mithrid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια.Σημερα θα σας πω τον μοιραιο πονο μου μηπως κ καταφερετε να με χαλαρωσετε. Χτες το απογευμα ειχα μια κακοτυχια και μπηκε μια προκα στο λαστιχο της μηχανης μου,κατι που με αναγκασε να την αφησω στη γειτονια μου 3τετραγωνα απο το σπιτι μου απο φοβο μηπως γινει τιποτα κακο μεσα στην κινηση κ κινδυνεψω.Καθως βραδιασε κανονισα να παω για σουβλακια κ ειπα στο γυρισμο να την παρω κ να την παω σπιτι μου σιγα σιγα. Να μην μακρυγορω,εκει που ανεβηκα στην μηχανη την περναω αργα κ προσεχτικα στον απεναντι δρομο και ειπα και στη φιλη μου να την παρω απο εκει να παμε σπιτι μου με τη μηχανη για να μην περπαταμε κ να την παω σε βουλκανιζατερ το πρωι.εκει που περναω το φαναρι με σταματαει ενα περιπολικο κανωντας αναστροφη.λεω στη φιλη μου να ανεβει πανω στη μηχανη,μιας και πηγανε 15μετρα πιο κατω,και χαμογελωντας τους λεω να μην ανυσηχουν γιατι προσεχω,νομιζοντας οτι με ειδαν να μετακινουμαι προσεχτικα απο παρκαρισμενο σημειο. Καπου εκει μου ζητανε τα χαρτια μου κ βλεπω το οργανο να μου κοβει κληση.Σε αυτο το σημειο με επιασε πανικος και αρχισα να τον ρωταω ποιος ο λογος της κλησης.Μου απανταει αποτομα...περασες με κοκκινο εισαι παρανομος.του εξηγω οτι ειχα προβλημα,και την περασα προσεχτικα κ οτι την πηγαινα σπιτι μου που απειχε 2τετραγωνα πιο κατω.και εκεινος μου λεει οτι η παραβαση ειναι 700ε και μεσα σε 10μερες αν πληρωσω θα ειναι ΜΟΝΟ 350!εγω τρελαθηκα με το ολο σκηνικο και δεν συμφωνουσα και τους ελεγα οτι ημουν ανεργος και οτι αυτο που κανουνε δεν ειναι σωστο,γιατι δεν εκανα καποια παρανομια.μετα απο 25λεπτα παρακαλια και αφου με βλεπανε τουλαχιστον 6ατομα απο τα οποια η φιλη μου κ ο περιπτερας ηταν ενωπιον σε ολη την φαση,μου κοψανε κληση για ΚΡΑΝΟΣ!!!100Ε! επειδη δεν φοραγε η φιλη μου και ο ενας αστυνομικος μου πεταει το κορυφαιο..σιγα πως κανεις ετσι ρε φιλε?50ε δεν εχεις?γλυτωσες την μεγαλη κληση!εγω βεβαια του απαντησα.προτιμω να τα δωσω στους φτωχους παρα σε σας.αλλωστε τα λεφτα δεν τα βρισκουνε στο δρομο!και εφυγα κομματια και απογοητευμενος. Σημερα πηγα κ μιλησα στον διοικητη,του ειπα ολα τα γεγονοτα κ μου ζητησε να γραψω μια αιτηση για να μιλησει με τα οργανα κ οτι θα με ειδοποιησει.Προσωπικα τον εβλεπα να με αγνοει.Ισως να ειχε δουλεια.Τι να πω...Παντως του πηγα καποια δικαιολογητικα ανεργιας για να με πιστεψει Περιττο να σας αναφερω οτι νιωθω πολυ χαλια,εχασα τον υπνο μου,τα λογικα μου κ εχω τρομοκρατηθει με το ολο σκηνικο.Θελω να βρω το δικιο μου!Μπορω?Θερμοπαρακαλω για καθε απαντηση που θα με δικαιωσει και θα μου δωσει δυναμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 αν περασες το φαναρι με κοκκινο δεν βλεπω το λογο γιατι να μην σου κοψουν κληση οι μπατσοι... τουλαχιστον σου εκαναν εκπτωση και γλιτωσες την 700αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ναι μεν αλλά... Παραβίαση φωτεινού σηματοδότη = ΕΓΚΛΗΜΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, θα συμφωνήσω με το παλικάρι από πάνω και πιστεύω ότι έπρεπε να τους πεις και χίλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σου έκοψαν μόνο 50€... Απο τα ΠΙΟ επικίνδυνα πράγματα είναι να περνάς με κόκκινο, δεν πα να είσαι και με πατίνι!!! Όσο και να προσέχεις ο άλλος που έχει πράσινο δεν έχει τον νού του μήπως και περάσει κανένας με κόκκινο, μπορεί να είχε γίνει πολύ σοβαρό ατύχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δηλαδή επειδή είχες σκασμένο λάστιχο δεν σταμάτησες στο κόκκινο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αν ήταν άλλος μπορεί να μην το έκανε καν θέμα... Ήσουν παράνομος φίλε μου και στην χώρα που βρισκόμαστε δεν υπάρχει "σιγά σιγά" και "προσέχω". Τώρα για να σε παρηγορήσουμε, 50 ευρώ δεν είναι μεν πενταροδεκάρες αλλά σκέψου πως θα μπορούσες να μπλέξεις πολύ πιο άσχημα (700αρού). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το σπίτι σου και αμέσως μετά το φανάρι να ήταν, εφόσον πέρασες με κόκκινο, δικαίως σε γράψανε. Θα μπορούσαν να σε γράψουν και για επικίνδυνη οδήγηση, αφού οδηγούσες μηχανή με σκασμένο λάστιχο και με διπλό άτομο πάνω. Και πάλι την γλύτωσες πολύ φτηνά γιατί κανονικά η κλήση για κράνος είναι 350 ευρώ. Την άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί συνήθως από κάτι τέτοια "δε βαριέσαι" γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Πέρασες η όχι με κόκκινο ; δεν καταλαβαίνω που είναι η αδικία, πάλι καλά να λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 πιστευω παρηγορηθηκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αχ αυτό το περνάω κόκκινο προσεκτικά....Μην το ξανακάνεις φίλε μου απο δώ και στο εξής,γιατί κάποια στιγμή αν βρεθείς σε καμια εντατική θα καταλαβείς οτι δεν ήσουν αρκετά προσεκτικός.Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να περιμένουμε το κωλοπράσινο; Σιδερένιος κ αγρατσούνιστος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blondeamon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλα μιλάς κιόλας?? Αντι να πεις δοξα το θεο? Έπεσες σε πολυ καλούς αστυνομικούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εισαι απειρως τυχερος. Αποτι βλεπω υιοθετεις την λογικη "εχω λογο να περασω με κοκκινο, και ετσι περναω προσεχτικα". Και πιστεψε με ο καθενας οταν περναει με κοκκινο παντα εχει μια πολυ καλη δικαιολογια (Ελληνας γαρ) και περναει προσεκτικα. Το θεμα δεν ειναι ποια δικαιολογια ακουγεται καλυτερη και πειστικοτερη, αλλα οτι περασες με κοκκινο και εσυ και ο αλλος και ο παραλλος. Ανεξαρτητως ποιος ειχε την πιο καλη δικαιολογια. Και το αλλο θεμα ειναι οτι χανονται ζωες συνεχως εξαιτιας ανθρωπων που "ειχαν λογο να περασουν με κοκκινο και προσεχαν..." Εισαι τυχερος λοιπον.. Πρωτον διοτι με τη νοοτροπια αυτη, δεν εχεις εμπλακει ακομα σε τροχαιο. Δευτερον διοτι το οργανο σου εκοψε μονο 50 ευρω για μια παραβαση που κατα τη γνωμη μου ειναι ισοδυναμη με αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση. Και ο νομος συνεχιζει να την τιμωρει επιεικεστατα (700 ευρω για παραβαση που ΑΝΕΤΑ αφαιρει ζωες?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εσείς δηλάδη δεν έχετε ανύπαρκτα φανάρια στη γειτονιά σας; Αν και με έχουν στουκάρει με κόκκινο και κανονικά θα έπρεπε να βρίζω δεν βλέπω το λόγο να την λέτε στον άνθρωπο. Υπάρχουν πράγματι φανάρια που έχεις ορατότητα πάρα πολλά μέτρα δεξιά και αριστερά. Εντάξει φυσικά το νομότυπο είναι αυτό που λέτε... Αλλα ναι καλώς η κακώς υπάρχει "κόκκινο" και κόκκινο. Για κράνος φίλε μου σε έγραψε για να σε αφήσει να φύγεις με τη λιγότερη δυνατή ζημιά αλλα και εφόσον υπήρχε κόσμος τριγύρω να μη φανεί οτι σε χαρίζουν εντελώς. 80-100 ευρώ είναι το ελάχιστο ποσό όσον αφορά τις παραβάσεις απο όσο ξέρω. Δηλάδη σου βγαίνει να πληρώσεις 40-50 ευρώ. Αυτό το κάνουν συνήθως χαριστικά. Αν ήθελε μπορούσε να μη σου κόψει τίποτα και να τρέχεις και να μη φτάνεις σήμερα. Νομίζω οτι καταλαβαίνω τις συνθήκες απο την αφήγηση σου και καταλαβαίνω το αίσθημα αδικιάς που σε διακατέχει (γιατί ρε γμτ να δίνω γαμησιάτικα για 2 τετράγωνα). Θεωρώ οτι δεν θα σου κόψουν πάντως το πρόστιμο γιατί μετά όλοι θα πάνε να κλαίγονται. Σκατά δυστυχώς συμβαίνουν. Δές την θετική πλευρά οτι δεν έπεσες σε κάνα τελείως στόκο να ψάχνεις τώρα 400ευρά... Και επίσης σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνω το πέρασμα με κόκκινο.. Απλά "συμπαραστέκομαι" αντι να βρώ ευκαιρία να την πώ σε κάποιον... Καλό σου απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Σημερα θα σας πω τον μοιραιο πονο μου μηπως κ καταφερετε να με χαλαρωσετε. δεν πιστεύω ότι θα βρεις κάποιον, οι προλαλλήσαντες έχουν δίκιο... πιστευω παρηγορηθηκες.. ου αμέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ώρες ώρες είμαστε πολύ συναισθηματικοί οι άτιμοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.