έχω δοκιμάσει!!
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Βαρύς? Ναι.Αλλά σε βοηθάει πολύ, ειδικά στην αρχή που μάθαινα το μισό πρόγραμμα αυτός το έγραφε..... (και ακόμα...) Άσε τα plug-in's εκεί γίνεται χαμός, μέχρι και plug-in για να φτιάχνει παπάδες θα βάλουνε έτσι όπως πάνε.... Πάντως πάω μια να δω τι λέει αυτό που λες. Είμαι της άποψης ειδικά στην αρχή να τα κάνεις όλα μόνος σου. Εγω μέχρι πρόσφατα έγραφα μόνο με Notepad, τώρα γράφω με αυτόν τον Text editor που σου πα για να μην μου βγαίνουν τα μάτια.
vagfan21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Παιδες, θελω να κανω ερωτηση. Κάνοντας debug σε ενα java card applet, εμφανίζει πρόβλημα: Selection does not contain an applet. Ξερει κανείς τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστω.. ---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:37 ---------- Παίδες έχω ερώτηση. Κάνοντας debug ένα java card applet στο eclipse galileo, εμφανίζει το εξής πρόβλημα: Selection does not contain an allpet. Έχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;; Ευχαριστώ.. ---------- Προσθήκη στις 22:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:41 ---------- Παιδες, θελω να κανω ερωτηση.Κάνοντας debug σε ενα java card applet, εμφανίζει πρόβλημα: Selection does not contain an applet. Ξερει κανείς τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστω..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 άμα το γράψεις άλλη μια φορά, πιστεύω θα λάβεις απάντηση... προτίμησε, εκτός απο quote, bold
vagfan21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 μπραβο φίλε, τρομερί η μαγκιά σου!!Καλυτερα να γράγεις post όμως άμα ξέρεις την απάντηση και όχι για να λες &%^#$^%$@.Να σαι καλά.. Btw το βρήκα..
Mika Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 παλι καλα που το βρηκες για με τοση αγενεια δε νομιζω να σε βοηθουσε και κανενας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.