Προς το περιεχόμενο

Αδικια=ψυχικη οδυνη!!

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Μαλ..ιά έκανε ο μπάτσος. Εάν σε είχε γράψει για 700 ευρώ τώρα δεν θα μιλούσες καθόλου. Ενώ τώρα τους βρίζεις και θα το ξανακάνεις..

πλέον χαλαρά συμφωνώ ότι έκανε μλκια ο μπάτσος

και βάζω στοίχημα ότι θα ξαναπεράσει με κόκκινο ο OP... :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
;2771305'']Αν δε,έβγαζε το περίστροφο και τον πετύχαινε,τοτε σίγουρα δεν θα το ξανάκανε.

Κατευθείαν στα άκρα.Ε λοιπόν εντάξει την επόμενη φορά αν περάσει κάποιος με κόκκινο και πέσει πάνω ενω έχεις πράσινο κ σε αφήσει σακάτη,να φανείς επιεικής.:mad:

Αν περνουσε με κοκκινο στην Αλεξανδρας και Κηφισσιας,τοτε ναι ειναι για σκοτωμα.

Αν περασει το ανυπαρκτο φαναρι της γειτονιας του (το οποιο τις περισσοτερες των φορων ειναι αναβοσβηνον και εχει αρκετες πιθανοντητες να αφαιρεθει στο μελλον) τοτε, δε πιστευω οτι πρεπει να εξαντληθει και ολη η αυστηροτητα του νομου.

Αρα λογικως το οργανο δεν σε τιμωρησε για την παραβαση αυτη και κατ'εμε σε κατι τετοια ενδογειτονικα φαναρια σε δρομους κυκλοφοριας 1αυτοκινητο/2ωρο,νομιζω δεν αποτελει και παραβαση να περασεις με προσοχη.

πρωτον ξερω πολυ καλα το νομο κ ποτε εφαρμοζεται.

δευτερον κατηγορειτε χωρις να ξερετε την ολη υποθεση κ τα γεγονοτα κ ειναι πολυ ενοχλητικο.

τριτον και 1000 να μου κοβανε το ιδιο θα ελεγα.

τεταρτον ειμαι ελευθερος πολιτης κ εχω τα πιστευω μου οπως εσεις.ευτυχως που ειμαι λογιος ανθρωπος.

πεμπτον ειναι αχριαστο να μιλαω με μερικα κωθωνια που στηριζουν ενα συστημα διεφθαρμενο.δεν θα αναφερθω σε ονοματα για λογους τυπικοτητας κ μετριοφρσυνης.

εκτον αφου τα λετε τοσο ομορφα θα ηθελα πολυ να κανετε και καμια φιλανθρωπια που κ που.ειναι πιο ωραιο ενεργιακα.

εβδομον ΝΑΙ θα ξαναπερασω με κοκκινο και με πρασινο και με ολα τα χρωματα αν κριθει απαραιτητο!δεν θα σταματησω να παραπονιεμαι!κανω κ χρωματοθεραπεια αν σας ενδιαφερει αυτο!

και για οσους με βγαλουν επαναστατη και τα τοιαυατα στην τελικη δεν εχουν παρα να διαβασουν μονο τα δικα μου ποστ κ κανενος αλλου!ετσι θα ειμαι και εγωιστης :) οσον αφορα τον ορο τσοφλια...μην το βλεπετε επιθετικα.απλα το τσοφλι ειναι χαρακτηριστικο στοιχειο του αυγου για την σκληροτητα που προσδιδει και δεν επιτρεπει διαρρηξη στο μαλακο και ουσιωδης αυγο.χαιρετω ευλογα!

κατηγορειτε χωρις να ξερετε την ολη υποθεση κ τα γεγονοτα κ ειναι πολυ ενοχλητικο.

Πέρασες με κόκκινο φανάρι, ερημικό δρόμο πάνω σε μηχανή με τρυπημένο λάστιχο και συνοδηγό ενώ το σπίτι σου απείχε 2 τετράγωνα. Τι άλλο δεν ξέρουμε?

ειμαι ελευθερος πολιτης κ εχω τα πιστευω μου οπως εσεις.ευτυχως που ειμαι λογιος ανθρωπος.

Που δεν σημαίνει ότι είναι και τα σωστά όμως έτσι?

ειναι αχριαστο να μιλαω με μερικα κωθωνια που στηριζουν ενα συστημα διεφθαρμενο.δεν θα αναφερθω σε ονοματα για λογους τυπικοτητας κ μετριοφρσυνης.

Το διεφθαρμένο σύστημα σου φταίει ενώ έχεις κάνει παρανομία και μάλιστα την γλίτωσες κιόλας? Δηλαδή οι πράξεις σου ήταν αδιάφθαρτες?

Ό,τι θέλεις στοίχημα ότι αν γινόταν το ίδιο σε άλλο άτομο και ήσουν μάρτυρας θα έλεγες τους μ@λ@κες τους αστυνομικούς που επειδή τον γνώριζαν/βαριόντουσαν/κωλοβαρούσαν δεν τον έγραψαν για κόκκινο φανάρι, κωλοδιεφθαρμένο σύστημα κτλ.

ΝΑΙ θα ξαναπερασω με κοκκινο και με πρασινο και με ολα τα χρωματα αν κριθει απαραιτητο!δεν θα σταματησω να παραπονιεμαι!κανω κ χρωματοθεραπεια αν σας ενδιαφερει αυτο!

Μαγκιά μεγάλη αυτό. Όχι, μπράβο σου δηλαδή.

• Super Moderators
ΝΑΙ θα ξαναπερασω με κοκκινο και με πρασινο και με ολα τα χρωματα αν κριθει απαραιτητο! δεν θα σταματησω να παραπονιεμαι!

δεν μας νοιάζει, απλά μην κάνεις qq τότε...

Πέρασες με κόκκινο φανάρι, ερημικό δρόμο πάνω σε μηχανή με τρυπημένο λάστιχο και συνοδηγό ενώ το σπίτι σου απείχε 2 τετράγωνα. Τι άλλο δεν ξέρουμε?.

οτι ειχα φαει σουβλακια και βαριομουν να σπρωξω :lol:

Που δεν σημαίνει ότι είναι και τα σωστά όμως έτσι?.

απολυτα σωστα γιατι ειναι δικα μου βιωματα κ οχι δικα σου.

Το διεφθαρμένο σύστημα σου φταίει ενώ έχεις κάνει παρανομία και μάλιστα την γλίτωσες κιόλας? Δηλαδή οι πράξεις σου ήταν αδιάφθαρτες?.

διεφθαρμενο ειναι ουτως ή αλλως.μην κανεις τον μ....α.το ακουμε καθε μερα στις ειδησεις ;) απλα δεν ειναι κακο να το αναφερω.ε?

Ό,τι θέλεις στοίχημα ότι αν γινόταν το ίδιο σε άλλο άτομο και ήσουν μάρτυρας θα έλεγες τους μ@λ@κες τους αστυνομικούς που επειδή τον γνώριζαν/βαριόντουσαν/κωλοβαρούσαν δεν τον έγραψαν για κόκκινο φανάρι, κωλοδιεφθαρμένο σύστημα κτλ..

φιλε μου δεν ειμαι στοιχηματζης.ατυχησες.α!και κατι αλλο.μετα απο 2λεπτα γραψανε καποιον αλλο πιο κατω.και ετυχε να παω σε μια καφετερια να πω την ιστορια μου και να μου πουν οτι εγραψαν τα ιδια ατομα ενα παλικαρι με μηχανη και καλα οι περασε με πορτοκαλι,ενω το παλικαρι περασε με πρασινο.αλλα μην πεις...ηταν θελημα θεου να βγαλουν λεφτα εκεινη τη μερα:devil:

Μαγκιά μεγάλη αυτό. Όχι, μπράβο σου δηλαδή.

δεν ειμαι μαγκας.ζω απλα τ ζωη μου μεσα απο την παρακμη.:lol: ευχαριστω παντως για τη φιλοφροσυνη.

• Super Moderators
απολυτα σωστα γιατι ειναι δικα μου βιωματα κ οχι δικα σου.

να το πεις και στο δικαστήριο αυτό σε περίπτωση που γίνει κάτι στο μέλλον...η αθώοση θα έρθει σε χρόνο dt!

Αυριο πρωι πρωι, καλα θα κανεις να περασεις απο το υπουργειο συγκοινωνιων και να παραδωσεις το διπλωμα σου.

Εισαι απιστευτα επικινδυνος και θρασις και θα φας το κεφαλι κανενος φουκαρα που δεν σου φταιει σε τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...