Προς το περιεχόμενο

Αδικια=ψυχικη οδυνη!!

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανυπαρκτο η υπαρκτο φαναρι, ειναι κοκκινο. Δεν εξεταζω το λογο υπαρξης του και δε με αφορα. Αλλες παραβασεις του ΚΟΚ κανω, δε το αρνουμαι). Το κοκκινο ομως θεωρω οτι ειναι μεγαλη μ@λ@κια να το παραβιαζεις. Και αν θελετε να το παω και λιγο παραπερα, δειχνει το ποσο γτπ νοοτροπια εχουμε σαν λαος, σε σχεση με εναν Γερμανο πχ. Ο οποιος δε θα κατσει να κρινει καν ποιο φαναρι ειναι υπαρκτο η ανυπαρκτο. Απλα θα σταματησει, θα περιμενει χωρις να "ψαχνεται" πως θα περασει και θα συνεχισει την πορεια του μολις αναψει πρασινο.

Κι οταν λεω οτι εχω θεμα με το κοκκινο, εννοω οτι ειμαι απο αυτους που ακομα και σε φαναρι για πεζους, περιμενω να αναψει πρασινο για να φυγω, ακομα και αν ο πεζος εχει περασει τη διαβαση. Που δεν τιθεται θεμα καν να προσεξεις αν ερχεται αλλο αμαξι. Και εχω πισω 2-3 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ να μου κορναρουν κιολας επειδη δε ξεκιναω. Οπως επισης μου τη σπαει αφανταστα και το κορναρισμα απτον πισω, οταν φρεναρω την ωρα που βλεπω πορτοκαλι για να μη περασω με κοκκινο. Και ετσι εκνευριζεται ο πισω επειδη δεν περασα (και δεν περασε κι αυτος). 100 χρονια πισω ειμαστε στη νοοτροπια μας στην οδηγηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

καλά και εσύ ρε φίλε δεν μπορούσες να την πάρεις στο χέρι σβηστή δύο τετράγωνα;Tο λάστιχο δεν το λυπήθηκες;

Πάντως τα κοπρόσκυλα χωρίς να γράψουν κάτι δεν μπορούσαν...

Αφου δεν σε γράψαν και 700 για το φανάρι και 100 για κράνος καλά να λες.

καλά και εσύ ρε φίλε δεν μπορούσες να την πάρεις στο χέρι σβηστή δύο τετράγωνα;Tο λάστιχο δεν το λυπήθηκες;

Αφου δεν σε γράψαν και 700 για το φανάρι και 100 για κράνος καλά να λες.

Αυτό.. είναι παρήγορο... (συμβουλευτικό/παρηγορητικό/φιλικό)

Ανυπαρκτο η υπαρκτο φαναρι, ειναι κοκκινο. Δεν εξεταζω το λογο υπαρξης του και δε με αφορα. Αλλες παραβασεις του ΚΟΚ κανω, δε το αρνουμαι). Το κοκκινο ομως θεωρω οτι ειναι μεγαλη μ@λ@κια να το παραβιαζεις. Και αν θελετε να το παω και λιγο παραπερα, δειχνει το ποσο γτπ νοοτροπια εχουμε σαν λαος, σε σχεση με εναν Γερμανο πχ. Ο οποιος δε θα κατσει να κρινει καν ποιο φαναρι ειναι υπαρκτο η ανυπαρκτο. Απλα θα σταματησει, θα περιμενει χωρις να "ψαχνεται" πως θα περασει και θα συνεχισει την πορεια του μολις αναψει πρασινο.

Κι οταν λεω οτι εχω θεμα με το κοκκινο, εννοω οτι ειμαι απο αυτους που ακομα και σε φαναρι για πεζους, περιμενω να αναψει πρασινο για να φυγω, ακομα και αν ο πεζος εχει περασει τη διαβαση. Που δεν τιθεται θεμα καν να προσεξεις αν ερχεται αλλο αμαξι. Και εχω πισω 2-3 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ να μου κορναρουν κιολας επειδη δε ξεκιναω. Οπως επισης μου τη σπαει αφανταστα και το κορναρισμα απτον πισω, οταν φρεναρω την ωρα που βλεπω πορτοκαλι για να μη περασω με κοκκινο. Και ετσι εκνευριζεται ο πισω επειδη δεν περασα (και δεν περασε κι αυτος). 100 χρονια πισω ειμαστε στη νοοτροπια μας στην οδηγηση

Αυτό.. Δεν είναι...

Ξέρουμε τα προβλήματα των ελλήνων οδηγών και της ελληνικής νοοτροπίας αλλα αυτό το "είμαι αντίστοιχα ελληνάρας και ξεσπάω όπου θυμηθώ" είναι επίσης ένα πρόβλημα..

Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν θέματα που αφορούν αυτό που (σωστά) αναφέρεις...

Πιάσε και σύ κάποιον απο τα μαλλιά.. Μπορείς..

Και εγώ δυστυχώς δε θα σε χαϊδέψω. Πέρασες με κόκκινο και φταις ξεκάθαρα. Αν θέλανε σου την κόβανε κανονικότατα. Επίσης, όπως λέει και κάποιος παραπάνω, υπάρχουν κόκκινα και κόκκινα, αλλά αν σε πιάσουν δεν αρχίζεις την κλάψα. Και εγώ παραβιάζω κάποιες φορές τον κώδικα, αλλά αν με σταματήσουν θα δεχτώ τη κλήση χωρίς μα-μου και χωρίς δικαιολογίες. Εμ φταις, εμ να βγεις και λάδι.

Την επόμενη φορά ή να είσαι πιο προσεκτικός ή να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες.

Είτε "πρόσεχε" είτε όχι, 700€ έπρεπε να γράψουν και να μην σηκώσουν κουβέντα. Επειδή με τα 50€ θα το ξανακάνει, ενώ αν πλήρωνε 700€ (άντε 350€), θα τον έτσουζε και θα σταματούσε με πορτοκαλί από τούδε.

Don't do the crime if you can't do the time.

Κράζουμε κάποιον όταν κάνει την δουλειά του, τον κράζουμε και όταν δεν την κάνει. Αποφασίστε.

χωρις καμια παρεξηγηση αλλα μονο ο nikos21aek καταλαβε την υποθεση.ολοι οι αλλοι...τσοφλια!διαβαστε ρε τι γραφω κ μετα μιληστε μου για νομους κ πρασινα αλογα!ελεος!πολυ φορα πηρατε κ δεν σταματατε!εσας πρεπει να γραφουν κανονικα :)

συνοψιζω...περασα αργα και προσεκτικα απο παρκαρισμενη θεση

στον απεναντι δρομο σαν αναβατης σε μηχανη.οι δρομοι αδειοι .το οτι δεν την ρυμουλκησα ειναι λάθος?πρεπει να πω κ ευχαριστω που μου κοψανε κληση?ή μηπως επρεπε να την παρω καβαλα?ή καλυτερα...οταν εχω προβλημα πρεπει να φωναξω την αστυνομια να με βοηθησει να τη μεταφερω!τι να πω ρε παιδια...εχετε ΔΙΚΙΟ!

Νόμος <--- ακολουθούμε

παραβίαση κόκκινου <--- νόμος λέει ποινή

ποινή <--- πληρώνεις

Αφού δεν πλήρωσες δεν εφαρμόστηκε ο νόμος, είσαι τυχερός.

συγνωμη αλλα δεν θεωρω οτι εκανα παρανομια να την παω σπιτι μου σιγα σιγα.επρεπε να παρω ρυμουλκο?σοβαρευτειτε.ουτε και να με σταματησουνε στη στιγμη της αδυναμιας μου θα ηθελα αλλα εγινε.τουλαχιστον να με ακουσουν.γινοτανε?και οχι οι μ....ιες που λεγανε με τα λεφτα.σε τι εποχη ζειτε?μου επιβαλλανε προστιμο με το ετσι θελω και χωρις καμια αντιληψη του προβληματος μου.επρεπε να τους παρακαλεσω γιατι?για να μου δωσουν μικροτερη ποινη που δεν τη δικαιουμουν?το συστημα ειναι χαλια κ ευχαριστω που υπαρχουν πολλα ρομποτακια που πιστευουν το αντιθετο.αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασετε οταν ερθει μια στιγμη που θα εχετε προβλημα και αντι να σας βοηθησουν κ να σας στηριξουν σας ριξουν στο κενο.και το υστατο...να σας το επιβαλλουν και να πειτε κ ευχαριστω!

συγνωμη αλλα δεν θεωρω οτι εκανα παρανομια να την παω σπιτι μου σιγα σιγα.επρεπε να παρω ρυμουλκο?

Να περίμενες το πράσινο;

Ρίχνω ιδέες τώρα εγώ.

Να περίμενες το πράσινο;

Ρίχνω ιδέες τώρα εγώ.

Είδες gponiris; Με λίγη σκέψη υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές στο αναμφισβήτητα μεγάλο δίλλημα που αντιμετώπισες.

μου επιβαλλανε προστιμο με το ετσι θελω

Αυτό ήταν epic :-D

χωρις καμια παρεξηγηση αλλα μονο ο nikos21aek καταλαβε την υποθεση.ολοι οι αλλοι...τσοφλια!διαβαστε ρε τι γραφω κ μετα μιληστε μου για νομους κ πρασινα αλογα!ελεος!

Ε τι τωρα....με νομους και πρασινα αλογα θα ασχολουμαστε ? :lol:

Ρε παιδια ειστε ολοι ακαρδοι !! :mad:

Τι να πεις , επρεπε να ειμασταν σε καμμια συγχρονη χωρα, να τους τρεξεις για ψυχικη οδυνη με αυτο που σου εκαναν !! :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...