paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ναι........ και ειναι και λιγο επικίνδυνο βασικά... είχα επι 2 χρόνια ενα κινητό με παραφουσκωμένη μπαταρία(σε σημείο που δεν εκλεινε το καπάκι κ είχε πέσει λογκο) και δεν έπαθε τίποτα... θα βάλω αυτό το Ups στη tv που δε ζητάει και πολύ ρεύμα και βλέπουμε, αν τελικά δουλέψει με φορτίο...
serbabis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 και όμως ήταν δώρο... Λοιπόν, τσέκαρα τα ολοκληρομένα, εκ πρώτης όψεος δείχνουν ok, αλλαξα ασφάλεια, την πρωτη μου την ξαναπέταξε off με το που το έβαλα στη μπρίζα, τη δεύτερη δεν φαίνεται να την έχει κάνει κάτι. Ακόμα δεν έβαλα πάνω καμία συσκευή, το βράδυ θα το δω και θα σας κοινοποιήσω τα αποτελέσματα σε περίπτωση που κάποιος ξανακάνει την πατατιά που έκανα και εγώ να ΄χει ένα μπούσουλα στο τι θα ψάξει... το ότι η μπαταρία είναι ψιλοφουσκωμένη πρέπει να με προβληματίσει, ε; Σίγουρα πήρες την σωστή ασφάλεια? Πρόσεξες μήπως κανας πυκνωτής (μάλλον 1ς λίγο μεγαλούτσικος στο κύκλωμα πρίν την μπαταρία) είναι φουσκωμένος?
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σίγουρα πήρες την σωστή ασφάλεια?Πρόσεξες μήπως κανας πυκνωτής (μάλλον 1ς λίγο μεγαλούτσικος στο κύκλωμα πρίν την μπαταρία) είναι φουσκωμένος? η ασφάλεια ήταν δίπλα ακριβώς στην είσοδο του καλωδίου ρεύματος. την άλλαξα και δείχνει οκ... το δουλεύω δοκιμάστικα προς το παρόν...χωρίς υπολογιστή μόνο κατι ηχεία μοντεμ κλπ... φουσκωμένη δείχνει η μπαταρία, για τους πυκνωτές δν ξέρω... ας ελπίσουμε ότι την πάλεψε. ευχαριστώ (όλους)
serbabis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 η ασφάλεια ήταν δίπλα ακριβώς στην είσοδο του καλωδίου ρεύματος. την άλλαξα και δείχνει οκ... το δουλεύω δοκιμάστικα προς το παρόν...χωρίς υπολογιστή μόνο κατι ηχεία μοντεμ κλπ... φουσκωμένη δείχνει η μπαταρία, για τους πυκνωτές δν ξέρω... ας ελπίσουμε ότι την πάλεψε. ευχαριστώ (όλους) Έλα gg είσαι κανε μια δοκιμαστική λειτουργία μόνο με την μπαταρία ξεφορτώνοντας την τελείως αν δεν παρουσιάσει κανα πρόβλημα την γλύτωσες και την μπαταρία
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Έλα gg είσαι κανε μια δοκιμαστική λειτουργία μόνο με την μπαταρία ξεφορτώνοντας την τελείως αν δεν παρουσιάσει κανα πρόβλημα την γλύτωσες και την μπαταρία ειναι οκ! ευχαριστώ όσους ποσταραν και βοηθησαν!
Swimmer21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα insomniacs, την προηγούμενη εβδομάδα πάνω στη βιασύνη μου να καθαρίσω το σπίτι και να ετοιμαστώ για να προλάβω το αεροπλάνο έβαλα τη σκουπα πάνω στο πολύμπριζο που είχα συνδεμενο με το ups... Εισαι φοβερος! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.