Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Έχω γράψει ένα proggy για να καταγράφω τι περιέχει το κάθε ένα απο τα CD μου.Το ξεκίνησα για πλάκα αλλά εξελίχθηκε σε αρκετά σοβαρό και θα προτιμούσα να το μεταφέρω σε mySQL. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τις βάσεις που είναι της Access σε βάσεις της MySQL χωρίς πολύ κόπο ? Επιπλέον δοκίμασα να τρέξω το proggy μου σε ένα άλλο pc απο αυτό που δουλέυω και μου πέταξε ένα error που οφείλεται στο ότι ένα dll (MThread.dll) δεν ήταν registered .Καμμιά ιδέα για το πώς να το κάνω register?
HaPagan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Details δεν ξέρω για την μετατροπή που αναφέρεις αλλά σχετικά με το πρόγραμμα σου και το λάθος που εμφάνισε , σκέφτομαι μήπως φταίει ότι ο υπολογιστής που το έτρεξες δεν είχε εγκαταστημένο το Visual Studio . ʼμα φτιάξεις το setup από την Visual Basic τότε ίσως να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα . Ελπίζω να βοήθησα .
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 To λάθος που εμφανίζει είναι επειδή το "ΜThread.dll" αρχείο δεν είναι registered (Το μήνυμα είναι κατι για ActiveX componetnt is not registered). To ΜThread.dll είναι δικό μου αρχείο και η εγκατάσταση του Visual Studio δε βοηθάει στο βαθμό που θέλω. Εννοώ ότι αν υπάρχει Visual Basic μπορω ανοίγωντας ένα new project και θέτοντας απο το Project ->References το Mthread.dll τότε και το proggy μου τρέχει θαυμάσια. Όμως μια και το proggy προορίζεται για συστήματα που πιθανότατα δε θα έχουν Visual Studio θέλω μια πιο "σουλουπωμένη" λύση (κάτι που θα μπορεί να κάνει ο installer ή το ίδιο το proggy)...
apoc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 χρησιμοποιησε το regsvr32 για να registrareis to dll sou! αν εχεις WinNT/2000 ειναι μεσα το c:\WinNt\System32 ειναι command line!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Gia na metatrepseis mia vash apo MS Access se MySQL, poly kalo ergaleio einai (htan) to MySQL-Front. Dystyxws afto to ergaleio ap oso eida molis stamathse na anaptysetai kai o dhmiourgos katevase to site. Omws mporeis na to katevaseis akoma apo to parakatw link http://www.sstienemann.de/mysqlfront/MySQL-Front_2.5_Setup.exe Filika Dionisos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.