nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ασχετο ομως. Και στο Μονακό κόβουν κλήσεις αν πετάξεις σκουπίδι κάτω στο δρόμο αλλά για να γίνεις κάτοικος Μονακό πρέπει οι έτησιες απολαβές σου να είναι κάτι χιλιάδες ευρώ..Άμα αρχίσουν να μας γράφουν και εδώ κάθε φορά που πετάμε σκουπίδι που βρισκόμαστε σαν χώρα στα όρια της φτώχειας κλάφτα Χαράλαμπε μετά.. Εννοείται ότι η φιλολαϊκή πολιτική πρέπει να εφαρμόζεται περισσότερο σε χώρες που υποφέρουν από ανεργία και φτώχεια.Τι συγκρίσεις με Γερμανία είναι αυτές;Αμα θέλουν να μου κόβουν κλίσεις ακόμη και όταν φτύνω να μου δώσουν και τα λεφτά που θα έπρεπε να παίρνω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ---------- Ας είχα Autobahn σάν πολίτης και ας δούλευα στα καταναγκαστικά έργα.Και btw πρίν 4~5 χρόνια στην Ελλαδίτσα μας,προσπάθησαν να εφαρμόσουν μέτρο με κλήσεις ΚΑΙ σε πεζούς Το τί έγινε με εκείνο το έρμο το μέτρο είναι μια άλλη ιστορία... +1 Άλλο το οδικό δίκτυο της Γερμανίας και άλλο της Ελλάδας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:00 ---------- Θα μουγκρησει, θα στραβωσει, αλλα μολις βαλει το χερι στη τσεπη για τις μλκιες του, τοτε ισως συμορφωθει οπως συμορφωνεται οταν βγαινει στο εξωτερικο που ξερει οτι δεν του χαριζεται κανεις. Ουτε παζαραυει τις κλησεις ουτε τιποτα... Ας ήταν η τσέπη γεμάτη και θα σου έλεγα αν δεν ήταν 10 επίπεδα πιο "κύριος" από κάτι βλαχοευρωπαίους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Και πρέπει ντε και καλά να τον κράξεις τον άνθρωπο χωρίς να ξέρεις κιόλας ακριβώς πως έγινε το σκηνικό..Εγώ αν την είχε ανοιχτή ή σβηστή και αν ήταν καβάλα ή στο χέρι δεν έχω καταλάβει.. Και ετσι να ειναι (ουτε εγω το εχω καταλαβει απολυτα ) μπορεις να περασεις με κοκκινο ? Δηλαδη λεει ο νομος οτι αν περασεις προσεκτικα και με σβηστη τη μηχανη η κουβαλητη μπορεις να περασεις με κοκκινο ? Λεω αυτα που διαβαζω.Ουτε καμμια ορεξη εχω να κραξω κανεναν , ουτε και απωθημενα εχω με κανεναν. Αλλα δεν θα καθομαι να λεω...''πω πω ρε φιλαρακι,σε σταματησαν για κοκκινο ε? Και πηγαινες σιγα σιγα γιατι ειχες λαστιχο ε ? Πω πω , αδικια..και τα χρειαζεσαι τα λεφτα..πω , πω..αισχος ρε φιλαρακι..εχω μεινει αναυδος με αυτο που σου τυχε''... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Και στο Μονακό κόβουν κλήσεις αν πετάξεις σκουπίδι κάτω στο δρόμο αλλά για να γίνεις κάτοικος Μονακό πρέπει οι έτησιες απολαβές σου να είναι κάτι χιλιάδες ευρώ..Άμα αρχίσουν να μας γράφουν και εδώ κάθε φορά που πετάμε σκουπίδι που βρισκόμαστε σαν χώρα στα όρια της φτώχειας κλάφτα Χαράλαμπε μετά..Εννοείται ότι η φιλολαϊκή πολιτική πρέπει να εφαρμόζεται περισσότερο σε χώρες που υποφέρουν από ανεργία και φτώχεια.Τι συγκρίσεις με Γερμανία είναι αυτές;Αμα θέλουν να μου κόβουν κλίσεις ακόμη και όταν φτύνω να μου δώσουν και τα λεφτά που θα έπρεπε να παίρνω. Αλλο να φτυνεις και να πετας ενα σκουπιδακι και αλλο να περνας με κοκκινο που θετεις τη δικη σου ζωη αλλα και τη ζωη των αλλων σε κινδυνο. Και αυτο που περιγραφεις δεν ειναι ακριβως φιλολαικη πολιτικη...Απλα ειναι ενδειξη ενος κρατους που δε λειτουργει οπως πρεπει. Το οργανο παζαρευει την κληση, ο διοικητης του τμηματος ομοιως, και στο τελος καταληγουμε στο βυσμα που θα σβησει την κληση. Η φιλολαικη πολιτικη δεν εχει σχεση με αυτο... Και σιγουρα ο αστυνομικος δεν ασκει φιλολαικη πολιτικη, οταν αντι για 700 ευρω του κοβει 50. Απλα χαριζεται στον πολιτη κατοπιν "δικης του πρωτοβουλιας". Αν ο φιλος μας ηταν και καμια ξανθια ναζιαρα πιτσιρικα, δε θα ειχε φαει ουτε τα 50 ευρω. Αυτο δεν ειναι φιλολαικη πολιτικη ομως. Ουδεμια σχεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ξέρεις πόσες φορές η ύπαρξη και ο τρόπος λειτουργίας της αστυνομίας βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή άλλων;Δες το παρακάτω βίντεο.. Και για κάτι που ακούστηκε για σωστή αστυνόμευση..Μάλλον δεν ξέρετε για τι κατάχρηση εξουσίας κάνουν μερικοί μερικοί και πως μερικές φορές ότι και να κάνεις θα σε γράψουν θες δεν θες φφταις δεν φταίς... Σωστή αστυνόμευση... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:09 ---------- Αλλα δεν θα καθομαι να λεω...''πω πω ρε φιλαρακι,σε σταματησαν για κοκκινο ε? Και πηγαινες σιγα σιγα γιατι ειχες λαστιχο ε ? Πω πω , αδικια..και τα χρειαζεσαι τα λεφτα..πω , πω..αισχος ρε φιλαρακι..εχω μεινει αναυδος με αυτο που σου τυχε''... E ναι..Δεν φτάνει που έπαθε λάστιχο ο άλλος...Τον γράψαν κιόλας στην ερημιά...Τι θα του πείς;Καλά να πάθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αλλο να φτυνεις και να πετας ενα σκουπιδακι και αλλο να περνας με κοκκινο που θετεις τη δικη σου ζωη αλλα και τη ζωη των αλλων σε κινδυνο. Και αυτο που περιγραφεις δεν ειναι ακριβως φιλολαικη πολιτικη...Απλα ειναι ενδειξη ενος κρατους που δε λειτουργει οπως πρεπει. Το οργανο παζαρευει την κληση, ο διοικητης του τμηματος ομοιως, και στο τελος καταληγουμε στο βυσμα που θα σβησει την κληση. Η φιλολαικη πολιτικη δεν εχει σχεση με αυτο... Και σιγουρα ο αστυνομικος δεν ασκει φιλολαικη πολιτικη, οταν αντι για 700 ευρω του κοβει 50. Απλα χαριζεται στον πολιτη κατοπιν "δικης του πρωτοβουλιας". Αν ο φιλος μας ηταν και καμια ξανθια ναζιαρα πιτσιρικα, δε θα ειχε φαει ουτε τα 50 ευρω. Αυτο δεν ειναι φιλολαικη πολιτικη ομως. Ουδεμια σχεση. Θα συμφωνήσω.Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η υπέρμετρη "ανοχή" και η ατιμωρησία που έχει ποτίσει το πετσί μας και τον τρόπο σκέψης μάς. Όσο για το θέμα τον μισθών...απλά αστείο επιχείρημα.Ο Έλληνας θα παραμείνει γύφτος και ανεύθυνος ασχέτως αν παίρνει 1000,2000,5000 ευρώ μισθό. Δεν είμαι κανας γαλαζοαίματος (όπως και οι περισσότεροι) και "παίζω μπάλα" με 921 ευρώ μικτά τον μήνα.Ούτε με κόκκινο περνάω γιατι μπορώ και "είναι άδειος ο δρόμος" τάχα μου,ούτε ρίχνω ροχαλες χάμω και τα σκουπιδάκια μου τα κρατάω μέχρι να βρώ κάδο.Αν μπορώ να το κάνω εγω,γιατι δέν μπορούν να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι;Μήπως είμαι μαλάκας που ενεργώ ώς οφείλω σάν πολίτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Φιλε μου συγνωμη (@ nikos21aek ) αλλα τωρα ποιος θελει να κραξει ? Τι σχεση εχει η καταχρηση εξουσιας με αυτη την περιπτωση.Δεν ειπε κανεις οτι δεν πρεπει να την ''αγγιζουμε'' την πρωτη αλλα οχι να την χρησιμοποιουμε για να δικαιολογησουμε το κοκκινο φαναρι τωρα..μην τρελαθουμε.. Σκεφτηκε κανεις οτι την ωρα που περναγε σιγα σιγα το φιλαρακι το κοκκινο μπορει καποιος να τον θεριζε (και χωρις να φταιει ) ? Εχει σκεφτει κανεις τι θα παθαιναν οι γονεις του αν χτυπα ξυλο συνεβαινε κατι τετοιο ? Και αν υπηρχαν και αλλα θυματα απο την συγκρουση ? Να λεει ευτυχως (η πιο σωστα δυστυχως ) που πληρωσε μονο τοσα...και ας αφησει τις ''αδικιες''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Νίκο, προσπαθείς να κάνεις ένα λανθασμένο point εδώ πέρα. Η απαγόρευση να περάσεις με κόκκινο δεν είναι μέτρο καταπίεσης από το σύστημα, είναι μέτρο ασφαλείας για τη διαφύλαξη ανθρώπινων ζωών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος παραβίασής του από κανέναν. Η δε παράβαση, δεν αποτελεί τρόπο διαμαρτυρίας για την όποια κατάσταση στη χώρα ("πέρασα με κόκκινο, άρα θα πέσουν τα όρια συνταξιοδότησης"), ούτε για την κατάσταση των δρόμων ("πέρασα με κόκκινο γιατί οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες", ούτε ο προορισμός θα έπαυε να είναι 2 τετράγωνα πιο κάτω). Τέλος, η τροχαία δεν πετάει νερά στους μετανάστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 στη Γερμανια (την ανεφερα και προηγουμενως) ουτε πεζος δεν τολμα να περασει με κοκκινο γιατι ξερει οτι παραμονευει η κληση ανα πασα στιγμη (ναι, κοβουν κλησεις και στους πεζους). πας στο αλλο ακρο, στη Γερμανια ειχα δει ανθρωπους να στεκονται στη βροχη χωρις ομπρελα περιμενοντας να αναψει πρασινο χωρις να υπαρχει αμαξι στον οριζοντα. Με κατι τετοια ειχα την εντυπωση οτι απλα ακολουθουσαν καποιους κανονες χωρις να καταλαβαινουν για ποιον λογο... υγ. αμαν πια με τα "κλασικος ελληνας", ακομα o Γεωργιου που το εβγαλε το βαρεθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μήπως είμαι μαλάκας που ενεργώ ώς οφείλω σάν πολίτης; Καλά κάνεις.Να δω τι θα πείς αν σε σταματήσουν μια μέρα και σε γράψουν με το έτσι θέλω για κάτι ή αν σε γράψουν στην πλατεία του χωριού σου επειδή πάρκαρες παράνομα..Πιο πολύ τον τρόπο συμπεριφοράς της αστυνομίας κατακρίνω που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαράδεκτος.Προσωπικά και από άτομα που ούτε καν κάναν κάτι παράνομο στο δρόμο την ιστορία "και άρχισε να ψάχνει και στο τέλος με έγραψε για αυτό" την έχω ακούσει αμέτρητες φορές.. Μέχρι και χειροπέδες μπορεί να σου βάλουν και να σε παν στο τμήμα αν προσπαθήσεις να βρείς το δίκιο σου.. Και εν πάση περιπτώσει από τη στιγμή που στο OP ούτε πουθενά δεν διευκρινίζει τι ακριβώς έγινε και δεν ξέρουμε ακριβώς την κατάσταση η κουβέντα είναι μάταια..Από τον τρόπο που μιλάει ο φίλος όμως είμαι σίγουρος ότι ήταν άλλη μία κλήση του στύλ "να μη σε αφήσω να φύγεις χωρίς να πληρώσεις κάτι" ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:33 ---------- πας στο αλλο ακρο, στη Γερμανια ειχα δει ανθρωπους να στεκονται στη βροχη χωρις ομπρελα περιμενοντας να αναψει πρασινο χωρις να υπαρχει αμαξι στον οριζοντα. Αν το έχει κάνει κανείς...πρώτος το λίθο βαλέτω Εγώ προσπαθώ να πώ ότι υπάρχουν κόκκινα και κόκκινα δεν είναι όλα ίδια..όσο περίεργο και αν ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Φιλε μου συγνωμη (@ nikos21aek ) αλλα τωρα ποιος θελει να κραξει ? Τι σχεση εχει η καταχρηση εξουσιας με αυτη την περιπτωση.Δεν ειπε κανεις οτι δεν πρεπει να την ''αγγιζουμε'' την πρωτη αλλα οχι να την χρησιμοποιουμε για να δικαιολογησουμε το κοκκινο φαναρι τωρα..μην τρελαθουμε.. Σκεφτηκε κανεις οτι την ωρα που περναγε σιγα σιγα το φιλαρακι το κοκκινο μπορει καποιος να τον θεριζε (και χωρις να φταιει ) ? Εχει σκεφτει κανεις τι θα παθαιναν οι γονεις του αν χτυπα ξυλο συνεβαινε κατι τετοιο ? Και αν υπηρχαν και αλλα θυματα απο την συγκρουση ? Να λεει ευτυχως (η πιο σωστα δυστυχως ) που πληρωσε μονο τοσα...και ας αφησει τις ''αδικιες''. φιλε μου εισαι πολυ εξυπνος βλεπω για να ζησεις αυτο που εχω ηδη βιωσει.μπορω να σου εγγυηθω οτι παντα αυτες τις σκεψεις εχω οταν βρισκομαι ακομα και σε πρασινο,οποτε μην μακρυγορεις χρησιμοποιωντας τον ορο κοκκινο.ενα παραδειγμα να διαφωτισω το πνευμα σου καθως κ σε αλλους που καταλαβαν τα παντα... εχεις πιει πολλα νερακια κ λογω τρεξιματος δεν βρισκεις ενα σημειο λογικο να αδειασεις τη φουσκα σου.τι κανεις?να υποθεσω οτι ετοιμαζεσαι για νοσοκομειο γιατι οπως μας τα λες ειναι παρανομο να κατουρησεις στο δρομο μπορει βεβαια να σιχαινεσαι να πιτσιλισεις τα παπουτσακια σου ο nikos με εχει καλυψει σε ανθρωπινο επιπεδο καθως και καποιοι αλλοι klainmaingr και τους ευχαριστω. για μερικους που ειναι απολυτοι...οσον αφορα τα περι κοκκινου ειμαι βαθια υποστηρικτης πολλα χρονια,εκτος της χθεσινης ατυχιας,αλλα αποτι βλεπω δεν εχετε λογο να με ακουσετε αλλα να με βαρεσετε.βεβαια,κανεις δεν γνωριζει τι εχω βιωσει και κατα ποσο νομιμος ειμαι στη ζωη μου,οποτε δεν θελω να συνεχιστει αλλο αυτο το thread,γιατι κατεληξε κοκκινο''.ας κλειδωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Συντάσσομαι με την άποψη του teo64x σχετικά με τη διάκριση των δύο (τελείως διαφορετικών) πραγμάτων. Ο ΚΟΚ υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες και να τους κρατάει ασφαλείς και όχι ως αντίβαρο για το γεγονός ότι οι δρόμοι έχουν λακούβες ή οι μισθοί είναι χαμηλοί. Άσχετα με τους νόμους, η ασφάλεια στους δρόμους πρέπει να είναι νούμερο 1 προταιρεότητα ακόμη και αν κάνει απεργία όλη η τροχαία. Αυτό αν καταλαβαίναμε όλοι θα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα και φυσικά θα είμασταν ένα επίπεδο πιο ψηλά ως προς την παιδεία μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Άσχετα με τους νόμους, η παιδεία πρέπει να είναι νούμερο 1 προταιρεότητα ακόμη και αν κάνει απεργία όλη η εκπαιδευτική κοινότητα. Αυτό αν καταλαβαίναμε όλοι θα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα και φυσικά θα είμασταν ένα επίπεδο πιο ψηλά ως προς την ασφάλεια στους δρόμους μας. Fixed ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Καλά κάνεις.Να δω τι θα πείς αν σε σταματήσουν μια μέρα και σε γράψουν με το έτσι θέλω για κάτι ή αν σε γράψουν στην πλατεία του χωριού σου επειδή πάρκαρες παράνομα... Σε περίπτωση που θα παρανομήσω,φυσικά και θα δεχτώ να μου επιβληθούν κυρώσεις. Πρίν 3-4 χρόνια πήγα στο αεροδρόμιο να παραλάβω ένα φιλαράκι που ερχόταν απο Εδιμβούργο και έκανα την υπέρτατη μαλακία να παραβιάσω προτεραιότητα σε διάβαση πεζών...και αυτό γιατι ο ίδιος ο πεζός σταμάτησε και μου έκανε νεύμα να περάσω.Ενας Ζ-ητάς με είδε αφού στεκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά (δέν τον είχα δεί κάν) και έκανε την κλασική κίνηση με το χέρι.Υπήρχε και δεύτερος αστυνομικός με περιπολικό,ένας μπάρμπας γύρω στα 40φεύγα που κατάλαβε τι είχε γίνει και προσπαθούσε να μου δώσει ελαφρυντικά,άλλα ο Ζ-ητάς ανένδοτος..."ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΩ". Και αρχίζουμε τις γνωστές αυνανιές... -Κύριε...ξέρετε οτι παραβιάσατε διάβαση ενώ πέρναγε πεζός; -Μάλιστα. -Τι μάλιστα; -Ναί,πέρασα την στιγμή που υπήρχε πεζός πάνω στην διάβαση...τι θα κάνουμε τώρα. -Αααα....ουυυυ και οδηγείς όχημα το οποίο μπορεί να ξεφύγει απο τον έλεγχό σου και να προκαλέσει ακόμα και θάνατο!Και αν δέν τον έβλεπες και αν έτρεχες και αν δέν σταματούσες εγκαίρως και αν τον χτυπούσες (και αν η γιαγιά μου είχε ερπύστριες...) -Να σου πώ;Glock δέν είναι αυτό (το όπλο του);Και αν εκπυρσοκροτήσει και σκοτώσεις καναν άνθρωπο τι θα γίνει τότε;Βεβαίωσε την κλήση μου αγόρι μου,δώσε μου να υπογράψω και μήν με καθυστερείς άλλο. Σιγά μήν παρακαλέσω τον κάθε κρετίνο που θέλει να ανεβάσει τον εγωσιμό του 2 κλίκ πιο πάνω.Έκανα μαλακία;Θα την πληρώσω...so simple. Ούτε φωνές,ούτε απειλές,ούτε παρακάλια και κλαουνιές.Αν μή τι άλλο λίγη περηφάνια ρε γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Και για να διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ γιατί πρέπει και να φύγω.Δεν είπα ποτέ ότι το να περάσεις το κόκκινο είναι κάτι σωστό και πρέπει να μείνει ατιμώρητο..Απλά εξέφρασα τις ενστάσεις μου για τον τρόπο που πολλές φορές λειτουργεί η τροχαία. Προσωπικά πιστεύω ότι το "πλήρωσε για να μάθεις" δεν είναι λύση..Λύση είναι η παιδεία. Από εκεί και πέρα ναι αν το φανάρι είναι γειτονικό και δεν υπάρχει ψυχή πουθενά στον ορίζοντα το να γράψεις έναν άνθρωπο με τρύπιο λάστιχο που διασχίζει τον δρόμο είναι τελείως απαράδεκτο...Πιο πολύ μου κάνει σαν δύο όργανα που τυχαία περνούσαν από εκεί και είπαν "α δεν πάμε να κόψουμε καμία κλήση σε αυτόν τον φουκαρά;" Για την αναστροφή της τροχαίας δεν μίλησε κανείς πάντως..Αυτό μάλιστα.Δεν θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ειδικά όταν ο δρόμος είναι άδειος..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Προσωπικά πιστεύω ότι το "πλήρωσε για να μάθεις" δεν είναι λύση..Λύση είναι η παιδεία Ναι,θα πεί το όργανο..."Αχου ρε κουτό" *ταπ*αθώες καρπαζιές στο κούτελο*ταπ* "επειδή είσαι χαζούλι,θα στην χαρίσω ρε μπαγασάκο.Έχει φτιάξει και μακαρονάδα η κυρά μου απόψε και έχω κέφια...50 ευρω για την πάρτη σου και τσιμουδιά ε;" Για την αναστροφή της τροχαίας δεν μίλησε κανείς πάντως..Αυτό μάλιστα δεν θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ειδικά όταν ο δρόμος είναι άδειος..! Μπορούν να πάνε και ανάποδα στο ρεύμα αν αυτό σου λέει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.