Προς το περιεχόμενο

Αδικια=ψυχικη οδυνη!!

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε τι τωρα....με νομους και πρασινα αλογα θα ασχολουμαστε ? :lol:

Ρε παιδια ειστε ολοι ακαρδοι !! :mad:

Τι να πεις , επρεπε να ειμασταν σε καμμια συγχρονη χωρα, να τους τρεξεις για ψυχικη οδυνη με αυτο που σου εκαναν !! :lol: :lol:

Δεν σε έχει σταματήσει ποτέ μπάτσος και να ξέρεις ότι βρέξει χιονίσει θα βρεί κάτι να σε γράψει με το έτσι θέλω;;

Aν τη μηχανή την πήγαινε σβηστή απέναντι και τον γράφαν για κόκκινο θα ήταν τελείως fail...Σαν να σε πιάναν πεζό να περνάς με κόκκινο και σε γράφαν 700€..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
συγνωμη αλλα δεν θεωρω οτι εκανα παρανομια να την παω σπιτι μου σιγα σιγα.επρεπε να παρω ρυμουλκο?σοβαρευτειτε.ουτε και να με σταματησουνε στη στιγμη της αδυναμιας μου θα ηθελα αλλα εγινε.τουλαχιστον να με ακουσουν.γινοτανε?και οχι οι μ....ιες που λεγανε με τα λεφτα.σε τι εποχη ζειτε?μου επιβαλλανε προστιμο με το ετσι θελω και χωρις καμια αντιληψη του προβληματος μου.επρεπε να τους παρακαλεσω γιατι?για να μου δωσουν μικροτερη ποινη που δεν τη δικαιουμουν?το συστημα ειναι χαλια κ ευχαριστω που υπαρχουν πολλα ρομποτακια που πιστευουν το αντιθετο.αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασετε οταν ερθει μια στιγμη που θα εχετε προβλημα και αντι να σας βοηθησουν κ να σας στηριξουν σας ριξουν στο κενο.και το υστατο...να σας το επιβαλλουν και να πειτε κ ευχαριστω!

IQ ραδικιού.

Κλασσικός έλληνας, παρανομεί και κάνει και τον έξυπνο και φωνάζει και αντι να πει ευχαριστώ που του την χάρισαν παει να βγάλει βλάκς αλλα 20 άτομα που του λένε οτι έχει άδικο.

Χαχαχα πάμε ρε, δυνατά και ελληνικά..

Δεν σε έχει σταματήσει ποτέ μπάτσος και να ξέρεις ότι βρέξει χιονίσει θα βρεί κάτι να σε γράψει με το έτσι θέλω;;

Aν τη μηχανή την πήγαινε σβηστή απέναντι και τον γράφαν για κόκκινο θα ήταν τελείως fail...Σαν να σε πιάναν πεζό να περνάς με κόκκινο και σε γράφαν 700€..

Νικόλα, είτε με σβηστή είτε με αναμμένη μηχανή στο κόκκινο σταματούμε. Σαν να λες "αν παραβιάσεις το κόκκινο με αερόστατο δεν είναι επιλήψιμο αρκέι να μην υπάρχει μηχανή αναμμένη επάνω"

Εντάξει, η ασφάλεια είναι πιο σημαντική από όλους τους νόμους.

IQ ραδικιού.

Κλασσικός έλληνας, παρανομεί και κάνει και τον έξυπνο και φωνάζει και αντι να πει ευχαριστώ που του την χάρισαν παει να βγάλει βλάκς αλλα 20 άτομα που του λένε οτι έχει άδικο.

Χαχαχα πάμε ρε, δυνατά και ελληνικά..

Κλασσικός Έλληνας που το παίζει υπεράνω/σε άλλο επίπεδο από την Ελλάδα και κατηγορεί τους υπόλοιπους Έλληνες για απίστευτη βλαχιά και ηλίθια νοοτροπία.

Σοβαρά τώρα δεν σας έχει σταματήσει ποτέ μπάτσος και να θέλει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να σας γράψει κάτι;

Από τη στιγμή που δεν ξέρετε πως ακριβώς έγινε το σκηνικό..την είχε σβησμένη/αναμένη,το φανάρι ήταν κεντρικό/σε γειτονια δεν μπορείτε να κρίνεται τον άνθρωπο για παραβίαση και μπούρδες..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:27 ----------

Νικόλα, είτε με σβηστή είτε με αναμμένη μηχανή στο κόκκινο σταματούμε. Σαν να μας λες "αν παραβιάσεις το κόκκινο με αερόστατο δεν είναι επιλήψιμο αρκέι να μην υπάρχει μηχανή αναμμένη επάνω"

Εντάξει, η ασφάλεια των οδηγών πάνω από όλα.

Πες μου ότι πεζός δεν έχεις περάσει ποτέ με κόκκινο όταν δεν περνάει κανένα αυτοκίνητο σε απόσταση που πιάνει το μάτι σου...και κάθεσε στον ερημόδρομο και περιμένεις το πράσινο!:lol:

Με εχει γραψει.Με εχει γραψει ..ουτε γιατι εβρεξε , ουτε γιατι χιονισε , αλλα γιατι εκανα παπαρια .Παπαρια !!

Αν ειμουν 100 % νομιμος εκεινη τη στιγμη δεν θα με εγραφε !!

Τοσο απλα .Σταματηστε να δινετε παρηγορια , και ας του γινει μαθημα του παιδιου , ωστε να ειναι και αυτος και ολοι μας πιο προσεκτικοι την επομενη φορα , για να μην θετουμε ουτε τον εαυτο μας σε κινδυνο ,ουτε τους αλλους.

Σοβαρά τώρα, αυτή την ατάκα "κλασικός Έλληνας" μήπως να την περιορίζαμε λίγο; Φανερώνει ψυχικές καταστάσεις που θα ήταν προσβλητικό να εκφράσω δημοσίως. Σχεδόν όλοι εδώ μέσα, είπαμε ότι κακώς πέρασε με κόκκινο, δε βλέπω λοιπόν λόγο για αυτή την επαναλαμβανόμενη δήλωση μαζικού μαζοχισμού.

Κλασσικός Έλληνας που το παίζει υπεράνω/σε άλλο επίπεδο από την Ελλάδα και κατηγορεί τους υπόλοιπους Έλληνες για απίστευτη βλαχιά και ηλίθια νοοτροπία.

Σοβαρά τώρα δεν σας έχει σταματήσει ποτέ μπάτσος και να θέλει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να σας γράψει κάτι;

Από τη στιγμή που δεν ξέρετε πως ακριβώς έγινε το σκηνικό..την είχε σβησμένη/αναμένη,το φανάρι ήταν κεντρικό/σε γειτονια δεν μπορείτε να κρίνεται τον άνθρωπο για παραβίαση και μπούρδες..

Δεν την παλεύεις ε? Πέρασε με την μηχανη ΑΝΟΙΧΤΗ κόκκινο φανάρι και εσυ να κατηγορήσεις τον αστυνομικό που έκανε τη δουλειά του? Και λες εμένα ελληναρα? Πανε δες αν ερχομαστε .

Και αν με πιασουν να περναω κοκκινο θα το βουλωσω και θα κατσω να με γραψουν, δεν θα αρχισω την ξεφτίλα και το γλείψιμο.Δεν το παίζω υπεράνω, έκανε μα****κια και επρεπε να την πληρώσει, κακώς δεν τον γράψανε.

Σαν να λες "αν παραβιάσεις το κόκκινο με αερόστατο δεν είναι επιλήψιμο αρκέι να μην υπάρχει μηχανή αναμμένη επάνω"

Σιγά μην γράψουν και σκυλί επειδή πέρασε με κόκκινο!:lol:

Κρινουμε απο αυτα που εγραψε και απο τον τροπο που ζητα παρηγορια.

Απο κει και περα , σιγα μην παραστησουμε και την σημανση..

Αν νομιζε οτι αδικως τον εγραψε ας επαιρνε τον αριθμο/ονομα του οργανου και ας ακολουθουσε τις οποιες διαδικασιες υπαρχουν για αναλογες περιπτωσεις.

συγνωμη αλλα δεν θεωρω οτι εκανα παρανομια να την παω σπιτι μου σιγα σιγα.επρεπε να παρω ρυμουλκο?σοβαρευτειτε.ουτε και να με σταματησουνε στη στιγμη της αδυναμιας μου θα ηθελα αλλα εγινε.τουλαχιστον να με ακουσουν.γινοτανε?και οχι οι μ....ιες που λεγανε με τα λεφτα.σε τι εποχη ζειτε?μου επιβαλλανε προστιμο με το ετσι θελω και χωρις καμια αντιληψη του προβληματος μου.επρεπε να τους παρακαλεσω γιατι?για να μου δωσουν μικροτερη ποινη που δεν τη δικαιουμουν?το συστημα ειναι χαλια κ ευχαριστω που υπαρχουν πολλα ρομποτακια που πιστευουν το αντιθετο.αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασετε οταν ερθει μια στιγμη που θα εχετε προβλημα και αντι να σας βοηθησουν κ να σας στηριξουν σας ριξουν στο κενο.και το υστατο...να σας το επιβαλλουν και να πειτε κ ευχαριστω!

υποψιν οτι και πεζος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να περασεις με κοκκινο και εχει καθε δικαιωμα το οργανο να σου κοψει κληση. Οποτε και ρυμουλκηση να κανες, παλι στην ιδια παραβαση θα ειχες υποπεσει, ενδεχομενως ομως να σε τιμωρουσαν ως πεζο, δηλαδη με μικροτερο χρηματικο προστιμο. Ουτως η αλλως ομως με 50 ευρω την σκαπουλαρες, οποτε δε θα ειχε μεγαλη διαφορα.

Υποψιν επισης οτι πχ στη Γερμανια (την ανεφερα και προηγουμενως) πεζος δεν τολμα να περασει με κοκκινο γιατι ξερει οτι παραμονευει η κληση ανα πασα στιγμη (ναι, κοβουν κλησεις και στους πεζους). Οταν με σταματησαν Γερμανοι αστυνομικοι γιαυτο το λογο, σαστισα. Και μπραβο τους που με κανανε και ρομπα στους περαστικους. Επειτα πριν φυγω μου ειπαν οτι μου μιλησαν αυστηρα και αποτομα επειδη την ωρα που περνουσα με κοκκινο, ακριβως διπλα μου ηταν ενα παιδακι. Και ο κυριος σκοπος τους κοβωντας μου κληση και κανοντας μου εντονες παρατηρησεις, ηταν ο παραδειγματισμος του μικρου. Εννοειται οτι δεν ξαναπερασα με κοκκινο στη Γερμανια ως πεζος. Στην Ελλαδα φυσικα αγνοω το κοκκινο αρκετες φορες (ως πεζος).

Αλλα ετσι ειναι. Εδω δεν εφαρμοζεται κατα γραμμα ο νομος και εχουμε παρει αερα. Ετσι νιωθουμε κ αδικημενοι κ απο πανω οταν τιμωρηθουμε για μια απο τις 10δες παραβασεις που διαπρατουμε καθημερινως.

Το συμπερασμα ειναι απλο. Με σωστη αστυνομευση καποια στιγμη θα αλλαξει και ο Ελληνας. Θα γκρινιαξει, θα μουγκρησει, θα στραβωσει, αλλα μολις βαλει το χερι στη τσεπη για τις μλκιες του, τοτε ισως συμορφωθει οπως συμορφωνεται οταν βγαινει στο εξωτερικο που ξερει οτι δεν του χαριζεται κανεις. Ουτε παζαραυει τις κλησεις ουτε τιποτα...

Κρινουμε απο αυτα που εγραψε και απο τον τροπο που ζητα παρηγορια.

Απο κει και περα , σιγα μην παραστησουμε και την σημανση..

Αν νομιζε οτι αδικως τον εγραψε ας επαιρνε τον αριθμο/ονομα του οργανου και ας ακολουθουσε τις οποιες διαδικασιες υπαρχουν για αναλογες περιπτωσεις.

Και πρέπει ντε και καλά να τον κράξεις τον άνθρωπο χωρίς να ξέρεις κιόλας ακριβώς πως έγινε το σκηνικό..Εγώ αν την είχε ανοιχτή ή σβηστή και αν ήταν καβάλα ή στο χέρι δεν έχω καταλάβει..

Το μόνο που κατάλαβα είναι πως κάτι έπρεπε να γράψουν και γράψαν..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ----------

στη Γερμανια (την ανεφερα και προηγουμενως) ουτε πεζος δεν τολμα να περασει με κοκκινο γιατι ξερει οτι παραμονευει η κληση ανα πασα στιγμη (ναι, κοβουν κλησεις και στους πεζους).

Στη Γερμανία ανασφάλιστους συμβασιούχους με σύμβαση μηνιαία και μισθό 400€ έχουν;

Στη Γερμανία ανασφάλιστους συμβασιούχους με σύμβαση μηνιαία και μισθό 400€ έχουν;

ασχετο ομως.

Δεν νομιζω οτι η επιβολη του νομου θα πρεπει να εξαρταται απο το βιοτικο επιπεδο του πολιτη. Ο νομος ειναι νομος και αφορα τον καθενα. Ειτε εχει εισοδημα 100.000 ευρω, ειτε ειναι ανεργος. Και ειδικα ο ΚΟΚ ειναι νομος που αφορα την ασφαλεια και τη ζωη των πολιτων πρωτιστως. Αρα δεν καταλαβαινω πως σχετιζεται με τον μισθο και την ασφαλιση. Στο κατω κατω αφου εχουμε μικροτερη οικονομικη ευχερεια απο τον Γερμανο, να ενας λογος παραπανω να πειθαρχουμε για να αποφευγουμε την επιβαρυνση απο προστιμα, καθως θα ειναι πιο επωδυνη σε εμας αποτι στον ευκαταστατο Γερμανο (αν και αυτο δεν ειναι λογικη, απλα απαντω στην δικη σου οπτικη, τπτ παραπανω).

Ας είχα Autobahn σάν πολίτης και ας δούλευα στα καταναγκαστικά έργα.

Και btw πρίν 4~5 χρόνια στην Ελλαδίτσα μας,προσπάθησαν να εφαρμόσουν μέτρο με κλήσεις ΚΑΙ σε πεζούς :X Το τί έγινε με εκείνο το έρμο το μέτρο είναι μια άλλη ιστορία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...