nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ναι όλα τα μπορούν και όταν τα κάνουν δεν θέτουν καμμία ζωή σε κίνδυνο.. Τέλος πάντων επειδή πρέπει να φύγω ας το λήξουμε εδώ γιατί υπάρχουν τελείως διαφορετικές απόψεις και δεν πρόκειται να βγεί άκρη..Και ένα βιντεάκι για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα.Καλό βράδυ σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Λάθος βίντεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Κλασσικός Έλληνας που το παίζει υπεράνω/σε άλλο επίπεδο από την Ελλάδα και κατηγορεί τους υπόλοιπους Έλληνες για απίστευτη βλαχιά και ηλίθια νοοτροπία.Σοβαρά τώρα δεν σας έχει σταματήσει ποτέ μπάτσος και να θέλει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να σας γράψει κάτι; Από τη στιγμή που δεν ξέρετε πως ακριβώς έγινε το σκηνικό..την είχε σβησμένη/αναμένη,το φανάρι ήταν κεντρικό/σε γειτονια δεν μπορείτε να κρίνεται τον άνθρωπο για παραβίαση και μπούρδες.. Βασικά με έχουν γράψει αλλά ήμουν παράνομος, δεν έτυχε ΠΟΤΕ να ΜΗΝ δίνω στόχο και να μου κάνουν σήμα. Είπε καβάλα με συνεπιβάτη σε μηχανή με σκασμένο λάστιχο (τη ζάντα δεν τη σκέφτηκες λες να έσπρωχνε; Αν περάσεις με κόκκινο κ σε πετύχουν την πληρώνεις. Ωστόσο ανείπωτη η κωλοφαρδία σου φιλαράκι Φθηνά τη γλίτωσες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:27 ---------- Η δε παράβαση, δεν αποτελεί τρόπο διαμαρτυρίας για την όποια κατάσταση στη χώρα ("πέρασα με κόκκινο, άρα θα πέσουν τα όρια συνταξιοδότησης" Βασικά θα ανέβουν γιατί σε τροχαίο (άρα 2 συμβαλλόμενοι, έστω ότι πεθαίνουν κ οι δύο) έχουμε δύο φορολογούμενος μείον).:Ρ Η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη είναι δείγμα αμορφωσιάς, φευτομαγκιάς και σταρχιδισμού ως προς τους συμπολίτες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 σε περιπτωση που περασες με κοκκινο, μαλλον αδικα ψαχνεσαι. Ειτε προσεχες ειτε δεν προσεχες, για μενα το ιδιο μου κανει. απλα σου ευχομαι, επειδη εχεις και μηχανη μην βρεθει καποιος οδηγος αυτοκινητου να περασει και αυτος "προσεχτικα" και να φαει κληση μονο για ζωνη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ναι όλα τα μπορούν και όταν τα κάνουν δεν θέτουν καμμία ζωή σε κίνδυνο..Τέλος πάντων επειδή πρέπει να φύγω ας το λήξουμε εδώ γιατί υπάρχουν τελείως διαφορετικές απόψεις και δεν πρόκειται να βγεί άκρη..Και ένα βιντεάκι για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα.Καλό βράδυ σε όλους. αχαχαχαχα....αχ βρε νικο μου εφτιαξες τη μερα!δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με εκανες να ξεφυγω σε ευχαριστω!καλο βραδυ σε ολους κ αν συναντησετε κανενα παρομοιο σκηνικο θα κρατησω το thread ανοικτο να υπενθυμιζω σε καποιους οτι ο νομος ειναι σωστα διατυπωμενος αλλα δυστυχως υπαρχουν κ εξαιρεσεις!αλλωστε no money no glory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Τελικά πέρασες με τη μηχανή αναμένη και καβάλα στη μηχανή ή απλώς την τσουλούσες σιγά σιγά για να περάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ναι,θα πεί το όργανο..."Αχου ρε κουτό" *ταπ*αθώες καρπαζιές στο κούτελο*ταπ* "επειδή είσαι χαζούλι,θα στην χαρίσω ρε μπαγασάκο.Έχει φτιάξει και μακαρονάδα η κυρά μου απόψε και έχω κέφια...50 ευρω για την πάρτη σου και τσιμουδιά ε;" χαχαχαχ!να σαι καλα ρε φιλαρακι!!μου εφτιαξες το βραδυ! αντε καληνυχτα παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 χωρις καμια παρεξηγηση αλλα μονο ο nikos21aek καταλαβε την υποθεση.ολοι οι αλλοι...τσοφλια!διαβαστε ρε τι γραφω κ μετα μιληστε μου για νομους κ πρασινα αλογα!ελεος!πολυ φορα πηρατε κ δεν σταματατε!εσας πρεπει να γραφουν κανονικα συνοψιζω...περασα αργα και προσεκτικα απο παρκαρισμενη θεση στον απεναντι δρομο σαν αναβατης σε μηχανη.οι δρομοι αδειοι .το οτι δεν την ρυμουλκησα ειναι λάθος?πρεπει να πω κ ευχαριστω που μου κοψανε κληση?ή μηπως επρεπε να την παρω καβαλα?ή καλυτερα...οταν εχω προβλημα πρεπει να φωναξω την αστυνομια να με βοηθησει να τη μεταφερω!τι να πω ρε παιδια...εχετε ΔΙΚΙΟ! Φίλε μου, ίσως δεν έχεις καταλάβει κάτι. Όταν είσαι επάνω στη μηχανή και την κυκλοφορείς (με λίγα ή πολλά χιλιόμετρα, είσαι αναβάτης). Θα μπορούσες, να κάνεις κάτι που το κάνω συχνά με τη μηχανή για να μην έχω τη δική σου εμπειρία. Βάζω μπροστά τη μηχανή, κατεβαίνω από αυτή για να μη μπορεί να με πει κανένας αναβάτη και οδηγό, και (η δική μου είναι πίστας και είναι βαριά για να τη τσουλήσω χωρίς αναμένω μοτέρ) και με λίγο γκαζάκι την πάω βόλτα όπου είναι σημεία που μπορεί να με γράψουν για κόκκινο φανάρι ή αναστροφή. Μπορείς να πας στο δικαστήριο και να επικαλεστείς το ότι είσαι άνεργος. Αν δεχθεί ο δικαστής τα λεγόμενά σου φεύγεις χωρίς να πληρώσεις. Αν δεν τα δεχτεί τότε το πρόστιμο είναι το διπλάσιο από αυτό που αναγράφεται στην κλήση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Και πρέπει ντε και καλά να τον κράξεις τον άνθρωπο χωρίς να ξέρεις κιόλας ακριβώς πως έγινε το σκηνικό..Εγώ αν την είχε ανοιχτή ή σβηστή και αν ήταν καβάλα ή στο χέρι δεν έχω καταλάβει..Το μόνο που κατάλαβα είναι πως κάτι έπρεπε να γράψουν και γράψαν.. Νομικα τι ακριβως σημασια εχει το αν ειναι σβηστη η μηχανη η οχι; Επισης πρακτικα τι ακριβως σημασια εχει για μια νταλικα το να περασει και να σε κανει σηματακι το καπω του, το αν εισαι με σβηστη μηχανη η οχι; Αν εισαι με σβηστη εχεις κανενα ηλεκτρομανητικο πεδιο γυρω σου και αποφευγεις αυτους που περνανε απο απεναντι με πρασινο; Στη Γερμανία ανασφάλιστους συμβασιούχους με σύμβαση μηνιαία και μισθό 400€ έχουν;Η ιδια ερωτηση με πιο πανω. Οσο μειωνετα ο μισθος (και ειδικα αμα εισαι και ανασφαλιστος), λογω της ηλεκτρομαγνητικης ασπιδας που λεγαμε, εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να μεινεις ζωντανος; πας στο αλλο ακρο, στη Γερμανια ειχα δει ανθρωπους να στεκονται στη βροχη χωρις ομπρελα περιμενοντας να αναψει πρασινο χωρις να υπαρχει αμαξι στον οριζοντα. Με κατι τετοια ειχα την εντυπωση οτι απλα ακολουθουσαν καποιους κανονες χωρις να καταλαβαινουν για ποιον λογο... υγ. αμαν πια με τα "κλασικος ελληνας", ακομα o Γεωργιου που το εβγαλε το βαρεθηκε. Δεν ξερω στατιστικα, αλλα πιστευω οτι εχουν λιγοτερα ατυχηματα στα φαναρια απο οτι εμεις. Καλά κάνεις.Να δω τι θα πείς αν σε σταματήσουν μια μέρα και σε γράψουν με το έτσι θέλω για κάτι ή αν σε γράψουν στην πλατεία του χωριού σου επειδή πάρκαρες παράνομα..Πιο πολύ τον τρόπο συμπεριφοράς της αστυνομίας κατακρίνω που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαράδεκτος.Προσωπικά και από άτομα που ούτε καν κάναν κάτι παράνομο στο δρόμο την ιστορία "και άρχισε να ψάχνει και στο τέλος με έγραψε για αυτό" την έχω ακούσει αμέτρητες φορές..Μέχρι και χειροπέδες μπορεί να σου βάλουν και να σε παν στο τμήμα αν προσπαθήσεις να βρείς το δίκιο σου.. τον τροπο συμπεριφορας της αστυνομιας (ειναι τροχαια στην προκειμενη), μπορουμε να τον θιξουμε σε καποιο αλλο θεμα. Το να βγαινουμε σε ενα Α θεμα με συγκεκριμενες προεκτασεις και να θελουμε να θιξουμε το κακο συατημα, τους κακους μπατσους, το κακο κρατος, δεν ειναι και οτι καλυτερο. Θα βγει και ο ομνι και θα αρχισει να βρειξει τους αναρχοαπλυτους και με το δικιο του δεν θα μπορεις να του πεις οτι ειναι offtopic. Εγώ προσπαθώ να πώ ότι υπάρχουν κόκκινα και κόκκινα δεν είναι όλα ίδια..όσο περίεργο και αν ακούγεται.Οντως ακουγεται περιεργο, οσο τα περνας και δεν παθαινεις τιποτε. φιλε μου εισαι πολυ εξυπνος βλεπω για να ζησεις αυτο που εχω ηδη βιωσει.μπορω να σου εγγυηθω οτι παντα αυτες τις σκεψεις εχω οταν βρισκομαι ακομα και σε πρασινο,οποτε μην μακρυγορεις χρησιμοποιωντας τον ορο κοκκινο.ενα παραδειγμα να διαφωτισω το πνευμα σου καθως κ σε αλλους που καταλαβαν τα παντα...εχεις πιει πολλα νερακια κ λογω τρεξιματος δεν βρισκεις ενα σημειο λογικο να αδειασεις τη φουσκα σου.τι κανεις?να υποθεσω οτι ετοιμαζεσαι για νοσοκομειο γιατι οπως μας τα λες ειναι παρανομο να κατουρησεις στο δρομο μπορει βεβαια να σιχαινεσαι να πιτσιλισεις τα παπουτσακια σου Απο τη στιγμη που θα παρεις αποφαση να σταματησεις, αν συνεχισεις να εισαι ζωντανος, αποδεχεαι και τις οποιες συνεπειες για χαρη της ανακουφισης του κατουρηματος. (Α και το να κατουρησεις στο δρομο, οντως, ειναι παρανομο). Προσωπικά πιστεύω ότι το "πλήρωσε για να μάθεις" δεν είναι λύση..Λύση είναι η παιδεία. Κι ελεγα, θα το πει κανενας η οχι σε αυτο το θεμα; Τελικά πέρασες με τη μηχανή αναμένη και καβάλα στη μηχανή ή απλώς την τσουλούσες σιγά σιγά για να περάσεις? Εχει καμμια σημασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μαλ..ιά έκανε ο μπάτσος. Εάν σε είχε γράψει για 700 ευρώ τώρα δεν θα μιλούσες καθόλου. Ενώ τώρα τους βρίζεις και θα το ξανακάνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PGouv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εγώ παντως εαν περάσω με κοκκινο στη Σοφοκλέους Σωκράτους 12 το βράδυ δεν μου λενε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Για να καταλαβω, ο thread starter μας λεει τσοφλια επειδη μπηκε να κλαφτει που παρανομησε και τον γραψανε και μεις τους ειπαμε οτι η παραβιαση κοκκινου ειναι εγκληματικη ενεργεια;;; περασα αργα και προσεκτικα απο παρκαρισμενη θεση α οποτε αν πηγαινουμε αργα και προσεκτικα τοτε μπορουμε να παραβιαζουμε οποιοδηποτε κωδικα του κοκ. new info το οτι δεν την ρυμουλκησα ειναι λάθος? σαφως και ειναι λαθος. ειδικα με σκασμενο λαστιχο πρεπει να πω κ ευχαριστω που μου κοψανε κληση? πρεπει να πεις ευχαριστω που δεν σου κοψαν την προβλεπομενη κληση (700 ευρω) τι να πω ρε παιδια...εχετε ΔΙΚΙΟ! προφανως ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Σοβαρά τώρα δεν σας έχει σταματήσει ποτέ μπάτσος και να θέλει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να σας γράψει κάτι; Όχι με έχουν σταματήσει πάνω από 20 φορές για έλεγχο και αλκοτέστ σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και δε με έχουν γράψει για το παραμικρό γιατί είμαι τυπικότατος. Και όχι ελληνάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Το περιστατικό μου θυμίζει το παλιό ανέκδοτο: Είναι ο τύπος (εδώ στην Κρήτη ήρωας της ιστορίας είναι ο Ψαραντώνης) καβάλα στο μηχανάκι και πλησιάζει στο φανάρι. Ανάβει κόκκινο, ρίχνει μια κλεφτή ματιά, γκαζώνει και περνά. Παρακάτω τον σταματά τροχαία και ακολουθεί ο διάλογος: -Κύριε περάσατε με κόκκινο. -Μάλιστα. -Τι μάλιστα; Δεν το είδατε; -Το κόκκινο το είδα, εσένα δεν είδα! Πέρα από την πλάκα, κοίταξες, αλλά δεν είδες, νόμιζες πως πρόσεξες, αλλά δεν πρόσεξες. Αν έβλεπες και πρόσεχες, δεν θα έκανες την παράβαση παρουσία αστυνομικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 1ον Εισαι τυχερος που δεν πληρωσες τα κερατα σου 2ον Εισαι τυχερος που δεν σου πηρε το διπλωμα και την αδεια κυκλοφοριας για ενα μηνα. 3ον Εισαι τυχερος που δεν εφαγες ποινη στο point system. ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα ξαναπερασεις με κοκκινο???? Δεν θα στο παιξω μαγκας. Θα σου πω τι εγινε σε δικη μου παρομοια ιστορια 1ον Ημουν ατυχος, μαλιστα με εγραψε 800 ευρω(πληρωσα 400) 2ον Ημουν ατυχος, μαλιστα ειχα πολυ μεγαλο προβλημα γιατι ηταν σε μια βδομαδα να παω διακοπες με την οικογενεια και ειχαμε κλεισει εισητηρια με καραβι.(μετα απο παρακαλια στον διοικητη,μου εδωσε διπλωμα και αδεια για τις ημερες που θα επερνα διακοπες και οταν γυρισα, τα ξαναπαραδωσα και οι μερες που μου εδωσε, εγιναν παραταση) 3ον 18 βαθμοι point system(στα 24 καιγεσαι) Εγω παντος δεν ξαναπερναω με κοκκινο, ακομα και στην ερημο να ειμαι μονος... Τωρα παρηγορηθηκες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.