Προς το περιεχόμενο

βαση για το κινητο/gps (omnia) στη μηχανη (και κιτ για το κρανος ισως;;)

georgemarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hello people

το θεμα θα μπορουσε να μπει ειτε στο forum section των κινητων ειτε των gps αλλα εκρινα πως ταιριαζει καλυτερα στις μηχανες. Αν θεωρηθει λαθος, feel free to relocate it

Η ερωτηση απλη, εχω ενα κινητο, το omnia της samsung το οποιο ειναι ΚΑΙ gps. Θα ηθελα να μου προτεινετε μια αξιοπιστη βαση για να το τοποθετω στο fazer μου. Κατι σταθερο ωστε να μη κινηγαω το κινητο μου στο απεναντι πεζοδρομιο μετα απο καμια αποτομη στροφη.

Επισης, εχετε υποψην κανενα κιτ κινητου(κατι σαν hands free) που να προσαρμοζεται σε ηδη υπαρχον κρανος ;

Thanx in advance

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για βάση σε μηχανή έχω δει αρκετές σταθερές, χωρίς να έχω ασχοληθεί όμως με το θέμα δεν μπορώ να σου απαντήσω....

Για το κράνος τώρα...

Υπάρχουν κάποια κράνη που έχουν θέση για ακουστικά, εγώ πήρα πρόσφατα της Nolan το Ncom 103, όλη η σειρά Ncom έχει ειδική υποδοχή για bluetooth το οποίο μπορεί να είναι είτε ενδοεπικοινωνία μεταξύ 2 κρανών, είτε επικοινωνία με συσκευή gps-mp3-κινητό είτε κ τα 2. Αν θυμάμαι καλά το σύστημα αυτό είναι κοντά στο 100€ (χώρια το κόστος του κράνους...)

Έχω δει επίσης και κάποιες λύσεις που μπαίνουν στα κλασικά κράνη (είχε ο Γερμανός αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...