Προς το περιεχόμενο

τι δε χανετε με τιποτα απο την t.v?

eu@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να πεθάνει η TV και το Brainwashing της..

Δεν λέω τίποτα για τα θύματα που ακόμα την τιμούν, διότι είμαι καλή κοπέλα κατά βάθος. :o

/Koritsi_Gia_PC

Το πας για flaming war, αλλά εγώ τουλάχιστον δε θα τσιμπήσω...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει, μπορεί να μη βλέπετε τηλεόραση και να μην έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου, γράφτε κάνα ελληνικό όμως.

Δημοσ.
Το πας για flaming war, αλλά εγώ τουλάχιστον δε θα τσιμπήσω...

δηλαδή πως την είδες, μια άποψη πως δεν αξίζει τίποτα στην τν που θα την πει ?

όταν δεν μας αρέσει μια άποψη οι καραμέλες είναι έτοιμες: "flaming", "trolling", "spamming", "fanboys"

Δημοσ.

όταν δεν μας αρέσει μια άποψη οι καραμέλες είναι έτοιμες: "flaming", "trolling", "spamming", "fanboys"

Να μην εγραφε καν στο topic δεν ειναι αναγκη σε καθε τοπικ που βλεπουμε να γραφουμε.

Μαυρα μεσανυχτα δεν χανω ο Μπεζος με κουρασε μετα τα μισα της season 2

και στο pc δεν χανω Stargate,αντε βγαινει και stargate universe να δουμε ασπρη μερα

Δημοσ.

Το να αποκαλείς "θύματα" όλους όσους βλέπουν τηλεόραση ανεξάρτητα από το τι βλέπουν είναι αρκετά προκλητικό (εκτός από άδικο / δε θέλω να μπω στην ουσία του σχολίου), δε βρίσκεις;

Και στην τελική, το θέμα έχει πολύ ξεκάθαρο τίτλο...

Υ.Γ. Sorry για τη συνέχιση του offtopic.

Δημοσ.
Δεν είναι/είστε? :-)

/Koritsi_Gia_PC

Εγω δηλαδη που βλέπω το Μπεζο, κανενα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ και τη σειρα της ΝΕΤ Μεγαλη Αλλαγη , ειμαι θυμα??

Δημοσ.

θυμα δεν θα ελεγα καπιον ο οποιος βλεπει 3-4 συγκεκριμενα πραγματακια αλλα καπιον που δεν χανει τιποτα..τα παρακολουθει ολα οτι και να ειναι. Και τελος...ας σταματισει το offtopic

Δημοσ.
Δεν είναι/είστε? :-)

/Koritsi_Gia_PC

Φυσικά και είμαστε θύματα, όπως και συ (γιατί αυταπατάσαι αν νομίζεις πως κατά οιονδήποτε τρόπο διαφέρεις-ξεχωρίζεις). Μπορώ να σου αναφέρω εκατοντάδες περιπτώσεις που και συ πιάνεσαι κορόιδο καθημερινά. Πλήρωσε, λοιπόν, τη συνδρομή σου στο club (των θυμάτων) για να σου στείλουμε το μηνιαίο περιοδικάκι με τα events και τα νέα του συλλόγου μας.

Δημοσ.
ναι όσοι ανοίγουμε το χαζοκούτι είμαστε θύματα..

μα καλά ψάχνεις να βρεις άκρη κι εσύ;

Και αυτος που παει και περιμενει να μπει στο club ειναι θυμα ή αυτος που περιμενει να κατσει στο ρεμπετδικο ή αυτος που ακουει μουσικη ή αυτος που διαβαζει λογοτεχνικα βιβλια ή αυτος που καθεται και γραφει στο forum σπαταλαει τον χρονο του αδικα και ειναι θυμα. Δεν μπορεις ετσι να υποβαθμιζεις για αυτο θα μεινουμε μια ζωη Ελληνάρες.

Sorry για το offtopic

Δημοσ.
ναι όσοι ανοίγουμε το χαζοκούτι είμαστε θύματα..

μα καλά ψάχνεις να βρεις άκρη κι εσύ;

εγω που ανοιγω tft δεν συμπεριλαμβανομαι στα θυματα???

νιωθω τοσο ξεχωριστος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...